- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.621
Oy kuzucum gördüm seniiYok kiz gözlerim mavi :)
Oy kuzucum gördüm seniiben foto yukleyemiyorum yükleyen görürdün sende beni
Ayy bı ben gördüm seni bizimkiler göremedi oh olsun onlara uyumaaasalardi
Ney kuzu konu:)
Benim bebiş olunca kına yakicaz kuzu :)Ney kuzu konu:)
Hoşgeldin tatlis annemHayırlı geceler kızlar♥♥
Bugün uyudum kuzu kuaföre gittim sabah sonra kople temizlendim bir dua alip 2 de uyumusum 6 ya kadar :) kalkmadim
Ay bir olsun neler ederiz inşallah balımBenim bebiş olunca kına yakicaz kuzu :)
Hosbulduk canlar naptiniz bakem bugün.Hoşgeldin tatlis annem
Güzel yürekli kuzucuklarim benim :)Ay bir olsun neler ederiz inşallah balım
Ananeme gittim kuzu evi sil supur yemek yap akşam oldu zaten sen neler yaptın bakımHosbulduk canlar naptiniz bakem bugün.
Ben sabah kas bıyık kuafore gittim sonra geł adani yap kalc saat onla uğraş evde kople bi makine bi ağda oldum yorgunluktan sonra dus alıp yyudum aksama anca kalktim dün kendimle ilgilendim anliycagin cumartesi yolculuk baslar:)Ananeme gittim kuzu evi sil supur yemek yap akşam oldu zaten sen neler yaptın bakım
Ohh iyi gelmiştir bakım yarasın guloma :)Ben sabah kas bıyık kuafore gittim sonra geł adani yap kalc saat onla uğraş evde kople bi makine bi ağda oldum yorgunluktan sonra dus alıp yyudum aksama anca kalktim dün kendimle ilgilendim anliycagin cumartesi yolculuk baslar:)
Hadi hayırlı geceler erişte kızmasın öptüm canımKuzular çok seviliyosunuz benim ki mırıldanıyo ben kaçar iyi geceler yarın görüşürüz inşallah opuldunuz
Kuş gibi olduk ama acisi falan iyi dayandik minnakda durmuyor benim acı cektigimi hissediyor tepikliyordu :)Ohh iyi gelmiştir bakım yarasın guloma :)
Şükür kuzum bizlerde iyiyiz seninde inşallah mutlulugunu duyariz hep hayırlı olur.İyidir bacım sen napıyon bebiş napıyor
Ellerine sağlık kuzum ellerinden yemek dahada tatlı:))))@Nnuurrr gel sana da verim kekOeksuez sana da @Zeytintanem sana da T Tatlianne20 sana da @_nurunnisa_ sana da @gulse14 sana da
Totem yaptik :) serra hamile kalirsa serra yazicaz kina ile ellerimize :)Ney kuzu konu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?