- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.141
Allah mutluluğunu daim etsin canim, yuvandan huzurun eksik olmasin inşAllahBu heyecanları okadar çok seviyorum ki ve çok onur ve mutluluk duyuyorum. Aynı heyecanları yaşadım. Allahım nasıl güzel Eşim gözlerini alamazdı benden ben utanırdım bakma öyle diye. Şimdi ben bakıyorum o kaçırıyor bakma utanıyorum ama hep bana öyle bakmasını istiyorum şimdi bisi mi oldu yada yüzümde birşey mi var diyor. Gülüyorum dün dışarıdaydık elini tuttum sıkıca tutmadı bende dedim ki biz yeni evliyken sımsıkı tutardın hiç araya boşluk girmezdi. Herşeyi düşünen eşim şimdi ben demesem kendiliğinden birşey yapmaz anlamadım biz ne içiyoruz ne yığıyoruz ya da işte ne tür kızlar görürler mi diyim ne diyim bilemedim bu davranışlar tükenir. Tek ümidim oda RABBİME kavuşmak tabi bazı zebaniler izin verse yoksa varya hakkaten bu dünya çekilecek gibi değil
O merak ediyordur içten içe , sinir olmanda haklisinGeçen gün yakındım ya kızlar bir teyzemden annem hastaneye gitmişti teyzem de anneme tavır yapıyodu ekmek yaptım yardım etmedin diye.
Dün de diğer teyzem tesadüfen geldi bize onu da çağırmicaktık.
Bu tavır yapan teyzeme de bi şey demedik işte söz için konuşulacak gelicekler falan diye. az önce geldi öğrendi dün erkek arkadaşımın annesinin falan geldiğini işte. Ona söylemedik ya hiçbir şey dememiş anneme naptınz ne dediler ne zaman nişan falan sormamış .. Hayırlı olsun bile demedi bana. Sinir ediyo bu kadın beni ya.
Çağırmadık diye tavır yapıyo şimdi de Allahım insan her halta neden tavır yapaaar :)
Çağırınca çoluk çocuk herkesi toplayıp geliyo kızlar bunların yemeği var mı diye düşünmüyo toplayıp geliyo hepsini. Çocuklar küçük değil ama her şeye karışıyo yorum yapıyolar sinir oldum yine ya :)
Hayirdir canim..??Aende canim hep beraberkizlar basima cok ilginc birsey geldi aksama eve varinca size anlaticam ben suan soookkkkk
Geliyorsun demekYayladan dönüyorum canım
Çok yoruldum
Aynen canımHer şeyin fazlası zarar valla canım yaa çok gecmş olan valla
Kuzu hiç takma sürat assin valla bu günlerin heyecanını bidaha yasamican umursama dahada kudursun sen heyecanını tadını çıkar valla sinir oldum teyzene bu senin ailenle sözlünun ailesini ilgilendiren bı durum bı bismillah senin annen abin bı kaynassin karşı tarafla teyzeye noluyor anlamadım vurdum duymaz olGeçen gün yakındım ya kızlar bir teyzemden annem hastaneye gitmişti teyzem de anneme tavır yapıyodu ekmek yaptım yardım etmedin diye.
Dün de diğer teyzem tesadüfen geldi bize onu da çağırmicaktık.
Bu tavır yapan teyzeme de bi şey demedik işte söz için konuşulacak gelicekler falan diye. az önce geldi öğrendi dün erkek arkadaşımın annesinin falan geldiğini işte. Ona söylemedik ya hiçbir şey dememiş anneme naptınz ne dediler ne zaman nişan falan sormamış .. Hayırlı olsun bile demedi bana. Sinir ediyo bu kadın beni ya.
Çağırmadık diye tavır yapıyo şimdi de Allahım insan her halta neden tavır yapaaar :)
Çağırınca çoluk çocuk herkesi toplayıp geliyo kızlar bunların yemeği var mı diye düşünmüyo toplayıp geliyo hepsini. Çocuklar küçük değil ama her şeye karışıyo yorum yapıyolar sinir oldum yine ya :)
Biraz uzun olcak ayak üstü anlatmayimYağmur korkutma beni noldu sana :))
Fenaaaaa olmussss offBiraz uzun olcak ayak üstü anlatmayimbizim cocuk doktoru tatilde baska bi doktora gittik kizim virüs kapmis misafir gelen arkadasin cocugundan. Neyse girtik ordaki calisan kizda benim esimin ex aski ...... kiz bend emakyajsiz gitttimmm ooofffffff
Hemde nasilFenaaaaa olmussss off
ögretmenimiz kim
Geldim datluuummmm:)Gez gel bakalım
Oh ne güzel :) :) yani yayla :) :)Yayladan dönüyorum canım
Çok yoruldum
Aynen annemde öyle diyo canım merakından diyo. Bi şeyden eksik kalmıyo oh ne güzel oldu iyi ki gelmediAllah mutluluğunu daim etsin canim, yuvandan huzurun eksik olmasin inşAllah
O merak ediyordur içten içe , sinir olmanda haklisino ne öyle siz aynisini yapsaniz ne derdi size kimbilir..
Hayirdir canim..??
Geliyorsun demekgözlerimiz de yollarda kalmisti.. hayirli yolculuklar olsun..
Affedin sana yağmur kız insan iki rimel felan sürerdi offf felaket bı durum olmuşBiraz uzun olcak ayak üstü anlatmayimbizim cocuk doktoru tatilde baska bi doktora gittik kizim virüs kapmis misafir gelen arkadasin cocugundan. Neyse girtik ordaki calisan kizda benim esimin ex aski ...... kiz bend emakyajsiz gitttimmm ooofffffff
Hisset bence de kuzu insan iki makyaj yapardı yaSuan kendimi cok kötü hisediyorum
Kız ne fenasiniz siz :)))
Ay ağzına sağlık kuzum. Yani biz bi başbaşa kalalım. Yarın öbür gün yemeğe alınca da böyle yapacak :) ay kuşum ya aynen boşver şu günlerin tadını çıkarayım aynen :))Kuzu hiç takma sürat assin valla bu günlerin heyecanını bidaha yasamican umursama dahada kudursun sen heyecanını tadını çıkar valla sinir oldum teyzene bu senin ailenle sözlünun ailesini ilgilendiren bı durum bı bismillah senin annen abin bı kaynassin karşı tarafla teyzeye noluyor anlamadım vurdum duymaz ol
Ay ağzına sağlık kuzum. Yani biz bi başbaşa kalalım. Yarın öbür gün yemeğe alınca da böyle yapacak :) ay kuşum ya aynen boşver şu günlerin tadını çıkarayım aynen :))
Anamm kadın gitti sıkıntısı devam ediyo. Yavrummm nasıl pekiBiraz uzun olcak ayak üstü anlatmayimbizim cocuk doktoru tatilde baska bi doktora gittik kizim virüs kapmis misafir gelen arkadasin cocugundan. Neyse girtik ordaki calisan kizda benim esimin ex aski ...... kiz bend emakyajsiz gitttimmm ooofffffff
Kız niye fena olsunnn. Tabi bakımlı görünmek ister insan amaHemde nasil
Banene baneneKız ne fenasiniz siz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?