Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bekleyemez herkesss...
bi nazını çeker ikinciyi çeker 3 de su koy verir.
veya bigün aramasa umudu kserrrr.
düşüncelere dalar nebilimm.
zorrrrr senide bidaha ayırmasın allah sevdiginden LıFE_CıTY

Ahhhh kızlarr ahhh buqünkü çarşı izninde ikinci tartışmamızı yaptıkkk ...
ıkimizde özlemm çöktüü kimseye bişi diyemeyince birbirimize patladık...
Ben çok üstüne gittimmmmm olur olmaz şeyler söledim çok yüklendimm ..

Ara vermek istediğini söledi !!! Senimi askeriyeyimi idare edicem hiç anlayışlı deilsin dedii !!!
ınanamadımmm ....Hiç cvp vermedimm...3 4Dakika sonra arayıp sinirle attım o mesajı bıtanem ozurdılerım nolur affet dediiii ...Birazcık anlayışlı ol lütfenn dedi .... ızne qelmeye çalışıcamm kendini sıkma stres yapma dedii ... Senide düşünmek zorunda bırakmaa burda cok stresliyim dedi ...

Sonra konuşalım kendimi iyi hissetmiyorum deyip kapattımm.Onunda saati qelmişdi .Teli kapatıp askerıyeye gıttı .Telıde kapatırken kendımı vurdurtcaksın bana böyle davranma dedi ...ıçim cız etti ama taviz vermedimm .....

Ben onu anlıyorum ama ondanda biraz anlayış teselli bekliyorum...ıkimizde zor qünler geçiriyoruz..
Allahım bize akıl fikir sabır verr ...

Çok zorr beklemek çokk zorrr ....Hiç şikayetım yok herkese nasip olmaz asker beklıyoruzz ama çok dolduum...Çok özledimmm...Bır yandan hayat devam edıyor burdada sorunlarım oluyo en buyuk destegım onun yanımda olmasıydı sımdı oda yokk...Sanırım sırtımı ona dayamaya alıstıgım ıcın yalnızlıgı tasıyamıyorum....

Beklenen qün qelcekse çekilen çile kutsaldır diyelim :) Allahım sen askerlerımıze bıze aılelerıne sabır ver.. Bitsinn artıkkkkk senağlama

Şafak 276:asigim:

03.12.2010 Teskere

oyyy caNIM benim sıkma canını düzelir.bızde hep bi çarşıya çıkmasında tartşma yasıoruz.ama hiç bi zaman küs ayrılmıoruz ss larımızı sölerız sonra mutlu bı şekılde telefonlarımızı kapatırız.ben de senın gıbı benı anlamasını beklıorum dıorum hep benmı alttan alcam askerde dıe dıodum ama bende artık anlayş gösteremıorum çok fazla ama anlyşlı olmak zorundaız canm benm sende bıraz daha sakın davran tamam haklısın ama o ayrı gurbet ellerde hem senı hem aılesını özlüo böle davranması normal bıdahakı aradıgında sıcak bı konuşma yap bence derm.hiçde canını sıkma düzelir her ilişkide olur böle tartşmalar buda olmasa ilişki monotonlaşır tuzu biberi bunlar yanı ilişknin olmazsa olmazları

Haklısın biraz daha sakin olmam lazım.Teli kapatıkdan sonra kötü hissettim halada öleyim ama çok kırıldım nebileyimm ..
Bu küçük sorunlar dağ olup aramız tamamen bozulcak o orda ayrı takıcak ben burda ayrı takıcam die çok üzülüyorum..
Dört gözle aramasını beklıyorum.Ama buyuk ıhtımal yarın arar artık..Onun konusma tarzına qöre bende öyle davranıcam..Bu çarşıda doya doya konuşamadık .1hafta daha beklıycem of offf .
:gitme:

üzme kendini daha fazla.o nasıl davranırsa dıe bekleme bence.oda öle düşünürse nolcak .bence sen söle sevımlı bı şekılde telefonunu aç

yaa kıslar yapmayın ama mafoldumben daha benimki gitmeden sorunları okuyorum ya burda mafoldumben

bu arada aranızda acemiliğini manisa batıkışlada geçiren varmı nası bi yer gerçi 28 gün ama içim rahat etmiyo hiç

Canum 28 qün aceemilik değil , yemin etme töreni 28 qün sonra oluyor ...
Manisada qenelde jandarma oluyolar .Jandarmalarda 75 qün acemılık yapıyorlarr ...

