- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.301
Siz mecbur ettiniz deseydin ya kuzum hay allahm ya.Teyzem gilde kaliyorlardi .... yagmur bize sormadan hotel ayarlamis artik mecbur gitmeliyiz. Bu yalanda birsey yok ama tüm aile zaten bana ceohe almis durumda. Ablamin yada abimin adi verseydilee keske ...
Katiliyorum sana hatta çok kısa bir zamanda anliycaklarAnlayabiliyorum tatlım ayıp ediyorlar baya ama sabrn sonu selamet illaki anlayacaklar yaptıklarını...
Yalnız hissetmek çok zor ya o kdr yoldan geliyorsun umursamıyorlar.. Gerçekten bozma sen moralini tatiline bak benceAblamla abimde aramadi ... bi mesaj bile atmadilar ... yaziklar olsun ...
Kuzu kandırmak değil özletmek oluyor o. Zaten 2 3 arabası var onları kesinlikle kaldırmıyorum çok seviyor onları. Bide babası sürekli oyuncak alıyor zaten. Ben sadece sıkıldığı oyuncakları kaldırıp yerine unuttuklarını koyuyorum o şekilde devir daim yapıyorum yaniYavrulariii kandırmayın ama
Ediyorum kuuzm etmezmiym hiçEn güzeli kuzu bida ne zaman o yaşa gelecekler oh sende eşlik et valla :)
Biz onu her oyunca alışımızda diyoruz bidaha almak yok diye ama yine aynıSaklasan da dert saklmasan da bir çoğunu attım valla inabır mısın bir gün arabaları dizdik yemin ederm sana 50 den fazlaydıdedm araba almak yok artık
Çok fenasiniz kuzu ee bbebisim olunca verirsin artık akılları :)Kuzu kandırmak değil özletmek oluyor o. Zaten 2 3 arabası var onları kesinlikle kaldırmıyorum çok seviyor onları. Bide babası sürekli oyuncak alıyor zaten. Ben sadece sıkıldığı oyuncakları kaldırıp yerine unuttuklarını koyuyorum o şekilde devir daim yapıyorum yani
Yok kendileri hotele gitceklermis tatil yapmaya teyzemde tatil yapamamislar ben onlara sormadan onlara hotel ayarlamisimSiz mecbur ettiniz deseydin ya kuzum hay allahm ya.
Ben senin derdini her zaman dinlerim kiN NnuurrrEternaaLLove allahim sorar hesabini. Kizlar yarin tatile gitcem sizide karartip gitmiyim :) güzel seyler konusalim
Kızım sabahtr sana dil döken benim nur ıcuslardaN NnuurrrEternaaLLove allahim sorar hesabini. Kizlar yarin tatile gitcem sizide karartip gitmiyim :) güzel seyler konusalim
Canım ben biraz uzak kaldım konuya bilmediğim ama her ne ise sıkma canını aynen bak tatiline odaklan gerisini Allaha havale et. Rabbim en güzelini verir zatenN NnuurrrEternaaLLove allahim sorar hesabini. Kizlar yarin tatile gitcem sizide karartip gitmiyim :) güzel seyler konusalim
Ben dört aydır almıyorumBiz onu her oyunca alışımızda diyoruz bidaha almak yok diye ama yine aynı
Ooo akıl çok inşalalh en yakin zamanda güzel haberler verirsin bizeÇok fenasiniz kuzu ee bbebisim olunca verirsin artık akılları :)
Hahhahaha Gülom nittin ona çok yüklenmişlerdi :))Kızım sabahtr sana dil döken benim nur ıcuslardakafası gitmiş iyice koyamam yaaa: (
Allah sabır versn bitanemYok kendileri hotele gitceklermis tatil yapmaya teyzemde tatil yapamamislar ben onlara sormadan onlara hotel ayarlamisim
Fatkettm nur u etiketleynce acaba nur muyum dedim bianHahhahaha Gülom nittin ona çok yüklenmişlerdi :))
Vercen kuzu bu arada size güzel bir haberim var N Nnuurrr @_nurunnisa_Ooo akıl çok inşalalh en yakin zamanda güzel haberler verirsin bize
4 ay bizim için rekor olur kızBen dört aydır almıyorum
Hahaha bı toparlansin garibim :))Fatkettm nur u etiketleynce acaba nur muyum dedim bian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?