Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyy canım benimm gerçekten kk olmasa zor geçeceğini düşünüyorum bide gitmeden oyalanayım diye kuş alıcak nişanlım napalım çabuk gitsin çabuk gelsin çabuk kavuşalım bisde dimi :jeyyar:
tel falanda götürmicek acemiliğe zaten kuzum sabredices sonra ustalıkta gittiği yerin durumuna bakar öle götürür a.s
birbirimize destek olmassak zor geçer bitanem zaten halimizden bi biz anlarıs kuzum senağlama

oyy yeni gelenler hoşgeldiniz kızlarrrrr
evet cancucum yaaa oyalanmassak nasıl geçer
bende bolca ikimizin fotolarını düzenliyp çıkartırıorum ve ona yolluom mektup yazıorum şiir vs derken zamn geçioo

ya bide mektuplar okunuyomuş ya sinir oldum ben şimdi okunuyo endişesiyle içimden geçenleri yazamam aşkıma yaa
emoşum sen resimleri felan gönderirken rahatmısın peki kaydirigubbakcemile2

cancumm bidenemm vee sevgılı topik sahipleri dıyorum artık.. ;-)

hayırlı teskereler dılıyorum insallah sagsaglım sevdıceklerınıze kavusursunuz :Saruboceq:

size gecmeyen gunler,tez zamanda askerlıklerı bitiversin insallah :Saruboceq: :Saruboceq:

özledim gel bi öpim kızsırnaşık şey
emoss:jeyyar:kızz:roflol:toprak valla bizim açimiz hep aşk dolu be bacım:1rolleyes:bu arada hoşbulduk canımŞeniz
oyy yeni gelenler hoşgeldiniz kızlarrrrr
evet cancucum yaaa oyalanmassak nasıl geçer
bende bolca ikimizin fotolarını düzenliyp çıkartırıorum ve ona yolluom mektup yazıorum şiir vs derken zamn geçioo

ya bide mektuplar okunuyomuş ya sinir oldum ben şimdi okunuyo endişesiyle içimden geçenleri yazamam aşkıma yaa
emoşum sen resimleri felan gönderirken rahatmısın peki kaydirigubbakcemile2
cancu,evet hayatım,okunuyor mektuplar,biz mektuplaşmıyoruz o yüzden:kedi:
emoş en güzelini yapıyosun,oyala işte kendini..benim en büyük oyalanma şeklim kk:lepi:
allah razı olsun abbacım..en kısa zamanda bende eskişehire gelicem işallah aşkımın yanına:Saruboceq:hihoyyytgüzel dileklerin için çok çok saol,allah seninde gönlüne göre versin:1hug:

allah razı olsun abbacım..en kısa zamanda bende eskişehire gelicem işallah aşkımın yanına:Saruboceq:hihoyyytgüzel dileklerin için çok çok saol,allah seninde gönlüne göre versin:1hug:

sağol canımm benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıss hazır gelmıskene eses e II.bulusmaya katıl :lepi::lepi: senıde alalım aramıza resımlerde boy boy pozların olsun ;-) zemuszemuszemuszemus

Ben de asker yolu gözlerim günü güne eklerim a dostlar!!! :))

merhaba kızlar benim eşimde asker 94 günümüz var.ben bebişle bekliyorum çok zor geçiyor..bebişimde şuan hasta eşimin yanımda olmasını çoook isterdim

guzummmm teşekkür ederim az kaldı gidecek 8 temmuzdan sonra heralde komalık olurum ağlamaktan

Ben de asker yolu gözlerim günü güne eklerim a dostlar!!! :))

nisanımm ay pardon aprilimm bende eklicem günü günee off offf :gitme:

Benn qeldimmm kızlarrrr ee napıyonuzz bakalımmm ...opuyorumnanaktan

ojjjgelmişsen aybalam nassın bakalım bugün

merhaba kızlar benim eşimde asker 94 günümüz var.ben bebişle bekliyorum çok zor geçiyor..bebişimde şuan hasta eşimin yanımda olmasını çoook isterdim

:gitme::gitme: yaa kıyamam sana bee işallah tez zamanda gelsin az kalmış bidenem üzme kendini bebişine de geçmişler olsun :teselli:

gıslarrr gıslarr gelemmi yanagısdan öpemmi:):):):

ya arkdaşlar ben bilmiordum okundugunu bakıldıgını öle hepsine deiglde komutanı göz ucuyla bakmış içine aşkımda ordaymış napalım artık oldu
bikeree ama bişey omlaz mektup yollayın ya kıslar.
sevinir askerleriniz

gıss emoşş ben şifreli kelimelerle ne anlatmak istediğimi anlatırım benim aşkım anlarr :jeyyar: ondan dolayıııı yazıcam mektup felan

cancum ağlama o kadar ama ii değil! :))

kararınca ağla :)

bana durup dururken sevdalımın eşyalarını görünce özellikle ağlama nöbeti geliyor ama ...mafoldumben

cancum hb balım leyy ben bikere benimkine şifreli msj yoladım bunları ezberle lazım olur dediii ben ikigüne ezberledim herife attım bi msj hönkk::::)anlamadı bile haha

abuuu abim gledi kaçıom gısss :)sora görüşürüz offf offf:)

KIZLARRRRRRRR BıRıııı BENıı DURDURSUNNNNNNNN =)

Ömrümlennn konuşdukkk qelicekkk qalibaaaaaaaaaaaaaaaaa
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…