- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.321
Hadi söyle söyle :)
Bayramdan sonra tedaviye start veriyoruuuuuz :)Hadi söyle söyle :)
Ayy hadi Bismillah kuzum Allahım yüzünü güldürsün yolunu açık etsin kucağını ilk tedavide doldursun inşallah AMİİİİNNNNBayramdan sonra tedaviye start veriyoruuuuuz :)
Amin ki ne amin kuzuuuuuucum inşallah pozitif derim size ya :)) teyzeleri olarak bol dualarınızı alırım artıkAyy hadi Bismillah kuzum Allahım yüzünü güldürsün yolunu açık etsin kucağını ilk tedavide doldursun inşallah AMİİİİNNNN
Canim benim :) bende her zaman senin derdini dinlerim :) türkiyeye varinca ilk isim hat almak ve tekrar size baglanmak olucak :)Ben senin derdini her zaman dinlerim ki
Valla hep dua ediyorum canım hamilelerin duası kabul olurmus inşallah senin de esesin de kardeşimin de olacak Allahın izniyleAmin ki ne amin kuzuuuuuucum inşallah pozitif derim size ya :))
Tabikide unutma beni bakCanim benim :) bende her zaman senin derdini dinlerim :) türkiyeye varinca ilk isim hat almak ve tekrar size baglanmak olucak :)
Insallaahhhh canimmm :)Canım ben biraz uzak kaldım konuya bilmediğim ama her ne ise sıkma canını aynen bak tatiline odaklan gerisini Allaha havale et. Rabbim en güzelini verir zaten
İnşallah kuzum benim inşallah yerim seni benValla hep dua ediyorum canım hamilelerin duası kabul olurmus inşallah senin de esesin de kardeşimin de olacak Allahın izniyle
Asil sen beni unutma serraTabikide unutma beni bak
Tek siginam dualar :) amiiinAllah sabır versn bitanem
Unuturmuyum hiç :)) daha beni tedaviye yollucaniz sizAsil sen beni unutma serra
Bende seni yerim kiii zaten doymak bilmiyorum arada kaynarsınİnşallah kuzum benim inşallah yerim seni ben
Yer yeee şikayet etmem ki :))Bende seni yerim kiii zaten doymak bilmiyorum arada kaynarsın
O zaman ross gibi yapimYer yeee şikayet etmem ki :))
Gulocugum baya benzediği vallaO zaman ross gibi yapimhaapp hupp happp happ benzedi sanki
Sorma bizi de4 ay bizim için rekor olur kızşu bim e A101 batırdı bizi oyuncak konusunda
HahahahahhahaO zaman ross gibi yapimhaapp hupp happp happ benzedi sanki
Çocukları yatoroyorm bebgmGulocugum baya benzediği valla@RoSsSs kayboldu baksana
Herkesi uyut kaç banaÇocukları yatoroyorm bebgm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?