- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sen işi çözmüşşünHer edilen dua tutucak diye bişey yok içini ferah tutsana eşinde biliyor ve itiraf etmiş annesinin mutsuz olacagını sen onlar yokmuş gibi davran ailesinden dolayı neden siz mutsuz olasınız kim kalkıp yerini yurdunu bırakıp gelebilir meslekte sürekli tayin olacak kendi evin olsun onlatda alışır ilk önce kayınvalidem yakın ev bakıyordu hiç oralı olmadım eltim çıktı onlarla aynı apartmanda kayınvalidenin evinde oturuyordu siz gelin kira vermeyin dedi sagolsun ama bu rahatım olmuycaktı hiç sesimi çıkarmadım eşime işim yakın sende ev işinde çok yardımcı olmuyosun çocık olunca 5dkda evdr olurum vs diyerek ikna ettim biliyorum aynı yerde olsak her an gözetim altında olcaz yemeğe gelin misafir geldi vs vs böyle her hafta gidiyoruz tatlı tatlı oturup geliyoruz
Yaa gülmekten öldümZikir sayısını öğrenip ben daha fazlasını çektim de kayganaya
Bu hesabı yüzümüze bile söylüyorla ki zaten korkuyorlar gelin bakmaz diyeAyni durumdayiz yani...uzaya koloni kurmaya gidiyoruz desek bizden once fuzeye binerlerdurum o kadar ciddi bizde.Hayir anlassak mesele degil valla bak,kendi oz cocuklariyla benden daha fazla problem yasiyorlar yinede birlik yasama asklari ölumune var.Uzak olsak ayda senede bir gorussek daha iyi olmazmi?ne diye problem yasayalim ki dimi?yok ama kedi kopek gibi olalim ama yine de beraber olalim onlarin anlayisi bu.Ben meseleyi cozdum ama yas ilerleyince elden ayaktan dusersek bize baksinlar dusuncesi var gizliden gizliye bunun hesabi var...
Valla aüır şeyler yaşadım onlarla. Ne kadar uzak o kadar iyi diye düşünüyorum.Ayni evde yasasaniz anlarımda ayni sehirde bile yasamak istememek bana abarti geldi biraz.
Aminn inşallah.Bence kayınpederin tırında yaşayın hepberaber memleket memleket gezin.. zira kurtulus yok gibi...Bu arada benim esimde asker rabbim yolunuzu açık etsin inşallah
Allah razı olsun çok saolSende dua canım ,kimin duası kime üstün gelirse.İnsAllah gidersiniz ve mutlu olursunuz.Bol bol dua et,hakkınızda ne hayirliysa o olsun
Biliyorum zaten bende bundan korkuyorum ya. Ne diyim Allah yardımcmz olsunŞehirde değiştirseniz ulaşmak isteyen bir telefonla bile ulaşabiliyor. Ben aynı şehirde değilim ama mutlaka bir şekil ulaşıp sinirlerimi alt üst ediyor. Ailemle yakın oturuyorlar görmek için bazen aileme öncelik tanıdığımda oturup herkese ağlıyor oğlum artık gelmiyor bana diye. Bir kere bile gitmemezlik yapmadık halbuki. Ben mesafe koyarım fazla aramam ama o misafir geleceğini bile duysa ne yemek yapacağıma kadar karışır. Siz nereye giderseniz gidin fiziken olmasa da her yere yetişir
Evet çok ağır şeyler yaşadm hemde.Aynı şehirde kalmaya bile tahammül edemiyorsanız çok şey yaşadınız demektir.
Eşiniz çok pasif. Acaba nasılsa bu evlilik bitecek bari annemi boşuna kırmayayım diye mi düşünüyor?
Hem onlar yüzünden mahkemelik olup hemde bu kadar sessiz olmak hiç normal değil.
