asooo gelir buraya denk gelemiozki zilliyle:)
hg ayrıcanaa paticimnaniknanik
ohh ohh ssüslen canımm abooo bak ne dicem kükürtlü sabun al hemencecik sür yüzün aydınlık olur sivlceler kurur memnunmuş herkes canım ben abime almıştım:)
oda bitirdi memnun kaldı ama.
ayrıcaa bende kuaföre gidiom onla buluşcam zamn şimdi gör kaşlar bıyıklar çıktı
gidicem bu hafta ama sevgülüm yokk:):)ooohooo o 6 aya gelmez daha yafss
gelince cici ol sevgilin öpsün seni daaa:)naniknanik
işallah canımopuyorumnanaktanallah hiç ayırmasınbu sene ezun olcak..tayini izmire çıktı..şehir şehir gezcez valla:)) Allah'tan denizcide kıyılardan kıyılardan gitcez evlenince inşallah opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:delisin sen ya ne güzel anlatmış vallakaydirigubbakcemile5Huhuuuuu bendee qeldımmmm hatunlarr =)))opuyorumnanaktan
Neler kaynatıyodunuzz bensızz bakım heeeeeeeee =))):lepi:
Gellllll teskereeeeeeeeeee =):asigim:
Kı emoşum benımkı qelıncee kaşımı bıyımı kuaföre aldırırımm dıyodummm =)
Aanacım aynaya bı baktım kıl yumağı olmuşummm oturdum yoldum kendimi =)
Sivilce dolmuş yüzümmm sıkıntıdann iğrencimm yaaa =(dance:
Bacama ağdada yapmam lazımmmmm benımkı qelırse denıze felan gıderızz kııııı =)
ehehehe Bıraz acık sözlu oldum amma nese artıkk kıskızayızzzzzzz =)
:teytey: :teytey: :teytey:
pis muhpir bi defolsana senkaydirigubbakcemile3külliyen yalan
geçen gün bana patii şu kadar gün var diyodun heheh delikafadulden
topraam bi denk gelemedik valla he:bbo:ben geliyorum,sen yoksun,sen varsın ben yokum...böle bi muamma işte:smiley-cool:asooo gelir buraya denk gelemiozki zilliyle:)
hg ayrıcanaa paticimnaniknanik
atlama işlerini genelde maryo yapıyo biliyonnuhoşbldk canmm Şeniz
aso topikten topige atlıyo sırnaşık şey
pis muhpir bi defolsana senkaydirigubbakcemile3ayağnın tozuyla karıştırma ortalığınaniknanik:dilcikar:
atlama işlerini genelde maryo yapıyo biliyonnu
delüüüüüüüüüüüüü koptum nannnnnnn :roflol::roflol::roflol: :lepi: sesle gülüyom halaaa
:uhm: aaa bu durumda sen marıosunn lülülülülülü:jeyyar:
yettim kıslarr geldimmmm:)
yeni gelenler hoşgeldiniz canlar.
ay canım ömür boyu asker olanın sevdügü:)allah kolaylık versin ama sen onunla olcan yinedee biz napak şimdi gidelim ziyaretçi odalarda kalalım tabi kız diye içeri sokarlarsa :)
kızlar harikasınız yaa bayıldım valla.ayrıca bravoo.sabırınıza.bende bekledim 15 ay..nasıl zor nasıl zor ömrüm tükendi.telefonlarda ağladım gel artık diye.aşkımı asker kaçağı yapacaktım nerdeysezemuszemus
ama çok güzel günler hele birde izne geldiğinde sarılıppp bir daha bırakmamak istiyordum insan sevip sevmediğini bu dönemde anlıyor(ne kadar sevdiğini)
hepinizin askeri inşaallah sağ salim gelir allah kavuştursun hepinizi.size tavsiyem günn saymayınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?