cancu..
canım hiç meraklanma biz burda özledik diye öle atıp tutuoz bitanemmm geçio sevgiyle sabırla duayla gerçkten askerinin arkasında ol hep destek ver ben çok aglıodum üzülüodum acemiilikte ama demiodum ona tlf açınca hep gülüodum ooo aşkım gelmiş faln diodum.
acemilikte tlfn kullanamıolar orası zor ama benimki yakalanmasına ramen kaçak faln kullandı arada
duramıodu çünkü şimdi usta birligi ordada yakalandı ama gece gündüz kullanıolar.
için çok rahat olsunnnn.
bizde yanındayız ben buraya nezmndır üyeyim ama bu askerlik iyice beni buraya bagladı kızlar ilk zamn çok destek verdiler knştuk rahtladım...
sende yazarsın dertleşiriz rahatlarız......
slm kıslarrr
bnmkide şırnak silopide şafak 263
eline sağlık canım çok güzel olmuş a.s.
özledim gel bi öpim kızsırnaşık şeykızlar dün bi oaly anlatyım dün aşkım dışarda görevi vardı knşurken şarjı bitti neyse ordan hastaneyi korumaya faln gitmiş derken ben yatakda onu beklerken dalmak üzereydim 12 30 gibi telefon çalmış askerim arıo neysee
açtım telefonu şaşştım kaldım öle bi özlemişki neler dio ya açar açmaz aşkımm çok özledim gel bi öpim kız faln:)noluo be gece gece git yat deli dedim..
1 saat nerdeyse öle knştuk soraa hadi yaa iyice içimi kötü ettin kız dio yattık ölee.
sizinde oluomu hiç beklemediginiz zamnda bi aşk doluo içine hiç beklemediginiz zamnda bi üzüntü?heralde askerde olmanın şeyi bunlar.
gerçi zamn zamn bizlerede oluodurda orası ayrı mesele......
oyy yeni gelenler hoşgeldiniz kızlarrrrr
evet cancucum yaaa oyalanmassak nasıl geçer
bende bolca ikimizin fotolarını düzenliyp çıkartırıorum ve ona yolluom mektup yazıorum şiir vs derken zamn geçioo
cancu,evet hayatım,okunuyor mektuplar,biz mektuplaşmıyoruz o yüzden:kedi:ya bide mektuplar okunuyomuş ya sinir oldum ben şimdi okunuyo endişesiyle içimden geçenleri yazamam aşkıma yaa
emoşum sen resimleri felan gönderirken rahatmısın peki kaydirigubbakcemile2
allah razı olsun abbacım..en kısa zamanda bende eskişehire gelicem işallah aşkımın yanına:Saruboceq:hihoyyytgüzel dileklerin için çok çok saol,allah seninde gönlüne göre versin:1hug:cancumm bidenemm vee sevgılı topik sahipleri dıyorum artık.. ;-)
hayırlı teskereler dılıyorum insallah sagsaglım sevdıceklerınıze kavusursunuz :Saruboceq:
size gecmeyen gunler,tez zamanda askerlıklerı bitiversin insallah :Saruboceq: :Saruboceq:
allah razı olsun abbacım..en kısa zamanda bende eskişehire gelicem işallah aşkımın yanına:Saruboceq:hihoyyytgüzel dileklerin için çok çok saol,allah seninde gönlüne göre versin:1hug:
cancumm bidenemm vee sevgılı topik sahipleri dıyorum artık.. ;-)
hayırlı teskereler dılıyorum insallah sagsaglım sevdıceklerınıze kavusursunuz :Saruboceq:
size gecmeyen gunler,tez zamanda askerlıklerı bitiversin insallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben de asker yolu gözlerim günü güne eklerim a dostlar!!! :))
Benn qeldimmm kızlarrrr ee napıyonuzz bakalımmm ...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar benim eşimde asker 94 günümüz var.ben bebişle bekliyorum çok zor geçiyor..bebişimde şuan hasta eşimin yanımda olmasını çoook isterdim
gıslarrr gıslarr gelemmi yanagısdan öpemmi:):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?