Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa askeriyeyi ara bakalım haber ver bize.sakin ol bişi olmaz dua et tamam mı canımm benim dua etmeyi unutma

orada askerle görüşmek yasak ve askeriyeyi arasam yine eşime kızarlar bi kere denedim öle oldu yani beklemek ve sabretmekten beşka çarem yok alıştım artık ben her sabah haberini alıcam die korkarak uyanıp öle yaşamaya

son 48 günümüz kaldı bitecek biliyorum mafoldumben

turkbayragiturkbayragi

şuan dua ediorum canımm sana meraketme biraz kendineee gel bak aşkın kocan arıycak seni ben eminim kötü düşünme

sıkma canını bak az da kalmışş sabret arar ama unutma haber vermeyi..allah yardımcıları onların!!

evet saldırı yapılan birlik jandarma birliği..benim eşim havan birliğinde bölük çavuşu ama sevindim mi??? hayır:gitme: Allah tüm kardeşlerimizi korusun ailelerine sabır versin:Saruboceq:

amin..
gülşahcım merve bi konuda yorumda blulunurken diger görüş savunan arkdaşlar üstüne gelmişler knouda şu babam kadeşimi dövmüş...aile konularında

şöyle bir düşündümde bende hep asker beklemişim ya bundan 2 yıl önce abim askere gitti onu bekle allahtan rahattı kırşehirdeydi şimdi sevgilim gitti onu bekle allahhtan oda gresunda dahada asker falan beklemiom aaa ne bu yaa hasret çeke çeke içimiz dışımız hasret olduuu

hahaha arkandayım emoşumm yeter dimi bu kadar daha bnm iki tane erkek kardeşim gidecek askere yaaa..bu arada mervenin yazdıklarını okudum yani babasının nasıl bir yapıda olduğunu şu zamana kadar anlamıştır yapmaması gerekirdi birde toplumu biliyoruz biz evli olmadığımız halde bazen yiyoruz yani.şuçluyuz o da kötülükten korumak için gözümüzü korktmaya çalışıyor baba olarak çok büyütmemek lazım babadan yiyo kocaya kocadan yiyo babaya o zaman kızda bir sorun var.baba sözü dinlenecek kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu kadarr..

bugünlerde geçer merak etmeyin Allah biran önce sevdiklerinize sağsağlim kavuşturmayı nasip etsin :Saruboceq: ben kavuşalı 1,5 ay oldu zemuszemus darısı sizin başınıza turkbayragisırnaşık şey

aynen kuşum yeter bukdr hsret fazla zarar benim bünyem kaldırmıo kıss kilom neki kaldıram ben onları:)))
ayrıca evett bizim aile öle geniş olmadıgı için kimmm ben 1 de dışarda olcam helede evli olcamm aboooooooooooooooooooooo :)

bugünlerde geçer merak etmeyin Allah biran önce sevdiklerinize sağsağlim kavuşturmayı nasip etsin :Saruboceq: ben kavuşalı 1,5 ay oldu zemuszemus darısı sizin başınıza turkbayragisırnaşık şey
a.s.
hadi gözün aydın arkdaşımmmmm.
inş bizde bigün böle moral veririz bizden soraki tezkerecilere

kızlar öpüyorumm sizi yarın devammmmm okey bayan su rabbim yardımcın olsun içini rahat tut yukarıdaki bilir işini.ama bizede haber vermeyi unutma

benim eşim giresıunlu:))

sağol canım Şeniz

kızlar öpüyorumm sizi yarın devammmmm okey bayan su rabbim yardımcın olsun içini rahat tut yukarıdaki bilir işini.ama bizede haber vermeyi unutma

canım öpüorum seniii sora msnlerdende görüşük ekleriz oke
öpüorummmmmmmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…