Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AYNEN O DİO BAZEN BİTMEZ DEDİMKİ BİTTİ YAHU 344 GÜN DİOM İÇİMDENDE HEE BİTTİ BİTTİ:):):uhm:

Emosum qerqınlıkdenn konusamıyodum bılee kıı ..
Öpemeski aşkım beni ölee ....

Tamam sade onu kullanayım bakayımm.Bak işe yaraamazsa dayanırım kapınıza hee ..=)
Saymaa bencedee 300den düş öle basla saymayaa =)

KISS SEN SÜR İNŞ İYİ GELİR O AMA GERÇKTEN YÜZÜN BERRAK OLMADIMI NEBİLMEYİM BEN SİVİLCE SORUNU YAŞAMAYANLARDANIM AMA ABİM ERGENLİGİ GEÇMESİNE RAMEN YAŞI 23 HALA ÇIKAR UFAK UFAK TRAŞDAN SORA ONUN İÇİN ALDIM ALMIŞKEN ARADA YIKADIM GECE YATARKEN AMA NEBİLEYİM YÜZÜM DAHA Bİ TEMİZ GELDİ AMA KOKUSU BÖÖÖG:d:dance:

kuzucuklarım son 100 sayılır sayılması da çokzevkli olur.hatta izin günlerini sayın sadece.bir kere son 210 dayken benden ayrıldı benden habersiz iş yapıyorsun diye kalktım kütahyaya gittim akşam geri döndüm ama çok güzeldi hemen affetti ne günlerdi yawww emosss bak nerelere götürdün beni

negüselmiş CANIM YA GİTMİŞSİN VALLA.... BENİM ŞUANDA ÖLE İMKANIM YOK GRESUNAA TAA NASIL GİDİYİM TEK BAŞIMAA

Kıı ben şehir içi otobuslerıne bıle bınememmm =)
2tane araba var ehehe =)

Benımkı qelmesse taaaaa tekıdag corluyaa gıdıcemm çok tırsıyorumm =)

aaaaaa olmasss öle çok özlersem hakkariyede giderim 1 saat için bile.hem şimdi burda sivilde o güngörende oturuyor ben kavacıkta otobüsle 2.5 saat sürüyor askerde olsa daha iyi valla

ama niye geldin diye kızıyorlar ona göre hee önce azar yiyorsunuz benden söylemesi....

zaten sorma istanbul içi daha uzak valla ya ben oturdugum yerden kartala gidene kadar oooooo :)
bursaya giderimm vallaa

Gell kız valla bursayaa qezdırırım senıı =)))

Cardelenss canımm askerlerı zıyarete gıdıncemı kızıyolar öncee ..
yahu bende onu sorucaktımm benımkı qelemesse ben gıdıcem yaa kızarmı dıyede tırsıyorummm yahu nabıcam cok kararsızımm arada kaldım...Lutfenn o qelsınn lutfennnnnnnnnnnnnnnnnn

gelsin gelsin o gelsin lütfen mysticgirl sün sevdügü askerü gelsinnnn :lepi::lepi: ben diorum sıyırmak üzereyim diyeee.....
off yürüyüşe çıkıcam şimdi canım sıkılıo yaw -tatlicadiarzu-

Sen kız baŞına kalkıp nıye geldınnn baŞına bıŞı gelseydı burada askerlerın ıÇınde vs...kızıyorlar tabeee..ama dayanamadım geldım dıyorsun o da ÖzledıĞı ıÇın uzatamıyor gergınlıĞı.benım gÖzÜm kararmıŞtı bırde gerÇekten bıttı sandım gıtmek zorunda kaldım.ızıne Çok varsa benım aŞkıma deĞer dıyorsanız gıdın yol paranız benden

Cardelenss canımm askerlerı zıyarete gıdıncemı kızıyolar öncee ..
yahu bende onu sorucaktımm benımkı qelemesse ben gıdıcem yaa kızarmı dıyede tırsıyorummm yahu nabıcam cok kararsızımm arada kaldım...Lutfenn o qelsınn lutfennnnnnnnnnnnnnnnnn[/B][/QUOTE]

neden kızıyolar peki ben anşamadım yani sevinmeleri gerekmiyo mu ben bilecikteyken aşkımın yanına gitmiştim çok sevinmişti :asigim:

N€RGİS;7491320 .!.:
benim askım ayın 23 de gitti o günden bu yana saydığımda 114 gün ediyor. 454 ten cıkarttğımda 340 kalıyo

canım sen neden 454 ten çıkarıyosun askerlik 460 gün 114 çıkardığında 346 günü kalır

Benımkı bıraz uyusss.elının hamuruyla der...bırısı baksa askerıyeden katıl olur manyaktır yanıı..o yÜzden kızar herkesı deĞıŞır.bırde nızamıyeden ÇaĞrmıyorlar 1.derece akraba olman lazım ben ablasının kımlıĞıyle gıttım.allahtan resme dıkkat etmedıler

OOOooo yol parasıda cardelensss denmiş ehehhehe =)

Toplaşın kızlar gıdıyoruzz =))

Gamzecım kızıyolar derken o kadar yolu neden tek basına qeldın dıye ..
Vala benımkınde o potansıyel var kızar ama sonra sever =)

Ben gıdersem askerıyeye gıtmıcemkı =)
Izın gununde gıdıcem carsıyaa cıkıcak eve gelıcekk karsısında benı gorucekk =)
Abısının evı var orda sanslı essekk ==)

anam şanslısınız ben çıktım sabah 6 da 5 saat sürdü kütahya.13:00 de ordaydım 17:00 de paketledi beni istanbula.5 saat misafirhanede oturduk izin günü değildi.ablası görüşe geldi dediler içeri aldılar.hahahaha oda bana gece bitti demişti ablası geldi sandı o da.ama aşkımdan bu şekilde özür diledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…