Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Haydi Akrepler Anlaşamadığımız Ya da Anlaşmak İstemediğimiz Burçları Yazalım...

imdaaat

H£r fikir içimde k£lepç£
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
530
0
316
Ankara
eveeeett yeni bir topikte merhaba akrep dostlarım....

başka topiklerden okuduğum ve anladığım kadarıyla çoğu kişi anlaşamadığı burca akrebi 1. 2. 3. sıraya koymuş....e hadi bizlerde anlaşamadığımız burçları yazalım bakalım ortak neler çıkacak....

ben yazayım ilk....kova burcuyla hiçbi ortak özelliğimiz olmadığından anlaşamıyorum....ikizler bana göra çok hareketli ayak uyduramıyorum o değişken ben sabitim çünkü...boğalarlada anlaşamıyorum..

bugüne kadar aslan burcunda olup da anlaşabildiğim hiç kimse yok.koç ile biraz çatışmalı ama idare edilebilir.genelde etrafım kocam ve oğlum dahil terazi.bir de oğlak burcunu severim.akreplerle zaten iyi anlaşırım.

ne desem yalan olur...ben galiba hiç bi burçla anlaşamıyorum..içli dışlı olduğum bi burç yok...
normalde akrep-koç anlaşamaz...ama değerli özel ruhlu dostum aynı zamanda ruh ikizim koç burcundan...o yüzden koçu dostumu çok sevdiğim için ayrı tutuyorum...çünkü eşsiz dostum koça karşı tüm düşüncelerimi olumlu yönde değiştirdi...
ikizler-terazi-yay-balık-yengeç nedense bu burcun erkekleri hiç ilgimi çekmez... o yüzden anlaşmak da istemem...
aslan ve kendi burcum olan akrep kadınlarının bazılarıyla anlaşırım bazılarını çileden çıkartırım...

Son düzenleme:

benimde arkadaş olarak etrafımda çok koç burcu var bazen çekilmez derecede bi negatiflik yayarlar bunun dışında eğlenmek açısından iyi bana göre....benimde terazi yengeç erkekleri ilgimi çekmez çok pasif geliyo yakışıklı oluyolar ama o yetmiyo...balıklarla son derece iyi anlaşıyorum beni olduğum gibi kabul ediyolar bazen kırmaya kıyamıyorum yürekleri çok temiz oluyo...

akrep burçlarıyla ilgili ne çok topik açılmış böyle bende sözlüyüm ve eşim olucak insn oğlak sizinde yorumlarınızı bkliyorum kızlar çok kavga ediyoruz ama yinede kopamıyoruz birbirimizden..

aynen yaa aslan burcunu derhal hissederim...öyle bir elektrik oluşuyor ki havada, adı konmamış bir rekabetin oluştuğunu derhal hissediyorum bi aslanla karşılaştığımda...
genel olarak anlaşabildiğimi düşündüğüm burçlar ise yengeç, oğlak, yay ve terazi diyebilirim.

evet haklısın bir akrep asla pasifliğe gelemez... benim de ruhumu bayar pasif insanlar... biraz coşkulu biraz ağır yani devamlı aynı modda olmayan birileri cazip geliyor... kova erkekleri mesela... eğlenceli ve yerine göre ciddi oluyorlar... genelde de girişken oluyorlar... ama bazen de duygu yoksunu olabiliyorlar...
yalaka ve dengesiz olan insan hangi burçtan olursa olsun çekilmiyor... yani karakter ağır basıyor bu konuda... mesela şu burcun insanı hayatta yalaka olmaz veya şu burcun insanı çok cömert ve gururlu olur vs vs diyorsun... bi bakıyorsun asıl o kişiden geliyor basitlikler... yani karakter her zaman burçların önünde...

bende canım bir ortama gireyim yeni tanıştığım bir olsun.bana itici geldiyse ve negatif bir elektrik aldıysam o kesin aslandır.benim etrafımda hep terazi,oğlak ve akrep..

Koçlarla ve yaylarla anlaşamıyorum ben.
Koçlarla çok kavga ediyorum, yaylar da fazla rahat geliyor üzerlerinde hakimiyet kuramıyorum :)

akreplerle aslanlarla anlaşamam ve sevmem çünkü aynıyız.kim kimi ezcek derken kavga çıkar
boğalarla balıklarla iyi anlaşırım.ikizler ve yengeçle ehh işte

Kendimi zorladığımda herkesle iyi anlaşabiliyorum. Bir aslanla 3 yıl arkadaşlık yaptım. Ama hiç mutlu olamadım. Kötü bir arkadaşlıktı. Kavga etmeden bitirdik çok şükür.

Boğalar ile bir terslik hissetsem de anlaşabiliyorum. Onlar biraz geleneksel oluyor. Ayak uydurabiliyorum.

İkizler ise en çok sorun yaşadığım oldu. Onların değişik ruh hallerine adapte olmakta çok sorun yaşadım. Neyseki onunlada kavgasız dövüşsüz bitirdik arkadaşlığı.

Aslan-Boğa-İkizler.. Üçünü hissettiğim zaman vücudumda elektriklenme oluyor

Ama dediğim gibi herkesle anlaşabiliyorum aslında. Ama zorlamaya ne gerek var diye düşününce en çok sevdiğim burç olan balıkla evlendim. Artık arkadaşlarımıda balık seçiyorum. Daha uyumlu. Oğlakta iyi benim için.

Son düzenleme:
bencede karakter burcun onunde gıder herzaman.ama nedense hayatımda aslanlar kadar nefret ettıgım ınsanlar olmamıstırr.ne kadar aslan tanıyorsam hepsıyle ya dargın ya kus ya kavgalı yada sogugumm

Benim en yakin arkadasimda akrep burcu :) Basaklarlada cok iyi anlasirim,koc,terazide aynen.
Aslanlarlada cok iyi arkadas olurum yükselenim aslan oldugundan:)

Ben Akrep burucyum, Eşim Aslan ... İkimiz de inatcıyız we ikimiz de ewin reisi olma cabasındayız. cok tartısıoruz Ama ben daha baskın cıkıorumm. onu sakinlestirmek icin yalakalık yapmam gerek biliorum ama yapamıorum. daha farklı bi cözüm bilen warsa lütfen bana sölesin =))

bizde aslan akrep çiftiydik... ayrılmadan önce..aslan bendim, hiç birşeyde anlaşamıyorduk..alttan almak zorunda kalıyordukki birşeyler yürüsün ama alttan alan hep ben oldum..yani aslanlar daha fazla alttan alıyorlar bence..ama belli bür süre sonra gururuna dokununcada artık bitmeye başlıyor.. yanii birbirinize çok iyimsser davranın, sende alttan almaya çalış..aslan burcu, seninde iyimser oldugunu görünce kedi gibi olur sorun çıkmaz:) yoksa tabaklar havada uçuşur aman dikkat :) çook mutlu olmanızı dilerim, birbirinizi idare edinn

Bende Akrep burcu olarak kovalar daki o vakur kibiri hissettiğim için sevmem, yayların boşboğazlığı sinirime dokunur, aslanların lider olma ruhunu çok anlayamamışımdır,boğaların yürüyüşünden anlarım, herzaman göğüsleri öne doğru yürürler, ikizlerin çift karakteri bazen kafamı karıştırır.Oğlak, Balık, Yengeç burçlarını severim, ikinci sırada terazi ve başak gelir. Tabi bazen istisnalar değişiklik gösterebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…