ne desem yalan olur...ben galiba hiç bi burçla anlaşamıyorum..içli dışlı olduğum bi burç yok...
normalde akrep-koç anlaşamaz...ama değerli özel ruhlu dostum aynı zamanda ruh ikizim koç burcundan...o yüzden koçu dostumu çok sevdiğim için ayrı tutuyorum...çünkü eşsiz dostum koça karşı tüm düşüncelerimi olumlu yönde değiştirdi...
ikizler-terazi-yay-balık-yengeç nedense bu burcun erkekleri hiç ilgimi çekmez... o yüzden anlaşmak da istemem...
aslan ve kendi burcum olan akrep kadınlarının bazılarıyla anlaşırım bazılarını çileden çıkartırım...
bugüne kadar aslan burcunda olup da anlaşabildiğim hiç kimse yok.koç ile biraz çatışmalı ama idare edilebilir.genelde etrafım kocam ve oğlum dahil terazi.bir de oğlak burcunu severim.akreplerle zaten iyi anlaşırım.
benimde arkadaş olarak etrafımda çok koç burcu var bazen çekilmez derecede bi negatiflik yayarlar bunun dışında eğlenmek açısından iyi bana göre....benimde terazi yengeç erkekleri ilgimi çekmez çok pasif geliyo yakışıklı oluyolar ama o yetmiyo...balıklarla son derece iyi anlaşıyorum beni olduğum gibi kabul ediyolar bazen kırmaya kıyamıyorum yürekleri çok temiz oluyo...
aynen yaa aslan burcunu derhal hissederim...öyle bir elektrik oluşuyor ki havada, adı konmamış bir rekabetin oluştuğunu derhal hissediyorum bi aslanla karşılaştığımda...
genel olarak anlaşabildiğimi düşündüğüm burçlar ise yengeç, oğlak, yay ve terazi diyebilirim.
Ben Akrep burucyum, Eşim Aslan ... İkimiz de inatcıyız we ikimiz de ewin reisi olma cabasındayız. cok tartısıoruzAma ben daha baskın cıkıorumm. onu sakinlestirmek icin yalakalık yapmam gerek biliorum ama yapamıorum. daha farklı bi cözüm bilen warsa lütfen bana sölesin =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?