- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.081
Eşi olunca utanıyor muKuzummm sürekli ilgilen konuş mesela cici kuş de c-ş-j harflerini daha çok kullan o harflerle olan kelimeleri daha çabuk kavrıyolar :) ama kuzum eşi var ya konuşmayadabilir :)
Bende bendeBende çokkkkk seviyorum çamaşır suyu kokusunu
Ayyyyy bizim evde çamaşır hiç bitmez zaten hergun makina çalışırBana gına gelmişti kıyafet değiştirmekten :)
Öteki oğlum da balık süsüne çok düşkün günde bes kere üst bas değişiyoruz
Küçük yasta ne biliyorsaBende çokkkkk seviyorum çamaşır suyu kokusunu
İki makine garantiAyyyyy bizim evde çamaşır hiç bitmez zaten hergun makina çalışır
Eşi olunca utanıyor mubeyim izin vermşyyy sus
Muhabbet kuşu mu geçen hafta bizim balkona sandalyenin üstüne mavi bir muhabbet kuşu konmuş hiç kaçmadı da bizde eve aldık kafes filan derken bayağı alıştık vallaKuzummm sürekli ilgilen konuş mesela cici kuş de c-ş-j harflerini daha çok kullan o harflerle olan kelimeleri daha çabuk kavrıyolar :) ama kuzum eşi var ya konuşmayadabilir :)
İnsan cinsinde de tam tersi ne hkmetse
Yok kuzu kocası değil yani çiftler ya onlarbirbiriyle ilgilenir :)) tek olsaydı sahibiyle ilgilenirdi :) bide dişi kuşlar soğuk kanlı oluyo erkekler daha konuşkan sıcak kanlı
Aaaaa ne güzel kuzum ya. Ama mahalleden birinin kuşu kaçmış demekMuhabbet kuşu mu geçen hafta bizim balkona sandalyenin üstüne mavi bir muhabbet kuşu konmuş hiç kaçmadı da bizde eve aldık kafes filan derken bayağı alıştık valla
İnsan cinsinde de tam tersi ne hkmetse
Hımm eşimle ilgilenmeliyim diyor yaniazıcık dışı kuşu örnek alalım bizde
Ayyyyy benim yengem o kadar titizlik hastasıydı ki çocukları doğduğunda bile onları yıkarken banyo sularının içine çamaşır suyu damlatıyordu...ama şimdi kansere yakalandı hiç bir işini yapamıyor o yüzden hiç iyi değil temizlik maddeleriKüçük yasta ne biliyorsa
Büyüklğgünü düşünemiyorm
Valla sorduk kimseden ses çıkmayınca bizde kafesledikAaaaa ne güzel kuzum ya. Ama mahalleden birinin kuşu kaçmış demek
Ne fenasin kız öğrensinler tabi iş yapan kocanın halı bii başka oluyo yarın el kızı çok dua eder vallakuzu bnde yaptırıyorm beş yasnsa ama arada bulaşık makşnesni bosalttırıyorm sonuçta iki oglum var kızm olacağı meçhul ilerde belki gelinler bakmazsa oğullarım bakar
Herkese cevap yetiştiriyon maşallah bı benle konusmuyonNiyeeeeee?ah tribini yidigimmmmmm niye gönül koydun :)
Yerim senin ruhunu :) konusuyorum bitanem :)Herkese cevap yetiştiriyon maşallah bı benle konusmuyonalıngan ruhlu bı insanım ben
Beyin fazla çalışıyor
Güzel teori kız
Aynen yaa n kaldı şurada anaokuluna başladı işde yakında askere giderNe fenasin kız öğrensinler tabi iş yapan kocanın halı bii başka oluyo yarın el kızı çok dua eder valla
Her şeyin fazlası zarar valla canım yaa çok gecmş olan vallaAyyyyy benim yengem o kadar titizlik hastasıydı ki çocukları doğduğunda bile onları yıkarken banyo sularının içine çamaşır suyu damlatıyordu...ama şimdi kansere yakalandı hiç bir işini yapamıyor o yüzden hiç iyi değil temizlik maddeleri
Düğüne ne zaman yapıyor Gülom dur bıAynen yaa n kaldı şurada anaokuluna başladı işde yakında askere gider
Hani hani göremedim sabahtan beriYerim senin ruhunu :) konusuyorum bitanem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?