- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.281
Olunca haber verinOrtada bir konu yok henüz canmm
Olsun artık evin içinde bile yap kuzuyu bahane etmeeee bı rimele ruha bakar döverim seni heee yok bide kokuşmuş olsaydınKokmus kokmus gitmedim ki sadece makyajsizdim
Taze gelin :) aman iyi ol. Alışverişe yarın mi gidecektiniz okumadım geçmişiDaha iyisin inşallah. Yorma kendini dikkat et. Allah'a emanetsin.
Bende çok şükür iyiyim Canımmm :)
Oyy bırak dahitsinlar ozaman yaaaa :)Mesela her yer oyuncak
Hatta öyle ki veletler oyuncaklarıyla yetnmeyip tencere tava kaşıkları da oynuyorlar onları topluyorm kitapları defterleri boyama ktaplarnı dağıtıyorlardağıtıyorlar da dağıtıyorlar
Hahahahahhaahaha bu hafta hic benim haftam degildi ya :) annem bana mesaj atti dün ... kizimi sordu ... piskin piskin sadece bir mesaj atmis ameliyat olsa haberi olmucak babam aradi ben agliyorum telefonda oda bana sey ablatiyor: yagmur senin adini kullanarak yalan söyledik haberin olsun bizi ele verme ....Olsun artık evin içinde bile yap kuzuyu bahane etmeeee bı rimele ruha bakar döverim seni heee yok bide kokuşmuş olsaydın
AyıpsnOlunca haber verin
Ne tesadüf kız benim ev de öyleMesela her yer oyuncak
Hatta öyle ki veletler oyuncaklarıyla yetnmeyip tencere tava kaşıkları da oynuyorlar onları topluyorm kitapları defterleri boyama ktaplarnı dağıtıyorlardağıtıyorlar da dağıtıyorlar
Yok artık !Hahahahahhaahaha bu hafta hic benim haftam degildi ya :) annem bana mesaj atti dün ... kizimi sordu ... piskin piskin sadece bir mesaj atmis ameliyat olsa haberi olmucak babam aradi ben agliyorum telefonda oda bana sey ablatiyor: yagmur senin adini kullanarak yalan söyledik haberin olsun bizi ele verme ....
Kuzu kanlı ay yüzünden bunlar geçmiş olsun anneye bu günkü olayda ders olsun sana hemde tek sana değil buradaki herkese heran casuslar çıkabilir :)Hahahahahhaahaha bu hafta hic benim haftam degildi ya :) annem bana mesaj atti dün ... kizimi sordu ... piskin piskin sadece bir mesaj atmis ameliyat olsa haberi olmucak babam aradi ben agliyorum telefonda oda bana sey ablatiyor: yagmur senin adini kullanarak yalan söyledik haberin olsun bizi ele verme ....
Bir fğn oyuncaktan ayağımı kırcamNe tesadüf kız benim ev de öyleevi topluyorum temizliğe geçiyorum temizlik bitiyor ama ev yine dağılmış
Bendd gece yatmada önce topluyorum napimOyy bırak dahitsinlar ozaman yaaaa :)
Hayir ameliyat olmucaka ama ola bilirdi yani kötü birsey olmus ola bilirdi ve onlarin haberi bile olmucakti ...Yok artık !
Kızın ameliyat mı olacak canım
Neden senin adnı kullanmıslar kendi adlarına yalan söyleselermiş bu ne pişknlk sen ne dedin kuzum
En güzeli kuzu bida ne zaman o yaşa gelecekler oh sende eşlik et valla :)Bendd gece yatmada önce topluyorum napim
Teyzem gilde kaliyorlardi .... yagmur bize sormadan hotel ayarlamis artik mecbur gitmeliyiz. Bu yalanda birsey yok ama tüm aile zaten bana ceohe almis durumda. Ablamin yada abimin adi verseydilee keske ...Yok artık !
Kızın ameliyat mı olacak canım
Neden senin adnı kullanmıslar kendi adlarına yalan söyleselermiş bu ne pişknlk sen ne dedin kuzum
Kuzu ben olayın tamamen dışına çıkmışım ya ben annen ameliyat olcak sandımTeyzem gilde kaliyorlardi .... yagmur bize sormadan hotel ayarlamis artik mecbur gitmeliyiz. Bu yalanda birsey yok ama tüm aile zaten bana ceohe almis durumda. Ablamin yada abimin adi verseydilee keske ...
Bizim de öyle bende birazını saklıyorum 1 ay sonra onları çıkarıp diğerlerini saklıyorum. Hem hep yeni gibi oluuor onun için hem de o kadar çok yayinti olmuyor bide arsizlaşmiyor. Bütün hepsi önündeyken kırmaya falan çalışıyorBir fğn oyuncaktan ayağımı kırcam
Anlayabiliyorum tatlım ayıp ediyorlar baya ama sabrn sonu selamet illaki anlayacaklar yaptıklarını...Hayir ameliyat olmucaka ama ola bilirdi yani kötü birsey olmus ola bilirdi ve onlarin haberi bile olmucakti ...
Yavrulariii kandırmayın amaBizim de öyle bende birazını saklıyorum 1 ay sonra onları çıkarıp diğerlerini saklıyorum. Hem hep yeni gibi oluuor onun için hem de o kadar çok yayinti olmuyor bide arsizlaşmiyor. Bütün hepsi önündeyken kırmaya falan çalışıyor
Saklasan da dert saklmasan da bir çoğunu attım valla inabır mısın bir gün arabaları dizdik yemin ederm sana 50 den fazlaydıBizim de öyle bende birazını saklıyorum 1 ay sonra onları çıkarıp diğerlerini saklıyorum. Hem hep yeni gibi oluuor onun için hem de o kadar çok yayinti olmuyor bide arsizlaşmiyor. Bütün hepsi önündeyken kırmaya falan çalışıyor
Ablamla abimde aramadi ... bi mesaj bile atmadilar ... yaziklar olsun ...Anlayabiliyorum tatlım ayıp ediyorlar baya ama sabrn sonu selamet illaki anlayacaklar yaptıklarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?