Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Haydi Akrepler Anlaşamadığımız Ya da Anlaşmak İstemediğimiz Burçları Yazalım...

balıkla harika anlaşabilirken her açıdan .... eşimde terazi (teraziyle hiç anlaşamamak) ne kötü

Bütünnn burçlarla gayet güzel anlaşabilirken (bazılarıyla özellikle iyi anlaşırım ve birazdan belirteceğim- ne hikmetse kova insanlarıyla hayatta anlaşamıyorum. Bana hep farklı frenkanslardayız hissi veriyorlar iletişim kuramıyorum onlarla hatta cevap verirken aklıma direkt kova geldi ve hiç mi hiç haz etmediğim bir kız var onun burcu neymiş bir bakayım dedim ve o da kova çıktı tescillemiş oldum

Harika anlaştığım burçlar: Aslan (tüm yakın arkadaş ve dostlarım bu burçtan)
İyi anlaştığım burçlar: Balık, yengeç, oğlak, boğa, terazi, yay, başak
Anlaştığım burçlar: İkizler, Koç(kıskanıp hayatıma müdahale etmeye kalkışmadığı sürece çok iyi anlaşırım)
Anlaşamadığım burçlar: Kova

İkizler Kova Başak bunlarla asla anlaşamam! Gerisiyle anlaşırım bu üçü fitne mi dersin çekememezlikmi dersin

İkizler Kova Başak bunlarla asla anlaşamam! Gerisiyle anlaşırım bu üçü fitne mi dersin çekememezlikmi dersin

Ben başağım canım ve ilk kez birisi bir başak için fitne fesat dedi. Üzerine çekekmemezlik Vayy be biz neymişizzz

Ben başağım canım ve ilk kez birisi bir başak için fitne fesat dedi. Üzerine çekekmemezlik Vayy be biz neymişizzz

Bak orda işareti koydum. muziplikten yani =) Başaklar çok titizler ondan İkizler Kova asla anlaşamam! başaklar biraz burunlarının dikine yaşarlar en yakın arkadasım başak seviyorum ama kakışıyoruz sürekli

Koç - Şöyle-böyle işte.. Anlaşmakta zorluk çekerim
Boğa - Aman benden uzak. Hiç anlaşamam boğa burcundaki insanlarla. İstisnalar var sevdiğim 1 kişi. Anlaşamam ama severim kendisini.
Başak - Sakın bana yakın gelme. Dünyanın o biri ucuna git mesela
Akrep - Başka bir akrebe tahammülüm yok, hele de kız ise. Anlaşdığım tek Akrep Babam
Kova - Yok hayatımda o yüzden bilmiyorum huyunu.

Kalan burçlarla aram fena değil, hele de Yengeç.. Sevgilim

oğlak burçlarından nefret ediyorum asla anlaşamam
ayrıca akrep bayanlarıyla asla anlaşamam karşımda benden bir tane daha görmek istemiyorum

uzun süreli arkadaşlarım hep boğalar oldu ve her seferinde saçma sapan sebeplerden bitti şimdi biriyle tanıştığım da boğa olmamasına dikkat ediyorum ne olsa bitiyor bari başlamayalım

Ya Settar

Bide eşim aslan bazen o vurdum duymaz tavırları beni deli ediyor anlaşmak zor yengeçler bana sözünğn eri gelmedi yengeç arkadaşım oldu yeni bi dediği bi dediğini tutmuyor sanki

Ya Settar

Bende akrebim yükselenimde akrep yani tam bir akrep kızıyım :) aslan kiziyla anlasamam erkegini kedi gibi miyavlatmistim koc kiziyla iyi erkegiyle igrenc .. İkizleri ve oglaklari 1 km ilerden tanir uzak dururum en berbat burclar bence..Sevgilim basak iyi anlasiyoruz sayilir . Yengec kizi ve erkegiyle cok iyi . Kovayla damarina gore serbet verip anlasirim kisaca ikizler ve oglak haric anlasamadigim kimse yok aslinda.. Biz Akrepler mukemmeliz kizlar o yuzden bizden baska birinin mukemmel olmasina tahammul edemeyiz yasasin akrep ruhuu 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkesle iyi anlasirizda herkes bizimle anlasamaz fark var degil mi ama :) kendi adima konusayim biraz burnum havadadir kimseyi kolay kolay begenmem konusmam konustugum insan sayisi azdir karakterim boyle biliyorum kotu ama boyle napim

Koç bırcu hiç bana göre deil
Asla düşüncelerimiz bile farklı
Ayrı biz akrepler okdar zekiyiz ki gercekten bazen etrafıma bakıyorum
Bizim önceden hissedip düşündüğümüz gördüğümüz şeyi baxıları farkına bile varamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…