- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.101
Hersey çok hızlı gidiyor ah ahDüğüne ne zaman yapıyor Gülom dur bı:)))
Ayyy onun tedaviye ihtiyacı varmış canım ya üzüldümAyyyyy benim yengem o kadar titizlik hastasıydı ki çocukları doğduğunda bile onları yıkarken banyo sularının içine çamaşır suyu damlatıyordu...ama şimdi kansere yakalandı hiç bir işini yapamıyor o yüzden hiç iyi değil temizlik maddeleri
Iyi yapmışsın kuzum sormaklada :)Valla sorduk kimseden ses çıkmayınca bizde kafesledik
:)))Beyin fazla çalışıyor
HahahahaHani hani göremedim sabahtan beri
Hahahahagel sana bi dondurma ismarliyim serrammm
Yaniii biz neyiz :/Hahahahagel sana bi dondurma ismarliyim serrammm
Bırak rosum bırak gel ben ısmarlarım bize.Yaniii biz neyiz :/
Olma kuzum gelmemesi gelmesinden daha hayırlıGeçen gün yakındım ya kızlar bir teyzemden annem hastaneye gitmişti teyzem de anneme tavır yapıyodu ekmek yaptım yardım etmedin diye.
Dün de diğer teyzem tesadüfen geldi bize onu da çağırmicaktık.
Bu tavır yapan teyzeme de bi şey demedik işte söz için konuşulacak gelicekler falan diye. az önce geldi öğrendi dün erkek arkadaşımın annesinin falan geldiğini işte. Ona söylemedik ya hiçbir şey dememiş anneme naptınz ne dediler ne zaman nişan falan sormamış .. Hayırlı olsun bile demedi bana. Sinir ediyo bu kadın beni ya.
Çağırmadık diye tavır yapıyo şimdi de Allahım insan her halta neden tavır yapaaar :)
Çağırınca çoluk çocuk herkesi toplayıp geliyo kızlar bunların yemeği var mı diye düşünmüyo toplayıp geliyo hepsini. Çocuklar küçük değil ama her şeye karışıyo yorum yapıyolar sinir oldum yine ya :)
Ismarla canmn özüBırak rosum bırak gel ben ısmarlarım bize.
Var Canımmm. Ay her şeyin merkezinde olayım benden habersiz kuş uçmasın istiyo. Bu bencilliği beni çok geriyo. Düşünmiyim zaten mesafeliym diyorum ama yok yine sinir oluyom ne yalan söyleyeyim :)Olma kuzum gelmemesi gelmesinden daha hayırlı
Bırak yapsın onunda vardır illa evlenck çocuğu
Haklısın valla snr olunmayacak gbi değil sen güzel anının tadını çıkarVar Canımmm. Ay her şeyin merkezinde olayım benden habersiz kuş uçmasın istiyo. Bu bencilliği beni çok geriyo. Düşünmiyim zaten mesafeliym diyorum ama yok yine sinir oluyom ne yalan söyleyeyim :)
Her yeri batırdın yahu
Dur kenarını yalayayım kuzu akıyo
Amann yapsın kuzu aynen. Hiç hatasını da kabul etmez. Kırdım demez. Üf neyse kuzuum benim .Haklısın valla snr olunmayacak gbi değil sen güzel anının tadını çıkar
Simdi kinleniyordud o bende cagırmıcam vs diye
Bosver kendi kendibe yapsın tavır
Etmezler canım maalesefAmann yapsın kuzu aynen. Hiç hatasını da kabul etmez. Kırdım demez. Üf neyse kuzuum benim .
Sen nasılsın napiyosun bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?