- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.041
Bu heyecanları okadar çok seviyorum ki ve çok onur ve mutluluk duyuyorum. Aynı heyecanları yaşadım. Allahım nasıl güzel Eşim gözlerini alamazdı benden ben utanırdım bakma öyle diye. Şimdi ben bakıyorum o kaçırıyor bakma utanıyorum ama hep bana öyle bakmasını istiyorum şimdi bisi mi oldu yada yüzümde birşey mi var diyor. Gülüyorum dün dışarıdaydık elini tuttum sıkıca tutmadı bende dedim ki biz yeni evliyken sımsıkı tutardın hiç araya boşluk girmezdi. Herşeyi düşünen eşim şimdi ben demesem kendiliğinden birşey yapmaz anlamadım biz ne içiyoruz ne yığıyoruz ya da işte ne tür kızlar görürler mi diyim ne diyim bilemedim bu davranışlar tükenir. Tek ümidim oda RABBİME kavuşmak tabi bazı zebaniler izin verse yoksa varya hakkaten bu dünya çekilecek gibi değil
Yaa yaaa unutuyor işte sabahtan beri nerde bu Serra dedin miAsla nasil unuturum seniii balimmm
Insallah kuzum her zaman dualarimdasin :)
Coook sevindim canım benim eee gözün aydın :)))
Yaa
Valla catlatız heUnutur muyum hiç yüzük takılırken şimdi meraktan ölüyolardır diye düşünürüm
Mcx hosgeldn
Valla seni çok iyi anlıyorm bizimde öyleydi , bence mesleklerinin verdiği strestten dolayı oyle olduğunu düşünüyordm ben o yapmazsa artık ben yapıyorum ben onu ilgiye boguyorm cnkğ gerçekten kolay değil meslekleriBu heyecanları okadar çok seviyorum ki ve çok onur ve mutluluk duyuyorum. Aynı heyecanları yaşadım. Allahım nasıl güzel Eşim gözlerini alamazdı benden ben utanırdım bakma öyle diye. Şimdi ben bakıyorum o kaçırıyor bakma utanıyorum ama hep bana öyle bakmasını istiyorum şimdi bisi mi oldu yada yüzümde birşey mi var diyor. Gülüyorum dün dışarıdaydık elini tuttum sıkıca tutmadı bende dedim ki biz yeni evliyken sımsıkı tutardın hiç araya boşluk girmezdi. Herşeyi düşünen eşim şimdi ben demesem kendiliğinden birşey yapmaz anlamadım biz ne içiyoruz ne yığıyoruz ya da işte ne tür kızlar görürler mi diyim ne diyim bilemedim bu davranışlar tükenir. Tek ümidim oda RABBİME kavuşmak tabi bazı zebaniler izin verse yoksa varya hakkaten bu dünya çekilecek gibi değil
İnat edicem bakalımYaagulse14 noldu kiii. Kaçırdım
Kuzucumm çok sağ ol. Atıcam inşallah :) :)
İnşallahh Allahımm sende hamile olduğunu öğrenirsin inşallah eylülde :))
Hoşbuldum canimmMcx hosgeldn
Aynen canım Başak olucak inşallahAyy başak burcu mu olacak bebiş
Sağol canımAaaa hadi bakalım hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederim. Hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin Allah :)
İyi tatillerrrrrrrYa varya dagitcam kendimi coscam kopcam
Nasılsn canımHoşbuldum canimm
Allah yardmcn olsn benim büyük oğlan başakAynen canım Başak olucak inşallah
Yaaaaaaa deme öyle bende Başak olucak diye seviniyordum normali bekliyor olsaydım terazi olacaktı kı hiç istemiyorum terazi olsun ama sende böyle söyleyince korkkkktummmmm vallaaaaAllah yardmcn olsn benim büyük oğlan başakillalalah dedirtti bana
İyidir kuzucum sen nasılsın bakım ya bu kuşlar konusmuyi çık de çık iinsan bı anne der yaNasılsn canım
Oyyy kıyamam ee erkek çocuğu olcak okadar :))Allah yardmcn olsn benim büyük oğlan başakillalalah dedirtti bana
Kız asıl basaktan korkYaaaaaaa deme öyle bende Başak olucak diye seviniyordum normali bekliyor olsaydım terazi olacaktı kı hiç istemiyorum terazi olsun ama sende böyle söyleyince korkkkktummmmm vallaaaa
Valla catlatız he
Kuzu çok başka yaaa temizlik hastasıOyyy kıyamam ee erkek çocuğu olcak okadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?