E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
geçer geçer sonra anı olarak gezerken aşkınla konuşursunuzne 500 deki psikolojimi hatırlıyorum da gelmeycek bugünler bitmeyecek derdim konuştğmzda da aşkım az kaldı diyordummm ne alakaaa işte bi sürü gün vardıı.moral lazım
Emosum qerqınlıkdenn konusamıyodum bılee kıı ..
Öpemeski aşkım beni ölee ....
Tamam sade onu kullanayım bakayımm.Bak işe yaraamazsa dayanırım kapınıza hee ..=)
Saymaa bencedee 300den düş öle basla saymayaa =)
kuzucuklarım son 100 sayılır sayılması da çokzevkli olur.hatta izin günlerini sayın sadece.bir kere son 210 dayken benden ayrıldı benden habersiz iş yapıyorsun diye kalktım kütahyaya gittim akşam geri döndüm ama çok güzeldi hemen affetti ne günlerdi yawww emosss bak nerelere götürdün beni
Gell kız valla bursayaa qezdırırım senıı =)))
Cardelenss canımm askerlerı zıyarete gıdıncemı kızıyolar öncee ..
yahu bende onu sorucaktımm benımkı qelemesse ben gıdıcem yaa kızarmı dıyede tırsıyorummm yahu nabıcam cok kararsızımm arada kaldım...Lutfenn o qelsınn lutfennnnnnnnnnnnnnnnnn
Çıkmaa sevqılılerı görüp dahada fenalaşırsın şimdiiiiiii =)
N€RGİS;7491320 .!.:benim askım ayın 23 de gitti o günden bu yana saydığımda 114 gün ediyor. 454 ten cıkarttğımda 340 kalıyo
anam şanslısınız ben çıktım sabah 6 da 5 saat sürdü kütahya.13:00 de ordaydım 17:00 de paketledi beni istanbula.5 saat misafirhanede oturduk izin günü değildi.ablası görüşe geldi dediler içeri aldılar.hahahaha oda bana gece bitti demişti ablası geldi sandı o da.ama aşkımdan bu şekilde özür diledimoooooo yol parasıda cardelensss denmiş ehehhehe =)
toplaşın kızlar gıdıyoruzz =))
gamzecım kızıyolar derken o kadar yolu neden tek basına qeldın dıye ..
Vala benımkınde o potansıyel var kızar ama sonra sever =)
ben gıdersem askerıyeye gıtmıcemkı =)
ızın gununde gıdıcem carsıyaa cıkıcak eve gelıcekk karsısında benı gorucekk =)
abısının evı var orda sanslı essekk ==)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?