Ben böyle biliyorum...
-tatlicadiarzu-

üzme kendini daha fazla.o nasıl davranırsa dıe bekleme bence.oda öle düşünürse nolcak .bence sen söle sevımlı bı şekılde telefonunu aç

Tatlımm ==)
Az önce aradı ..Teli efendım hayatım diyerek açtım =)
Şok olduu ... Nasılsın zor cıktı ağzından =) Sonra tekrarladı nasılsın hayatım dedi =)
Konuştuk öle hava su kontürlüden aradığı için hiç konuyu açmadım heycanlandım bide =)
5yıl olucak nerdeyse heycanlandım konuşurken =) Ah vatan borcu nelere kadirsinnn =)
turkbayragi

Hafta sonu alıcam boyunun ölçüsünüü =)hihoyyyt

Küçükk askerimmmm =)
Kurşun askerim benim =))
:asigim:
bu çok hoşmuş ya:roflol:kurşun asker hegamyoncuiremsu
aman asabiye dilini ısır..tahtalara vur bi yerini kaşu nazar değmesinzemuszemusbende saymıyorum gün,acemilikte saatleri bile sayıp deliriyodumdelikafaduldenbir ay oldu ustaya gideli,6 aydan sonra sayıcam,yarılasın bi hayırlısıyla

için rahat olsun cancu,benimki orda yapmadı,manisada yapan arklar vardı,korkulucak bişey yok için rahat olsunyerimsenibenduanı eksik etme yeter
emosss topiğin hayırlı olsun toprak:hooray:
ee arkadaşımızı yalnız bırakıcak halimiz yok,yeni adres burası demek:lepi:
yalnız ilk msjında askerlik bitmez demişsin:mymeka:
öyle bi biterki,anası bile ağlatılır allahın izni ile
tek yapmamız gerek şu:bekliycez...
sabırla,aşkla,namusumuzla,buda gelir,buda geçer kızlarturkbayragi

Canum 28 qün aceemilik değil , yemin etme töreni 28 qün sonra oluyor ...
Manisada qenelde jandarma oluyolar .Jandarmalarda 75 qün acemılık yapıyorlarr ...

Ben böyle biliyorum...
-tatlicadiarzu-

yavrum araştırdık onu bu arada jandarma değil kırkağaçtakiler jandarma oluyolarmış batıkışla 1.piyade er eğitim tugayımış 28 gün acemilikten sonra dağıtıma gelecekmiş bidenem bakalım nasılolucak hayırlısıyla bi gidip gelse :Saruboceq:

oyy guzum saoll su serptin içime bidenem etmemmi herkesin askeri için de ederim :Saruboceq:

tez zmanda hayırısıyla bitirip gelsinler işallahh :Saruboceq:

oyy guzum saoll su serptin içime bidenem etmemmi herkesin askeri için de ederim :Saruboceq:

tez zmanda hayırısıyla bitirip gelsinler işallahh :Saruboceq:

allah razı olsun canım,dua etmekten başka ve moral vermekten başka yapabiliceğimiz birşey yok
ee demekki şimdiden ısınma turlarına başladın askerin gitmeden:dance:asker topiclerine takılıyosun:jeyyar:
inan kk öle oyalıyorki insanı,zaten evdeyim okul haricinde,aşkımda onay verdi zaten:kedi:yoksa düşün düşün kafayı yerdim:gitme:
sende yolladıktan sonra bol bol takıl burda,paylaş bizimle sıkıntını.gözyaşını..allah ağlatmasın ama yollarken çok koyuyo:a015:

vay vay topık dolmuŞ gÜnaydın kızlar toprak hoŞgeldın asocum yaaa neŞe verdın buraya:):) off kızlar offffffff Şu askerlık bı bıtsın varyaa Öyle hayallerımız varkı tek onu beklıoz amaaaaa
bıraz anlayıŞlı olalımmm
onlarda olsun
Çabucak bıter ınŞŞŞ

kızlar dün bi oaly anlatyım dün aşkım dışarda görevi vardı knşurken şarjı bitti neyse ordan hastaneyi korumaya faln gitmiş derken ben yatakda onu beklerken dalmak üzereydim 12 30 gibi telefon çalmış askerim arıo neysee
açtım telefonu şaşştım kaldım öle bi özlemişki neler dio ya açar açmaz aşkımm çok özledim gel bi öpim kız faln:)noluo be gece gece git yat deli dedim..
1 saat nerdeyse öle knştuk soraa hadi yaa iyice içimi kötü ettin kız dio yattık ölee.
sizinde oluomu hiç beklemediginiz zamnda bi aşk doluo içine hiç beklemediginiz zamnda bi üzüntü?heralde askerde olmanın şeyi bunlar.
gerçi zamn zamn bizlerede oluodurda orası ayrı mesele......

