E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
gamzecim geçmiş olsun benimkide 2 gün hastanede yattı apandisden şüpelendiler
ama tlf var allaha şükür camda geçn gün gördüm inş seninde ilerleyen zamnda rahat olurrda görüşürzsünz bitanem ya
Emosum son yazdımı okurmusun canım yorum beklıyorumm =)
evet tatlım okdum ya istanbulda ypamış ve şuandada rahat yani diger askerler kullanıomu nebilim şaşırdım canım benimki acemiligi bilecikte yapmasına yakalanmasına ramen kulanıodu aralıklarla.
şimdi ise sürekli teli var sen bi desenki kulansın diye normalde zaten yasak ama komutanlarda gayet biliolar kulandıklarını ustalar çünkü bişe demiolar pek..bence söle alsın yanına baktı olmadı yine bırakır
Du bakim hafta sonu konuşamıyım ben bu konuyu bi =)
Aslına biz normalde telde msjlasmazdık konuzmazdıkda.
Msnde kamere acıp felan aslaaa daralıyodukk ..
Yakın yerlerdeyız ee herqun gorusuodukk .Konusmaya qerek kalmıyodu .
Telde konusma gıbı bı alıskanlıgımız olmadıgı ıcınde ağırdan alıyo olabılır aslında..
Aslında benım ıcın sorun yok .Böle dah iyi ama nebılım tel kullansada fena olmazdı heralde =)
Beyendim canım eline sağlıkk =)
rica ederim tatlım:)
ya ama olsun kısss tel olsada hani şöyle yataga girince msjlaşsanız yarın kalkınca tekrar onları okusaydın fena olmazdı hani:)
Ayy yokk kıı =))
Göz görmeyince gönül katlanıyooooo =)
Msjlassakk hıcc dayanamamm bennnn =)
Cocuk askeden kacar vallaa =)
Ama şöle içine yalnızlık çöküncee ister qece ister sabah arıyabılsek daha iyi olur tabi ..
Hem konturluden cebımı arıyoo ona cok masraflı =)
evet benimkide acemilikte arıodu iki dakkada bitiodu ya bende onu armak için kart almıştım ama kısmet olmadan tlfnu geldi:)
valla evvde olmayınca kimse ev nonu versen ozmn çok uzun knşsanda bitmio yazık valla onlarada yaa
slm kıslarrr
bnmkide şırnak silopide şafak 263
inş canımm günler hepimiz için cabucak geçer...
allah kavuştursun canım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?