• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haydi bayanlar hayal edelimm.. (:

diyorum işte büyük bombayı patlat ağzı açıık kalsın cocuğun et şu teklifide kurtulsun bu dertten :9::9:
anlasın sende ne cevherler olduğunuuuu :1:

yok öyle kolay tekliif önce hak edilecek hıh :33: bana da parmağına uygun tek taş yaptırmak düşer ahahah o görüntüyü hayal bile edemedim şu an tek taş takan erkek =D

ama evleneceğim insan erkek arkadaşım olursa kabul ettirmek için baya yalvar yakar yapmam gerekecek sanırsam olur mu öyle şey diyor ama taktım ben kafaya =P

vallahi canım düşündünde benimkide kabul etmezdi bu fikri heraldee :9:
eski model birde pembe oldumu daha ne gerek var düğüne nikaha eve orda yasarız :9:

vallahi canım düşündünde benimkide kabul etmezdi bu fikri heraldee :9:
eski model birde pembe oldumu daha ne gerek var düğüne nikaha eve orda yasarız :9:

en güzeli göçebe hayat tam bana göre =D bu arada erkek arkadaşın nerden geliyor böyle saatlerdir merak ettim =S

Sadece onunla cok cok cok uzaklara gidelim yaaaa...
Uzun bir süre de gelmeyelim...
Çoooooookkkkkk sıkıldıııııııııııııııımmmmmmm..
Çok uzakta, sessiz sakin bir yerde uzun bir süre kalsakkkkkk..
Ne güzel olur ya :(

işte aynı benim hissettiklerim!!

off ben 10 saaten homur homur gidiyordum allah ona da sana da sabırlar versin kazasız belasız gelsin inş =)

hayata yeni bir sayfa açmak istiyorum yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım yeni bir hayat gerisi bayat ah bunlar için bana şans lazım:52::52:

başımı dizlerine koysam, saçlarımla oynasa ve ben öylece hayatımın en huzurlu uykusuna dalsam...:2:

çoğu çiftin ideali bu canım sanıırm.. bizimde en büyük hayallerimizden bu bahsettiğin.. dısarıda o kdar cok engel var ki o kdar kıskanan laf söyleyen . her ne kdar duymuyorum görmezden geliyorum desende bi yerden sonra bünyende patlak veriyor.. yalnız kalmak basbasa olmaakk baska bize ne huzur verebilir ki ..

kıııııızlaaaaaar ben evlenme teklıfı beklıyorum :) kafamı mesgul eden bı kacsey oldu tabı ama bu kadar emın oldugum bısey daha olamazki cok sevdiğim ve sevildiğim!! Hayatımda karsılastıgım en mukemmel adam..yuva kurmak ıstıyorum ve ondan bır ıkı uc dort .... cocugum olsun ıstıyorum :54: :41: tabı teklıf ıcın gırısımlerde bulundugunu bılıyorum ama halaa ortada bı sonuc yok..Umarım olur :24: parmagımıza evlılık yuzugu yerıne dovme yaptırmak ıstıyordum ısmını..Hint kınasıyla denemek ıcın yaptırdık ve bu kadar cok acıya benım ıcın katlanabılecegını soylemıs olması yettı..Tabi hınt kınasıyla yaptıgımız prova sonucu ben fıkrımden vazgectım bunu ona nasıl soylerım bilemedim cunku cok basını agrıttım beni yiyecek :56:

kıııııızlaaaaaar ben evlenme teklıfı beklıyorum :) kafamı mesgul eden bı kacsey oldu tabı ama bu kadar emın oldugum bısey daha olamazki cok sevdiğim ve sevildiğim!! Hayatımda karsılastıgım en mukemmel adam..yuva kurmak ıstıyorum ve ondan bır ıkı uc dort .... cocugum olsun ıstıyorum :54: :41: tabı teklıf ıcın gırısımlerde bulundugunu bılıyorum ama halaa ortada bı sonuc yok..Umarım olur :24: parmagımıza evlılık yuzugu yerıne dovme yaptırmak ıstıyordum ısmını..Hint kınasıyla denemek ıcın yaptırdık ve bu kadar cok acıya benım ıcın katlanabılecegını soylemıs olması yettı..Tabi hınt kınasıyla yaptıgımız prova sonucu ben fıkrımden vazgectım bunu ona nasıl soylerım bilemedim cunku cok basını agrıttım beni yiyecek :56:

ay canım cok güzel:nazar:
cokta sanslısın birbirinizin kıymetini bilinnn
güzel haberlerinizide bekliyoruuzzzzzz :16:

bende guzel haberler vermeyı cok ıstıyorum..İnşallah tum bekleyenlerdende tez zamanda nasıp olsun inşallah.. evlılık teklıfı beklentım ortada tabi.. en son telefnda bıseye bakmak ısterken ınternetınde googleden yaptıgı evlılık teklıfı araması gordum..Sordum buna nıye baktın dıye Video ''mezarlıkta evlilik teklifi'' :) ole bı hıkaye hatırladımda ona baktım dedı inkar ettı sonra guzel olmazmı aslında dedı arastırıyorum olesıne dıye gecıstırdı... Maillerinide sureklı sılmeye basladı..aynı meslekteyız kanun yonetmelık yazı vs takıbı ıcın maılını kullanmam gerekebıldıgı ıcın..Belki dedim arkadaşlarımla ırtıbat halındedır gormeyeyım dıye sılıyo olabilir..paranoyaklık belırtılerıde olabılır :) Icımde kaldı sımdı kesınlık yapacakta dıyemıyorum :/ ama hayal edıyorum!! Onunla yaslanmayı cok ıstıyorum...

Back
X