Allah mutluluğunu daim etsin canim, yuvandan huzurun eksik olmasin inşAllah
O merak ediyordur içten içe , sinir olmanda haklisin o ne öyle siz aynisini yapsaniz ne derdi size kimbilir..
Aende canim hep beraber kizlar basima cok ilginc birsey geldi aksama eve varinca size anlaticam ben suan soookkkkk
Hayirdir canim..??
Yayladan dönüyorum canım
Çok yoruldum
Geliyorsun demek gözlerimiz de yollarda kalmisti.. hayirli yolculuklar olsun..

Kuzu hiç takma sürat assin valla bu günlerin heyecanını bidaha yasamican umursama dahada kudursun sen heyecanını tadını çıkar valla sinir oldum teyzene bu senin ailenle sözlünun ailesini ilgilendiren bı durum bı bismillah senin annen abin bı kaynassin karşı tarafla teyzeye noluyor anlamadım vurdum duymaz ol

Yağmur korkutma beni noldu sana :))
Biraz uzun olcak ayak üstü anlatmayim bizim cocuk doktoru tatilde baska bi doktora gittik kizim virüs kapmis misafir gelen arkadasin cocugundan. Neyse girtik ordaki calisan kizda benim esimin ex aski ...... kiz bend emakyajsiz gitttimmm ooofffffff

Aynen annemde öyle diyo canım merakından diyo. Bi şeyden eksik kalmıyo oh ne güzel oldu iyi ki gelmedi

Affedin sana yağmur kız insan iki rimel felan sürerdi offf felaket bı durum olmuş

Ay ağzına sağlık kuzum. Yani biz bi başbaşa kalalım. Yarın öbür gün yemeğe alınca da böyle yapacak :) ay kuşum ya aynen boşver şu günlerin tadını çıkarayım aynen :))

Anamm kadın gitti sıkıntısı devam ediyo. Yavrummm nasıl peki

Kuzum aman boşver ona mı takılıyon:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…