Hayattan zevk almamak

Benım eşim 1 sene gelemedi . Çok sancılı bır donemdi. Anne sütünden vs ayırdım. Bırde 18 yaş altı cıkmak yasaktı. Hatırladım bi an ,travmam benım.
Benim de travmam bu, markete bile gidemiyordum,çocuklar dışarı çıkamadığı için. Sanal markette yoktu bulunduğum yerde . Buzluğa ekmek koyuyordum eşim gitmeden ,onu yiyorduk . Taze ekmeğe hasret kalmıştım

Aslında pandemi olmasa bu kadar bunalmazdık gibime geliyor. Geçen sene biz de çok yıprandık özellikle büyük oğlanla. Artık o kadar çok öfkelenmişimki yazın memlekette kuzenimle sohbet edip gülüşürken çok sinirli görünüyorsun dedi. O an sinirli değildim ama demekki yüzüme yerleşmiş o sürekli öfke hali. Çok kafaya takmıştım bunu sonra bir şekilde düzeldi çok şükür. Ama sürekli evde olmak çok yıpratıcı gerçekten

Bir ara bende sizin gibi oldum inanın durduk yere kendime olumsuzluk yukluyodum resmen. Benimde çocuklarım şuan çok küçük oğlum 3 yaşında kızımda 10 aylık.. Hep geçicek bu günlerde buyuyecekler diyerek telkin ettim kendimi. Benim oğlumda çok hareketli onunla dışarı çıkmak gerçekten eziyet gibi bişey. Bı ara resmen artık okadar daralıyodumki gün sonunda çocuklar uyuduğu zaman ağlıyordum sürekli. Eşimde tabi bu şekilde görünce dayanamadı kızım usludur sıkıntı cikarmazda oğlumu kaynanama bıraktık bikac sefer gezdik. Sonra eşim beni kendime uğraş bulmaya yönlendirdi falan derken atlattım çok şükür. He tabi hala arada gelip yoklar ama hemen atarım kafamdan kötü düşünceleri izin vermem bu kez. Size önerim bu günlerin geçeceğini düşünün sürekli beyninize olumsuz mesaj göndermeyin bu çok önemli gerçekten insan o durumdayken küçücuk şey bile zoruna gidebiliyor. Sosyal medyadan bi süre uzak durun çünkü o yalancı mutluluklara inanana tam depresyona girmelik Çocuklar uyuduktan sonra kendinize özel bı vakit ayırın ev işlerini bırakın biraz bişey olmaz herkesin evi mükemmel değil, ilgi alanlarınızı keşfedin , kendinizi sevin ,kendinize canınız istediği için bakım yapın güzel giyinin , yani kısaca hayatı yaşamayı sevin ama önce kendinizle başlayın ve unutmayın GEÇECEK!

Bende o kadar yorgun duruyormuş um ki . Kayinvalidemler eşime ,sen bu kıza ne yapıyorsun uzuyormusun ,yüzü neden böyle demisler

Zaten sosyal.medya da böyle dünya çiçek böcek hesapları takip etmiyorum,bir ara takip ediyordum . Sonra baktım ki bana olumsuz yansıyor bıraktım takibi.
Bana da ara da geliyor bu düşünceler . Sonra sizin gibi kendimi olumlu düşünmeye sevk ediyor um geçiyor. Ama sonra yeniden başlıyor

Calısan bir anne oldugumdan ben olsam fırsatları değerlendiririm
Büyük okuldan alınacak 1 saat erken cıkarım,alırım bi kahve yada evden termos bardak hazırlarım,kücükle önden bi park yaparım.
Ev isini yardımcı alamıyorsam bütcemi zorlar robot süpürge alırım(1000-1500 e bile var artık)
Yarım gün calısıyorum 2 saat bosum oluyor kızım kresden dönene kadar,marketi mi yapıyorum,avm ye gidiyorum.
Benim kızım gezmeye alısık bir cocuk oldugundan (27 aylık)bunları onlada yapıyorum sorun olmuyor.
Cmrtsileri market günümüz mesela .
Market arabasına bineceğiz diye gün saymak bazen mesela yasamak:)
Gercekten seviyorum bukadar hayatı evet

İşte yeniden o hisler geldiği zaman izin vermeyin. Çocuğunuzu okula bıraktıktan sonra kucukle parkta falan dolaşsaniz mümkün değil mi böyle birşey? Yada ne bileyim arkadaş edinin çocuğunuzun sınıfındaki annelerden olabilir veya komşu vs kafanız dağılır en azından

Cocukları esle paylasın
En kilit nokta bu.
Benim kadar esimde bakıyor kızıma.
Mesela persembe aksamına program yaptk arkadaslarla yemege cıkacagız.
Kıza babası bakacak,ben gelene kadar uyur muhtemelen.
Esim program yaptıgında da ben destek oluyorm birbirimizi böyle idare ediyoruz.
Ben cmrtsi calısıyorm esim vardiyalı cmrtsileri o bakıyor.Sabah 10-15.00 arası.

Aynı durumdayız sürekli nasıl bir hayat yasıyorum diye düşünüyorum. Sanki bi oyunun içindeyim ve bu oyunda tek görevim çocuk uyutmak beslemek çocuk bakmak ev işi yapmak gibi. Günlerce evden çıkmadığım oluyor. Değişik insan yüzü görmeye hasret kaldım. Eskiden neşe dolu cıvıl cıvıl bi insandım ama artık yaşlandım eskisi gibi gülmüyorum bile

Merhaba bende sadece icimi dokmek istiyorum beterin beteri var bende beni mesgul edecek cocugu okula getirip goturmenin hayaliyle yasıyorum on bes senedir yanlizim uc tane dusuk yaptim arkadaslarim var onlarla geziyorum tabiki onlarin cocuklari okulda oldugu Zaman yani musait olduk lari Zaman on bes senedir evde bir sessiz lik oldugu Zaman o yemek yerken cikan kasik catal sesin den nefret ediyorum evin icinde ses istiyorum bir arkasim var ucuncu cocuguna hamile kaldi ertesi gun bende hamile kaldigimi ogrendim ayni gun hamile kalmisiz tabiki benimki iki ay sonra dustu ve bugun o arkasim dogurdu benimkide devam ettseydi bu gun oda dogacakti

Şu sıralar tam olarak hissettiklerim.. 2 cocuk var bende de.. çalışıyorum.. eve gel anca didin dur.. motivasyonsuzum, mutsuz ve yorgunum..

Çok geçmiş olsun . Düşükler ne kaynakliymis. Teyzemin de 3 düşüğü oldu. Kanda pıhtılaşma nedeni ileymis onun. Günlük iğne olarak düşüğü engellediler. Rabbim isteyen herkese versin

Benim küçük çok hareketli bir çocuk ,park bana ekstra yorgunluk oluyor. O yüzden eşim varken gidiyorum parka .
Arkadaşlarım var ,bugün onları çağırdım kahve içmeye çok iyi geldi

Benim küçük çok hareketli bir çocuk ,park bana ekstra yorgunluk oluyor. O yüzden eşim varken gidiyorum parka .
Arkadaşlarım var ,bugün onları çağırdım kahve içmeye çok iyi geldi
Evet cidden evden ayrı vakit geçirdiğin zaman veya evde olsan bile sürekli aynı şeyler olmadığı zaman bile bı motivasyon gibi oluyor insana

Eminim çok zor bir durumdur yaşadığınız ama inanın size özendim.. inşallah gönlünüzdeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…