Bunu da denedim fakat bu kez de kayın pederim uzak kalmamı istemiyor. Anneni kafana takma diyip geçiyor.Madem sizi istemediğini yüzünüze söylüyor siz de eşinize söyleyin görüşmek istemiyorum ailenle diye. Sizi anlayacaktır bence. Eşiniz görüşsün siz de uzak kalın.
Kadin seni neden istemiyorEşim Uzman çavuşluk sınavına girdi kazandı eğitime çağırmalarını bekliyoruz. Fakat Kayınvalidem gitmesini istemiyor.Gitmemesi için bir sürü dua ediyor. Şimdi diceksiniz ki evladı olduğu için asker olmasını istemiyordur ama sadece bunun için değil biz başka bir iş içinde şehir dışında yaşayamazmışız. Hertürlü duayı zikiri çekiyor aman şehir dışına gitmeyelim diye.Bense gitmek istiyorum onlarla aynı şehirde olmuyor bunu eşimde biliyor ama kabullenemiyor. Sürekli elleri üstümüzde.Bir ay önce boşanma kararı aldık eşimle hakim sordu bana neden boşanmak istiyorsun diye bende dedim ailesi herşeye karışıyor zaten kayınvalidem beni istemediğini kaç kez söyledi yüzüme. Hakim de dediki başka şehirde yaşarsanız olur mu dedi eşimde bende evet dedik. Hakim sordu ayrılsanız kim en çok mutlu olur eşim dediki annem. Eşim herşeyin farkında ama o susmayı tercih ediyor. Şimdi korkuyorum eşim uzman olamaz olursa da biz gidince şehir şehir her gün gelir diye. Çünkü kaynpederim tır şoförü hiç durmaz eminim. Hatta kayınpederime bizde onların olduğu şehirlerde yaşayalım demişti.Durdukca düşündükçe kafayı yiyorum duası kabul olacakta gidemeyecekmişiz gibi geliyor. Bana güzel bir düşünce verin lütfen.
Biliyorum zaten bende bundan korkuyorum ya. Ne diyim Allah yardımcmz olsun
Ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim übeni çok iyi anladığını biliyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah tabi benimde.Aminnn. Yürekten amin hemde... Bende boşanırsam kaynanam yüzünden boşanırım diyorum bazen. Evlendik evleneli çekmedi elini eteğini. Hatta şöyle kısa bir olay anlatayım. Evlendiğimizin ertesi günü arayıp herşey yolunda mı diye soran, balayında arayıp eşime niye beni aramıyorsun diye sitem edip döneceğimiz gün beni anneme bırakmasını eşiminde onlara gelmesini söyleyen bir kvneymiş ben ailemi özlemişimdir ondan demiş öyle. Bazen iyi ki yakın değilim diyorum ama şu telefon icadı burda işi bozuyor
Beni eşimin babaannesi kendi gelini gibi görüyor yani kaynanamın kaynanası beni ondan daha çok seviyor mesela benim kayınpederim Babam gibi Allah razı olsun.beni çok sever. Beni birisi övsün ya da iyi birşey söylesin hemen kaynanam onlarla kavga ediyor. Kıskançlık başka hiçbirşy değil bir de kaçarak evlendim ben.Kadin seni neden istemiyor
Mesela ben baba evinde hamur işlerini çok iyi biliyorum. Yaşımdaha 21olmasına rağmen bayramda baklava açmıştm babaane hemen kendi gelinine yani kayınvalideme laf sokuyor oklava tutmasını bile bilmiyorsun diye şimdi beni övünce kayınvalidemde bana gard alıyor. Eşimin babaannesini çok uyardım benimle ilgili kayınvalidemin yanında birşy demeyin diye ama dinlemiyor kimseKadin seni neden istemiyor
