Olsun artık evin içinde bile yap kuzuyu bahane etmeeee bı rimele ruha bakar döverim seni heee yok bide kokuşmuş olsaydın
Hahahahahhaahaha bu hafta hic benim haftam degildi ya :) annem bana mesaj atti dün ... kizimi sordu ... piskin piskin sadece bir mesaj atmis ameliyat olsa haberi olmucak babam aradi ben agliyorum telefonda oda bana sey ablatiyor: yagmur senin adini kullanarak yalan söyledik haberin olsun bizi ele verme ....

Ne tesadüf kız benim ev de öyle evi topluyorum temizliğe geçiyorum temizlik bitiyor ama ev yine dağılmış

Yok artık !
Kızın ameliyat mı olacak canım
Neden senin adnı kullanmıslar kendi adlarına yalan söyleselermiş bu ne pişknlk sen ne dedin kuzum

Kuzu kanlı ay yüzünden bunlar geçmiş olsun anneye bu günkü olayda ders olsun sana hemde tek sana değil buradaki herkese heran casuslar çıkabilir :)

Yok artık !
Neden senin adnı kullanmıslar kendi adlarına yalan söyleselermiş bu ne pişknlk sen ne dedin kuzum
Hayir ameliyat olmucaka ama ola bilirdi yani kötü birsey olmus ola bilirdi ve onlarin haberi bile olmucakti ...

Yok artık !
Teyzem gilde kaliyorlardi .... yagmur bize sormadan hotel ayarlamis artik mecbur gitmeliyiz. Bu yalanda birsey yok ama tüm aile zaten bana ceohe almis durumda. Ablamin yada abimin adi verseydilee keske ...

Teyzem gilde kaliyorlardi .... yagmur bize sormadan hotel ayarlamis artik mecbur gitmeliyiz. Bu yalanda birsey yok ama tüm aile zaten bana ceohe almis durumda. Ablamin yada abimin adi verseydilee keske ...
Kuzu ben olayın tamamen dışına çıkmışım ya ben annen ameliyat olcak sandım

Bir fğn oyuncaktan ayağımı kırcam
Bizim de öyle bende birazını saklıyorum 1 ay sonra onları çıkarıp diğerlerini saklıyorum. Hem hep yeni gibi oluuor onun için hem de o kadar çok yayinti olmuyor bide arsizlaşmiyor. Bütün hepsi önündeyken kırmaya falan çalışıyor

Yavrulariii kandırmayın ama

Saklasan da dert saklmasan da bir çoğunu attım valla inabır mısın bir gün arabaları dizdik yemin ederm sana 50 den fazlaydı dedm araba almak yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…