yaaa askeriyeyi ara bakalım haber ver bize.sakin ol bişi olmaz dua et tamam mı canımm benim dua etmeyi unutma
şuan dua ediorum canımm sana meraketme biraz kendineee gel bak aşkın kocan arıycak seni ben eminim kötü düşünme
hahaha arkandayım emoşumm yeter dimi bu kadar daha bnm iki tane erkek kardeşim gidecek askere yaaa..bu arada mervenin yazdıklarını okudum yani babasının nasıl bir yapıda olduğunu şu zamana kadar anlamıştır yapmaması gerekirdi birde toplumu biliyoruz biz evli olmadığımız halde bazen yiyoruz yani.şuçluyuz o da kötülükten korumak için gözümüzü korktmaya çalışıyor baba olarak çok büyütmemek lazım babadan yiyo kocaya kocadan yiyo babaya o zaman kızda bir sorun var.baba sözü dinlenecek kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu kadarr..
a.s.bugünlerde geçer merak etmeyin Allah biran önce sevdiklerinize sağsağlim kavuşturmayı nasip etsin :Saruboceq: ben kavuşalı 1,5 ay oldu zemuszemus darısı sizin başınıza turkbayragisırnaşık şey
kızlar öpüyorumm sizi yarın devammmmm okey bayan su rabbim yardımcın olsun içini rahat tut yukarıdaki bilir işini.ama bizede haber vermeyi unutma
şöyle bir düşündümde bende hep asker beklemişim ya bundan 2 yıl önce abim askere gitti onu bekle allahtan rahattı kırşehirdeydi şimdi sevgilim gitti onu bekle allahhtan oda gresunda dahada asker falan beklemiom aaa ne bu yaa hasret çeke çeke içimiz dışımız hasret olduuu
bugünlerde geçer merak etmeyin Allah biran önce sevdiklerinize sağsağlim kavuşturmayı nasip etsin :Saruboceq: ben kavuşalı 1,5 ay oldu zemuszemus darısı sizin başınıza turkbayragisırnaşık şey
benim eşim giresıunlu:))
kızlar öpüyorumm sizi yarın devammmmm okey bayan su rabbim yardımcın olsun içini rahat tut yukarıdaki bilir işini.ama bizede haber vermeyi unutma
oooo enişteee :)
nasıl memleket güselmi aşkım orda bak kızları güselse oyarım sizi leynnnnnn
yok beee kızları güsel değil:umursamaz: ben sivaslıyım saten =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?