E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Ahhhh kızlarr ahhh buqünkü çarşı izninde ikinci tartışmamızı yaptıkkk ...
İkimizde özlemm çöktüü kimseye bişi diyemeyince birbirimize patladık...
Ben çok üstüne gittimmmmm olur olmaz şeyler söledim çok yüklendimm ..
Ara vermek istediğini söledi !!! Senimi askeriyeyimi idare edicem hiç anlayışlı deilsin dedii !!!
İnanamadımmm ....Hiç cvp vermedimm...3 4Dakika sonra arayıp sinirle attım o mesajı bıtanem ozurdılerım nolur affet dediiii ...Birazcık anlayışlı ol lütfenn dedi .... İzne qelmeye çalışıcamm kendini sıkma stres yapma dedii ... Senide düşünmek zorunda bırakmaa burda cok stresliyim dedi ...
Sonra konuşalım kendimi iyi hissetmiyorum deyip kapattımm.Onunda saati qelmişdi .Teli kapatıp askerıyeye gıttı .Telıde kapatırken kendımı vurdurtcaksın bana böyle davranma dedi ...İçim cız etti ama taviz vermedimm .....
Ben onu anlıyorum ama ondanda biraz anlayış teselli bekliyorum...İkimizde zor qünler geçiriyoruz..
Allahım bize akıl fikir sabır verr ...
Çok zorr beklemek çokk zorrr ....Hiç şikayetım yok herkese nasip olmaz asker beklıyoruzz ama çok dolduum...Çok özledimmm...Bır yandan hayat devam edıyor burdada sorunlarım oluyo en buyuk destegım onun yanımda olmasıydı sımdı oda yokk...Sanırım sırtımı ona dayamaya alıstıgım ıcın yalnızlıgı tasıyamıyorum....
Beklenen qün qelcekse çekilen çile kutsaldır diyelim :) Allahım sen askerlerımıze bıze aılelerıne sabır ver.. Bitsinn artıkkkkk senağlama
Şafak 276:asigim:
03.12.2010 Teskere
oyyy caNIM benim sıkma canını düzelir.bızde hep bi çarşıya çıkmasında tartşma yasıoruz.ama hiç bi zaman küs ayrılmıoruz ss larımızı sölerız sonra mutlu bı şekılde telefonlarımızı kapatırız.ben de senın gıbı benı anlamasını beklıorum dıorum hep benmı alttan alcam askerde dıe dıodum ama bende artık anlayş gösteremıorum çok fazla ama anlyşlı olmak zorundaız canm benm sende bıraz daha sakın davran tamam haklısın ama o ayrı gurbet ellerde hem senı hem aılesını özlüo böle davranması normal bıdahakı aradıgında sıcak bı konuşma yap bence derm.hiçde canını sıkma düzelir her ilişkide olur böle tartşmalar buda olmasa ilişki monotonlaşır tuzu biberi bunlar yanı ilişknin olmazsa olmazları
Haklısın biraz daha sakin olmam lazım.Teli kapatıkdan sonra kötü hissettim halada öleyim ama çok kırıldım nebileyimm ..
Bu küçük sorunlar dağ olup aramız tamamen bozulcak o orda ayrı takıcak ben burda ayrı takıcam die çok üzülüyorum..
Dört gözle aramasını beklıyorum.Ama buyuk ıhtımal yarın arar artık..Onun konusma tarzına qöre bende öyle davranıcam..Bu çarşıda doya doya konuşamadık .1hafta daha beklıycem of offf .:gitme:
üzme kendini daha fazla.o nasıl davranırsa dıe bekleme bence.oda öle düşünürse nolcak .bence sen söle sevımlı bı şekılde telefonunu aç
bu çok hoşmuş ya:roflol:kurşun asker hegamyoncuiremsuKüçükk askerimmmm =)
Kurşun askerim benim =)):asigim:
Kütahya'daa eğitim çavuşu..Bizim 7ay kadarı geçti,üzülmemek için günü gününe saymıyorum da mafoldumben Bizim de pek sorunumuz olmadı,hatta iyi yönde değişti, nerdeyse kusursuz diyeceğim.nasıl oldu anlamadım :1shok:ama nazar değdiririm diye tırsıyorum,o derece! opuyorumnanaktan sırnaşık şey
yaa kıslar yapmayın ama mafoldumben daha benimki gitmeden sorunları okuyorum ya burda mafoldumben
bu arada aranızda acemiliğini manisa batıkışlada geçiren varmı nası bi yer gerçi 28 gün ama içim rahat etmiyo hiç
Canum 28 qün aceemilik değil , yemin etme töreni 28 qün sonra oluyor ...
Manisada qenelde jandarma oluyolar .Jandarmalarda 75 qün acemılık yapıyorlarr ...
Ben böyle biliyorum...-tatlicadiarzu-
bu çok hoşmuş ya:roflol:kurşun asker hegamyoncuiremsu
aman asabiye dilini ısır..tahtalara vur bi yerini kaşu nazar değmesinzemuszemusbende saymıyorum gün,acemilikte saatleri bile sayıp deliriyodumdelikafaduldenbir ay oldu ustaya gideli,6 aydan sonra sayıcam,yarılasın bi hayırlısıyla
için rahat olsun cancu,benimki orda yapmadı,manisada yapan arklar vardı,korkulucak bişey yok için rahat olsunyerimsenibenduanı eksik etme yeter
emosss topiğin hayırlı olsun toprak:hooray:
ee arkadaşımızı yalnız bırakıcak halimiz yok,yeni adres burası demek:lepi:
yalnız ilk msjında askerlik bitmez demişsin:mymeka:
öyle bi biterki,anası bile ağlatılır allahın izni ile
tek yapmamız gerek şu:bekliycez...
sabırla,aşkla,namusumuzla,buda gelir,buda geçer kızlarturkbayragi
Küçük Askerimm
Kurşun Askerim benimmm =)):asigim:turkbayragi
oyy guzum saoll su serptin içime bidenem etmemmi herkesin askeri için de ederim :Saruboceq:
tez zmanda hayırısıyla bitirip gelsinler işallahh :Saruboceq:
mysticgirl canım seninki acemiliktemi tlf kullanamıomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?