E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
hadi bakalim söyleyin nereye gidecekseniz tarihi falan hangi firmayla.ben alıyımcardelenss kız hazırlandıkkk paarada senden gidiosssss haydin kıslarrr gidiikkk:=:=:=:=opuyorumnanaktan
ben asla saymayanlardanımkaydirigubbakcemile5aşkımda saymaz..kafayı yemeye kaydirigubbakcemile5niyetimiz yok..geniş olucaksın..allahın izni ile gelicek nası olsa:Saruboceq:kızlar harikasınız yaa bayıldım valla.ayrıca bravoo.sabırınıza.bende bekledim 15 ay..nasıl zor nasıl zor ömrüm tükendi.telefonlarda ağladım gel artık diye.aşkımı asker kaçağı yapacaktım nerdeysezemuszemus
ama çok güzel günler hele birde izne geldiğinde sarılıppp bir daha bırakmamak istiyordum insan sevip sevmediğini bu dönemde anlıyor(ne kadar sevdiğini)
hepinizin askeri inşaallah sağ salim gelir allah kavuştursun hepinizi.size tavsiyem günn saymayınnnnnnnnnnnnnn
merve kız benim inci tozu topiğinde maske tarifler var,girde bak bakım yap yüzüne sabunla olmaz bu işzemuszemusEmosum qerqınlıkdenn konusamıyodum bılee kıı ..
Öpemeski aşkım beni ölee ....
Tamam sade onu kullanayım bakayımm.Bak işe yaraamazsa dayanırım kapınıza hee ..=)
Saymaa bencedee 300den düş öle basla saymayaa =)
aaa nedenkafamçokkarıştıaşkım 2 gündür aramıyorrmafoldumben
asommmm yaz burdasınnn gıı
oyyy hg leyyyy:) topragım benümmm benimkiyle laklak ediodum onu postaladım nöbete
hadii biz hiç susmuoz eln bugun 5den kaça kadr knştuk yeni kapadık:)
nöbete gitti şimdikde 10 12 :gitme:
Bennnnnnnn hala duymadımmmmmmm sesiniiiiiiii ppoffffffff pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?