Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamzecim geçmiş olsun benimkide 2 gün hastanede yattı apandisden şüpelendiler
ama tlf var allaha şükür camda geçn gün gördüm inş seninde ilerleyen zamnda rahat olurrda görüşürzsünz bitanem ya

gamzecim geçmiş olsun benimkide 2 gün hastanede yattı apandisden şüpelendiler
ama tlf var allaha şükür camda geçn gün gördüm inş seninde ilerleyen zamnda rahat olurrda görüşürzsünz bitanem ya

sağol canım sanada geçmiş olsun şu anda malesef ne telefon var ne de cam var inşaallah olur ama ben pek ümitli değilim diğer askerler 1 ya da 2 kez çıktıklarını söylüyolarmış napalım bizde böyle idare edicez yani onun iyi olduğunu bileyim de o da yeter bana :asigim:

inş canımm günler hepimiz için cabucak geçer...

Emosum son yazdımı okurmusun canım yorum beklıyorumm =)

evet tatlım okdum ya istanbulda ypamış ve şuandada rahat yani diger askerler kullanıomu nebilim şaşırdım canım benimki acemiligi bilecikte yapmasına yakalanmasına ramen kulanıodu aralıklarla.
şimdi ise sürekli teli var sen bi desenki kulansın diye normalde zaten yasak ama komutanlarda gayet biliolar kulandıklarını ustalar çünkü bişe demiolar pek..bence söle alsın yanına baktı olmadı yine bırakır

Du bakim hafta sonu konuşamıyım ben bu konuyu bi =)

Aslına biz normalde telde msjlasmazdık konuzmazdıkda.
Msnde kamere acıp felan aslaaa daralıyodukk ..

Yakın yerlerdeyız ee herqun gorusuodukk .Konusmaya qerek kalmıyodu .
Telde konusma gıbı bı alıskanlıgımız olmadıgı ıcınde ağırdan alıyo olabılır aslında..

Aslında benım ıcın sorun yok .Böle dah iyi ama nebılım tel kullansada fena olmazdı heralde =)

Beyendim canım eline sağlıkk =)

rica ederim tatlım:)
ya ama olsun kısss tel olsada hani şöyle yataga girince msjlaşsanız yarın kalkınca tekrar onları okusaydın fena olmazdı hani:)

rica ederim tatlım:)
ya ama olsun kısss tel olsada hani şöyle yataga girince msjlaşsanız yarın kalkınca tekrar onları okusaydın fena olmazdı hani:)

Ayy yokk kıı =))
Göz görmeyince gönül katlanıyooooo =)
Msjlassakk hıcc dayanamamm bennnn =)
Cocuk askeden kacar vallaa =)

Ama şöle içine yalnızlık çöküncee ister qece ister sabah arıyabılsek daha iyi olur tabi ..
Hem konturluden cebımı arıyoo ona cok masraflı =)

evet benimkide acemilikte arıodu iki dakkada bitiodu ya bende onu armak için kart almıştım ama kısmet olmadan tlfnu geldi:)
valla evvde olmayınca kimse ev nonu versen ozmn çok uzun knşsanda bitmio yazık valla onlarada yaa

Evi biliyo zaten ben müsait olunca evi ara diyorumm =) Ama cok nadir oluyoo uzun uzun konusmuyoruz biz=)

Konusmak ıcın hafta sonunu beklıyorumm =) Sonrada aaaa bırhafta ne cabuk qectı dıyorumm ..Aslında böyle olması bıyandan iyi yaa bı umut beklıyorumm zaman gecıyoo ...

Ama kafama takıldı kullansın diye deılde neden kullanmadıgnı sorucam =)

hadi bakalım sor tatlım :)
bitsede gelse şu küçük askerler:):)
canım ben çıkıorum şimdi öpüorum seni

Eehehheh şimdi küçük onlarr qelince büyüceklerr =)))turkbayragi

Benimki benim qözümde hala 17 =)))))):roflol:

Şubatta teskeree dedii ..Olmazz dedimm martta qell 21 olayımm =)

Yerim ben seni ne zman 20 oldun sen dedi qülüyoo 21 mi olcan senn inanmam valla diyo=)))

:roflol::roflol:

emoşum çok güsel olmuş bebeğim yaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…