Ayyy onun tedaviye ihtiyacı varmış canım ya üzüldüm

Geçen gün yakındım ya kızlar bir teyzemden annem hastaneye gitmişti teyzem de anneme tavır yapıyodu ekmek yaptım yardım etmedin diye.

Dün de diğer teyzem tesadüfen geldi bize onu da çağırmicaktık.

Bu tavır yapan teyzeme de bi şey demedik işte söz için konuşulacak gelicekler falan diye. az önce geldi öğrendi dün erkek arkadaşımın annesinin falan geldiğini işte. Ona söylemedik ya hiçbir şey dememiş anneme naptınz ne dediler ne zaman nişan falan sormamış .. Hayırlı olsun bile demedi bana. Sinir ediyo bu kadın beni ya.

Çağırmadık diye tavır yapıyo şimdi de Allahım insan her halta neden tavır yapaaar :)

Çağırınca çoluk çocuk herkesi toplayıp geliyo kızlar bunların yemeği var mı diye düşünmüyo toplayıp geliyo hepsini. Çocuklar küçük değil ama her şeye karışıyo yorum yapıyolar sinir oldum yine ya :)

Olma kuzum gelmemesi gelmesinden daha hayırlı
Bırak yapsın onunda vardır illa evlenck çocuğu

Olma kuzum gelmemesi gelmesinden daha hayırlı
Bırak yapsın onunda vardır illa evlenck çocuğu
Var Canımmm. Ay her şeyin merkezinde olayım benden habersiz kuş uçmasın istiyo. Bu bencilliği beni çok geriyo. Düşünmiyim zaten mesafeliym diyorum ama yok yine sinir oluyom ne yalan söyleyeyim :)

Var Canımmm. Ay her şeyin merkezinde olayım benden habersiz kuş uçmasın istiyo. Bu bencilliği beni çok geriyo. Düşünmiyim zaten mesafeliym diyorum ama yok yine sinir oluyom ne yalan söyleyeyim :)
Haklısın valla snr olunmayacak gbi değil sen güzel anının tadını çıkar
Simdi kinleniyordud o bende cagırmıcam vs diye
Bosver kendi kendibe yapsın tavır

Haklısın valla snr olunmayacak gbi değil sen güzel anının tadını çıkar
Simdi kinleniyordud o bende cagırmıcam vs diye
Bosver kendi kendibe yapsın tavır
Amann yapsın kuzu aynen. Hiç hatasını da kabul etmez. Kırdım demez. Üf neyse kuzuum benim .

Sen nasılsın napiyosun bakim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…