Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cardelensccımm ben qelememkı taaaa bursadann =(

Resımlerıne bakarım artıkk =)
Ne gıycen anacım yaa alahhhh heycana bakkkkkkkkk =)

Bendeeeee kurdeleeeeeee ıstıyorummmmmmmmm=)
Ben hayatta qelemem 27si askımın dogum guunu =)

kurdelemi yutcammm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

27sinde canım inş gelmeye çalışcamm ama söz demiom oke...şimdi onu bırakk.
hazırlıklara başllaa ne giycenn heycanlandım yahuuuu ayyy negüsel özenirim ben öle

ya valla sabah siz yokken burdaki düğün hazırlıkları bölümünü okudum ulan bende çeyizde yok neyse kocam alır hahaha..elbiselerine baktım kızların.kafam çok karışık bizim adette nişanda erkek tarafı alır elbiseyi
bu hafta geleckler isteyeckler alışveriş yapılacak sonra cumartesi yüzük takılacak.ayy ne biliim kafam karıştı nerden başlasam

merve sana gelince kurdeleyi kargo ile göndersem olurmu kuşum başka isteğin varsa söle ablacığına muck muckk

ablacugumm ben temizlige kaçar gelcm sora kaynatcazzz heycanını beraber gideririz öpüomm

Allahhhhhhhhhhhhhhhh valla da ısterım bılladaaaaaa isterimm kurdelee =)

Ay cok sevındımm yaa kurdalee yutacamm sıra bana qelecekkkk yuppiiii =)
Dur ben sana hemen netten elbıse bakıcammmmm ayarlarız hepsınıı =)

Anammmmmmmmmmmmmmmm kızımızz evlenıyooo =)

haydi düğüne haydi düğüneee.ulan konumuzu aştık burası askerlerimizi konuşma yeriydi ehueheu

hadi elbise bakalım
ama msnlerimiz ekleyelim ya giremiyorum bazen buraya.özelden yazın çoklu oturum yaparız hee

eeee burdan bi gelin çıkıoo kısımmmmmm oley oleyyy:):):)
gülşahcımm kıyafet nasıl bişe düşünüon nerde olcak evdemi_salondamı

haydi ablam ekledimmmm özelden. kk bayansu sen saç döklmesi için yawrımm ilaç kulandınmı banada lazımmm

haydi ablam ekledimmmm özelden. kk bayansu sen saç döklmesi için yawrımm ilaç kulandınmı banada lazımmm

PANTOGAR diye bir ilaç kullandım içinde 90 kapsül vardı doktor vermişti birde losyon vermişti yalnız ilacı sigorta karşılamıyordı 60tl ye aldım canım ben işe yaradı ama sende yararmı bilemm:sm_confused:
bir doktora görün bence şutarafagitti

tamam canımm bi araştırıym ilacı almayı düşünüorum.

HEYY BıZıM KISLARRR MSNE GıRDıK BURASI BOŞ KALDIII.....
YAKINDA DOSTLAR DÜGÜNÜMÜZ VARRR

Anacımm bız her yerı ıdare ederızz =)
Forumu bızsızz bırakırmııyızz =)
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…