Sen de kaynanani övecek bireyler söyleseydin iltifatlar falan faydası olurmuyduMesela ben baba evinde hamur işlerini çok iyi biliyorum. Yaşımdaha 21olmasına rağmen bayramda baklava açmıştm babaane hemen kendi gelinine yani kayınvalideme laf sokuyor oklava tutmasını bile bilmiyorsun diye şimdi beni övünce kayınvalidemde bana gard alıyor. Eşimin babaannesini çok uyardım benimle ilgili kayınvalidemin yanında birşy demeyin diye ama dinlemiyor kimse
Canim bence esinin ailesiyle ayni sehirde olmak daha iyi.Baska sehirde olsan gelirler.En az 1 ay kalirlar.Belki 2 ay.Simdi benim kafam rahat.Herkesin evi ayri.Tatillerde onlara gitmek zorunda degilim.Kendimiz baska yerlere gidiyoruz..Ama farkli sehirde olsaydikoyle olmazdi.Esimin tatili zaten az.Ayni sehirde olmak bu acilardan daha iyi.Oyle dusun.Eşim Uzman çavuşluk sınavına girdi kazandı eğitime çağırmalarını bekliyoruz. Fakat Kayınvalidem gitmesini istemiyor.Gitmemesi için bir sürü dua ediyor. Şimdi diceksiniz ki evladı olduğu için asker olmasını istemiyordur ama sadece bunun için değil biz başka bir iş içinde şehir dışında yaşayamazmışız. Hertürlü duayı zikiri çekiyor aman şehir dışına gitmeyelim diye.Bense gitmek istiyorum onlarla aynı şehirde olmuyor bunu eşimde biliyor ama kabullenemiyor. Sürekli elleri üstümüzde.Bir ay önce boşanma kararı aldık eşimle hakim sordu bana neden boşanmak istiyorsun diye bende dedim ailesi herşeye karışıyor zaten kayınvalidem beni istemediğini kaç kez söyledi yüzüme. Hakim de dediki başka şehirde yaşarsanız olur mu dedi eşimde bende evet dedik. Hakim sordu ayrılsanız kim en çok mutlu olur eşim dediki annem. Eşim herşeyin farkında ama o susmayı tercih ediyor. Şimdi korkuyorum eşim uzman olamaz olursa da biz gidince şehir şehir her gün gelir diye. Çünkü kaynpederim tır şoförü hiç durmaz eminim. Hatta kayınpederime bizde onların olduğu şehirlerde yaşayalım demişti.Durdukca düşündükçe kafayı yiyorum duası kabul olacakta gidemeyecekmişiz gibi geliyor. Bana güzel bir düşünce verin lütfen.
Eşim Uzman çavuşluk sınavına girdi kazandı eğitime çağırmalarını bekliyoruz. Fakat Kayınvalidem gitmesini istemiyor.Gitmemesi için bir sürü dua ediyor. Şimdi diceksiniz ki evladı olduğu için asker olmasını istemiyordur ama sadece bunun için değil biz başka bir iş içinde şehir dışında yaşayamazmışız. Hertürlü duayı zikiri çekiyor aman şehir dışına gitmeyelim diye.Bense gitmek istiyorum onlarla aynı şehirde olmuyor bunu eşimde biliyor ama kabullenemiyor. Sürekli elleri üstümüzde.Bir ay önce boşanma kararı aldık eşimle hakim sordu bana neden boşanmak istiyorsun diye bende dedim ailesi herşeye karışıyor zaten kayınvalidem beni istemediğini kaç kez söyledi yüzüme. Hakim de dediki başka şehirde yaşarsanız olur mu dedi eşimde bende evet dedik. Hakim sordu ayrılsanız kim en çok mutlu olur eşim dediki annem. Eşim herşeyin farkında ama o susmayı tercih ediyor. Şimdi korkuyorum eşim uzman olamaz olursa da biz gidince şehir şehir her gün gelir diye. Çünkü kaynpederim tır şoförü hiç durmaz eminim. Hatta kayınpederime bizde onların olduğu şehirlerde yaşayalım demişti.Durdukca düşündükçe kafayı yiyorum duası kabul olacakta gidemeyecekmişiz gibi geliyor. Bana güzel bir düşünce verin lütfen.