cancu..
canım hiç meraklanma biz burda özledik diye öle atıp tutuoz bitanemmm geçio sevgiyle sabırla duayla gerçkten askerinin arkasında ol hep destek ver ben çok aglıodum üzülüodum acemiilikte ama demiodum ona tlf açınca hep gülüodum ooo aşkım gelmiş faln diodum.
acemilikte tlfn kullanamıolar orası zor ama benimki yakalanmasına ramen kaçak faln kullandı arada
duramıodu çünkü şimdi usta birligi ordada yakalandı ama gece gündüz kullanıolar.
için çok rahat olsunnnn.
bizde yanındayız ben buraya nezmndır üyeyim ama bu askerlik iyice beni buraya bagladı kızlar ilk zamn çok destek verdiler knştuk rahtladım...
sende yazarsın dertleşiriz rahatlarız......

mysticgirl canım seninki acemiliktemi tlf kullanamıomu?

mysticgirl canım seninki acemiliktemi tlf kullanamıomu?

Yok canım ya acemilik istanbullldu kullanmadı ... Şaşırtıcıydı

Şuan Tekirdağda usta birliğinde 4ay oldu cavuş olmasına rağmen hala kullanmıyo ..

Acaba bilerekmi kullanmıyo diycem ama yazık herqun kontürlüden cebimi arıyoo daha cok masraflı oluyo anlıyamadım bende bu işii ...

Gerçi kendisinede sormadımm bi kez sormuşdum yenı gıttıgı zaman alt devrem qelince dedi .Alt devresi qeldii yıl oldu teskere alcaklar bizimkinde tık yokk =))
:gitme:

Çarşıya çıkınca abisi qetiriyo teli takıyo hattını öyle konuşuyoruz.Gene kendisi arıyoo gittiğinden beri hep o kntr alıyo ..Benı arıyoo .Ben daha hıc kntr bıle almadım =)

Bu işde bi iş var ama bakalımm çözerim benn =)

Merhaba kizlar.
Asker kelimesini okuyunca topic ilgimi cekti ve birsey yazmadan gecmeyim dedim
Bende 460 günü bitirmis olanlardanim. gamyoncuiremsu
Tezkeremizi alali bugun tam 50 gün oldu.
15 ay sykilmadan bekledim sevdigimi. :asigim:
Ne o beni ne ben onu yalniz biraktim.
Bizim icin hersey iyi yönde degisti.
Hersey cok daha guzel oldu.
Sykmayin caninizi siz birbirinize sahip ciktiginiz surece,
birbirinize bagli kaldiginiz surece hersey cok guzel geciyor.. :1hug:
Bazen sevdigimle o gunleri konusuyoruz,
inanin hepsi cok güzel birer ani olarak kaldi...
Bazen o gunleri özluyorum bile diyebilirim :)
Simdide sevdigim benim yolumu bekliyor. opuyorumnanaktan
Sadece 15 günümüz kaldi kavusmaya.. :teytey:
Ben yurtdisinda yasiyorum bu sebeble henuz kavusamadik senağlama
Cok sükür az kaldi..
Allah sabir versin kizlar Tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallah. turkbayragi
Asker yolu beklemek her kiza nasip olmaz unutmayin ve tadini cikarin

slm kızlar nasılsınız bende 110 gündür asker yolu bekleyenlerdenim siz çok şanslısınız çarşı izinleriniz var rahat konuşuyosunuz bizim çarşı iznimiz yok senağlama rahatla konuşamıyoruz bile tlf bile çok zor arıyo o da çok kısa sürüyo zaten birde dün rahatsızlanmış serum fln takmışlar çok üzüldüm senağlama burda olsa hemen giderdim sarılırdım içim rahat ederdi ama olmuyo işte kusura bakmayın biraz fazla uzattım ama anlatınca rahatlıyorum hepimize hayırlı teskereler turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…