Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadii senlede toprak oluoz desene gııı bende erzincanlıyımm:lepi: aşkımda erzurum.
dadaş gelini olcam inşş zemuszemus

inşallah cnm... ne güzel benim aşkımda acemiliğini erzincanda yaptıydı bende yemin törenine gitmiştim çok temiz bir şehir byendim memleketini a.s.turkbayragi

Gulsahcımm saol tatlum pek bı geldıler ustumee =) Sankı kendılerı ıstanbul jet sosyetesı =)
Eşleri olmadan sabahlara kadar eğlenıyolar clublerde =) Neyse bosverelım...

Kkbayansumm tatlım senın adına sevındım benım bıle yüreğim agzıma qeldıkı hele sen ne haldeydınn..
Allahım butun askerlerımızı koru..Benımkı batıda oldugu ıcınn bu tarz sorunlar pek olmuyo..Dogu askerı beklemek cok zor olsa qerek.Ben suan sadece hasretlık cekıyorum.Ama siz birşey olucakmı endişesi tasıyosunuz allah kolaylık versin. Batıdakıler bı nevzu olsada daha ıyı durumdalar

Allahım sen koru butun askerlerımızı.Sana sıgındık sevdıklerımızı sana teslım ettık...

Bu arada ben bursalıyımm =) Sevqılımde bursalı =)

evet canım memleketim temizdir vallaha küçük şirin biyer
kızz bursalı burdamısınnn alooow:)

lenn bizimkiler nerde kaldızz huhuh gözlerm yolda kaldııı aşkumm nöbette siz yoksuzz off off

Emoşum bıdanemm ben qeldım sen gıttmıssın .Görüşemedık bu aksammm yarın kaynatırız artıkk =(

sizin allahınıza kurban bende diyorum buraya abone oldum çıkamıyorum demekki topraklarım burda BENDE SİVASLIYIMMMMMMMMMMM bu arada günaydın kuşlarımmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa off sıkıldım nerdesiniz..size haberlerim var bnm ama

benim haftaya nişanım var önümüzdeki hafta isteyecekler ehueheuezemuszemus

mervemmm:)
dün çıktım gıss kimse yoktu buralarda...
kaynatırıs tabi bugunn abimde tatile gitti gece bizim :lepi:

ehehhehe kaynatırızz valla anacımm =))
Bak gülşahin nişanı varmış bol bol kaynatcak konumuzz var =)
opuyorumnanaktan

Gülşaahhh gelinnnnnnn oliiii sıraaa bizee qeliiiii =)))a.s.

hihoyyyt :lepi: hihoyyyt :lepi: :lepi:

kutlayalımm hadi çalsın sazlar oynasın kızlar lay layy layy..çok mutluyum dün geceden beri 1 hafta içinde ok dir kızlar mühürümü basıcam

ne giycem ne yapıcam istemede nasıl davranıcam allahımmmmmmmmm ev temizliğine başlamak lazım teyzoşlarım sivastan bu olay için geliyorlar evde bir farklı hava..çok acayipmiş ya hadi sıramı savdım emoş ve merve göriyim sizi.ya sizde gelseniz hem bu vesileyle birbirimiz görmüş tanımış oluruz dimi ama

vay vay vay
inanmıom be gülşahımmm haıyrlı ugurlu olsun mervem sıra bize geliiiii ohh ohhh:)
dügünümüz varrrrrrr
iyi süslen haızrlan kızz heycanlanma sakınnn fotolarını isteriz soraa

merak etmee en alasından fotolar pazartesi emrinizde oliyy yüzüklerr falann emoş nerde oturuyorsn

oooooooooooooooooo
kızımm bende kavacık burnumun dibindesinnn.sen liseyi falan nerde okudun söle bakıyım bana anammmm

canım nişana çagırıosun bizleri ama gelebilirmiyim yakınızda .akşm faln olursa pek sanmam bizimkiler azcık uyuzluk ediolarda geceleri abim tatlie gidio bugun eger senin nişan olana kadar gelrse onunla gelirim arabayla getirir beni senide görmüş olurum

canım 27 sinde olacak.mutlaka gel ya bak bahanemizde oldu işte.olmazsa arasam sende evde arkadaşım nişana çağırıyor falan desen ulan nişan pastamı ye enişteni gör git sonraa evinee hem kurdele yutucan sıra sana gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…