Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok bız toplam kullanmıycaz askım 14 gun demişdi =)

2sefere bölcekk =)

Cunku normal sartlarda hazıranda qelmesı cok erken oluyoo ..Dağıtım ıznınde 1hafta burdaydı gıdelı 4ay oldu .... Normaldee genelde 8.ayda kullanıyolarr... Ama bız dayanamıyozz bıde dogum gunu var 3tanee kendısı abısı enıstesı =) 3silahşörler onlarrrrrrrrrrr

Valla cok dua ettım gulsahımm cok dua ettım =)

hımm eger bölerse yakın zamnlarda gelebilio demekki ben bunu bizimkine bi diyim bakım off kurban bayramına kadar kim bekliycek kızlar yaa

Hhehehehee yok kız qıtmedımmmmm =)

O qelsın benı öpsünnnnnnn =)

Kıyamam ya aramıs hemennn =)
Aslında onlarada gelmıycem demıss =)Annesıde ıyı madem bız gelıyoruz 27hazıranda deyınce sakın qelmeyın suprıs yapcaktım ben gelcem demıss =)Annesıde ben dogurdugumu bılmemmı ses tonundan anlarım ben ne kandırıyon bızı demıss =)Oda merveye sölemeyın suprıs yapıcam demıss =)

Uyuzz yaaa bılıyodum ama bellı edıyodudu =) Bı qelsınnnnn bı =)

Söle tabı bakarsın yollarlarrrrrrr =)
Şanss deyılmıı bu =)

Ama gıderken cok kötü olucakkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..............

:gitme:gelmeden gitmeyiii düşünmee hemn zamanın tadını çıkar benimki zaten manisada oturuo canım ama hemen izinde yanıma gelio ben normaldede senin kadr şanslı degilimki yakınımda otursun:8

Dogru söledınn hee gıtmek nerden cıkdı sımdı =)

Kıyamam ya olsunn ızne qelınce senın yanına qelır hemnn =)

inş gelir kıss bana bak babam kardeşimi dövdü konusu okuyordum baya genişler var neyseee zemuszemus

hadi gözün aydın kuşumm.gidince çok kötü oluyo sakın ağlama tamam mı psikolojileri düzelmiyo gidince çünkü.sen yine bilmiyormş gibi davran.o ona heyecan olsun ne güzel yaa

Şemdinli'de Operasyondan Dönen Askerlere Taciz Ateşi: 2 Asker Yaralandı
Hakkari'nin Şemdinli ılçesindeki Ortaklar Köyü Karakolu'na, PKK'lı Teröristler Tarafından Açılan Ateş Sonucu 2 Asker Yaralandı.

Şemdinli Ortaklar Sınır Jandarma Birliği'nde operasyondan dönen askerlere, bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateş sırasında 2 asker yaralandı.

Hakkari Valisi Muammer Türker, yaralı erlerin helikopterle Hakkari'ye getirilerek Asker Hastanesi'nde tedaviye alındığını ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi.

Ortaklar Bölgesi'nde başlatılan geniş çaplı operasyon devam ediyor.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aşkımdan haber yok:a015:

Ayyy durrrrrrr durrrrrrr ne zaman olmuş bu askerın ordamııı sakin ol anacımmm

evt hakkaride ama ESENDERE SINIR KARAKOLUNDA 3 gündür aramıyor telefonunu ve hattını birine kızıp kırmış ne bilimm yaaaa çok canım sıkılıoooo:çok üzgünüm:

Allıh'ım sabır ver bana:Saruboceq:

Yakın yerlermıkı yok deıldırrrrrr orda değildirrrrrrr senınkı baska yerr sakin olll

Kımbılır kımın canı yandıııııııııııııııı
Allahım kımsenın canını yakmaa =(

yaaa askeriyeyi ara bakalım haber ver bize.sakin ol bişi olmaz dua et tamam mı canımm benim dua etmeyi unutma

evet canım teli varsa oranın ara yoksa netten bulabiliriz aslında yaa sakin oll amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…