Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aboo hemen alayım kükürtlü sabunn okumusdum zate sıvılce topıgınde =)
Bende o yok dıe umursamıyodum anam bı baktım kıl yumağı ehheheh acılen el atmak zorunda kaldımm =))
alkisalkisalkis

Ayy öpsünn tabii aşkitommmm =)

al tabi canım ya sürde güsellen:)
kıskandırma ya bende istiom benmki daha duramıoo zate ehühühü:)aman aramızdaaa hadi benk açıom şimdilik canlarımm

hoşbulduk leeynaşkumla knşodum deminden beri telde onu uyuttum banyoya girmeden bi giriyim dedim.
napıounuz bakimm

Bende konuşdumm kııı az öncee aşkımlaaaa
Sesii yorqunduuuuuu cok yorulmus yatıcam dediii ...

Kıyamam yaa bız kıyamıyoruz yedı kat yabancılar süründüyo bebeklerimiziiiiiiii =(

bu sene ezun olcak..tayini izmire çıktı..şehir şehir gezcez valla:)) Allah'tan denizcide kıyılardan kıyılardan gitcez evlenince inşallah opuyorumnanaktan
işallah canımopuyorumnanaktanallah hiç ayırmasın
:roflol::roflol::roflol:delisin sen ya ne güzel anlatmış vallakaydirigubbakcemile5
külliyen yalan

geçen gün bana patii şu kadar gün var diyodun heheh delikafadulden
pis muhpir bi defolsana senkaydirigubbakcemile3ayağnın tozuyla karıştırma ortalığınaniknanik:dilcikar:
asooo gelir buraya denk gelemiozki zilliyle:)
hg ayrıcanaa paticimnaniknanik
topraam bi denk gelemedik valla he:bbo:ben geliyorum,sen yoksun,sen varsın ben yokum...böle bi muamma işte:smiley-cool:
millet hoşgeldin derken çiçek verir,öper,buda dil çıkarmış ne alemsin sen ya:)))))))
hoşbldk canmm Şeniz
aso topikten topige atlıyo sırnaşık şey
atlama işlerini genelde maryo yapıyo biliyonnu

Son düzenleyen: Moderatör:
pis muhpir bi defolsana senkaydirigubbakcemile3ayağnın tozuyla karıştırma ortalığınaniknanik:dilcikar:

atlama işlerini genelde maryo yapıyo biliyonnu

delüüüüüüüüüüüüü koptum nannnnnnn :roflol::roflol::roflol: :lepi: sesle gülüyom halaaa

:uhm: aaa bu durumda sen marıosunn lülülülülülü:jeyyar:

delüüüüüüüüüüüüü koptum nannnnnnn :roflol::roflol::roflol: :lepi: sesle gülüyom halaaa

:uhm: aaa bu durumda sen marıosunn lülülülülülü:jeyyar:

zekana hayranım kuzen
zeka küpü maşallahşakkıdıbu gözlüklerşn tipini sevedim benim raybanlar nasıl ama hehehe:))naniknanikhoşuna gitti gülersin tabi çakal karlos

kaydirigubbakcemile3 Allah kavuştursun canım..herkesin derdi ayrı işte=)

kıslarrrrrrrrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gnaydınnnnnnnnnnnnnn

Gidiyorsun....

Cebine yaş dolu mektubumu sıkıştırıp, alnına son veda busemi konduramadan.

Oysa ne çok istemiştim gözlerinin içine bakıp seni nekadar çok sevdiğimi söylemeyi, tebessümlerin arasından damlayan ayrılık boncuklarını ellerimle silmekti tek arzum.

Otogarda seni yolcu edecek yüzlerce kişi arasından sadece biri, tanımadığın biri bile olmak isterdim.

Adımların hızlandığı, kalbin yavaşladığı ve nefesin kesildiği o anı yaşamak, son kez sıcak ellerini tutmaktı hayallerimle oluşturduğum duvarların arasındaki tek utangaçlığım.

Biliyorum, sende o gün benim senin yanında tüm varlığımla olmamı isterdin. Çocuk saflığında atan kalbinde benim için oluşturduğun kocaman dünyanı görebiliyorum çok uzaklarda olsamda.

Hüznün son perdesini kapamayı düşünürken, yeniden aralamak demekmiş sensiz, senden uzaklarda, senden habersiz yaşamak.

Sabahın en erken saati, bir seher vakti uyanıp uyuduğum en tatlı uykulardan penceremdeki kızıllığı gördü hasretle yanan gözlerim ve gökyüzünde uçmakta olan yaralı kuşun kanat çırpınışını.

Yine düştün içime kor gibi, büyüdün volkan oldun.

Yine andım seni, dokunmak istedim özenle çizilmiş yüzünün resmine. Yokluğunda bir başka özledim seni.

Söz verdiğim gibi yazıyorum sana sen istediğin için değil ben seni yapayalnız bırakmak istemediğim için.

Gece yatağına uzandığında göğsünün sol yanındaki kıpırdamayı hissedip beni düşündüğün an elini uzattığın yastığının altında bana ait bir kaç satır olsun, ben olayım rüyalarında istedim.

Ne olursa olsun seni bekleyeceğimi, seveceğimi, gönlümün tek sükunetinin sende olduğunu bil istedim.

Aşka qeldin qene senn =)

Emosumm kükürtlü sabunla yıkadım yüzümü sıcak suda köpürtün yazıodu ovalayarak sürün dıyodu yabtım 5dk köpüklü bekledım..Abooo bı qerdii bı qerdii şaşırdım kaldımm.... Yıkadım çok serttii dove ıle ustunden qene yıkadamm...DOve hıc surmuyımmı onu kulllanrken nedıyosunn cicimm ..ışe yarıcak dimii ....

Son düzenleme:
Bence canımm sade o sabunu kullan ...
Öyle dene arada kre sÜrersın ÜstÜnden..
Oluymuu kıı:):)gersınde aŞkının yanınna gergın gıt bakeem

kızlar harikasınız yaa bayıldım valla.ayrıca bravoo.sabırınıza.bende bekledim 15 ay..nasıl zor nasıl zor ömrüm tükendi.telefonlarda ağladım gel artık diye.aşkımı asker kaçağı yapacaktım nerdeysezemuszemus
ama çok güzel günler hele birde izne geldiğinde sarılıppp bir daha bırakmamak istiyordum insan sevip sevmediğini bu dönemde anlıyor(ne kadar sevdiğini)
hepinizin askeri inşaallah sağ salim gelir allah kavuştursun hepinizi.size tavsiyem günn saymayınnnnnnnnnnnnnn

AYYYYYYYYY HG SENİNKİSİ BİTİRMİŞ OH NE GÜSEL VALLA KISKANDIK YAHU..
AMAN ALLAH AYIRMASIN BİRDAHA CANIMCIMM BİZİM ŞAFAK 344 DAHA ÇOK VAR SAYMASAMMI NAPSAM YAA senağlama

geçer geçer sonra anı olarak gezerken aşkınla konuşursunuz ne 500 deki psikolojimi hatırlıyorum da gelmeycek bugünler bitmeyecek derdim konuştğmzda da aşkım az kaldı diyordummm ne alakaaa işte bi sürü gün vardıı.moral lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…