Hahaha hayir bundan sonra cok dikkatliyim yoksa sizle sohbet edemicem :)

Insallah canim ya gercekten tüm kalbimle diliyorum ve dua ediyorum onun icin, senin icinde... sen neden uyumuyorsun? Yegenim mi uyutmuyor yoksa
Ahaha yani sonra yollarını gozleriz gel diye:)
Ya hic sorma 10 kere kalkip yattim yo gü rt ye pekmez gaviscon banamisin demiyor geceleri özellikle başlıyor yanma aci su tikiyor beni bide baski yapiyor gogus kafesime.

Ahaha yani sonra yollarını gozleriz gel diye:)
Ya hic sorma 10 kere kalkip yattim yo gü rt ye pekmez gaviscon banamisin demiyor geceleri özellikle başlıyor yanma aci su tikiyor beni bide baski yapiyor gogus kafesime.
Gaviscon bana cok yardimci olmusdu baya gür sacli olucak o zaman ... ama bebis inerse biraz rahatlarsin canim insallah :)

Gaviscon bana cok yardimci olmusdu baya gür sacli olucak o zaman ... ama bebis inerse biraz rahatlarsin canim insallah :)
Netten de bakiyom yukari baski yaptığından asidi yedikleri yukari çıkarıyor falan diyor demek kimildarken yukari dogru oluyor saçlı mi artık nasıl bisi bende merak ettim bir kac gündür mahaleede teyzeler torun sahibi oluyor pes pese gidiyorlar bebisleri gordum masallah hepsine bende merak ediyorum bole mutlu olurmuym diye

Tabiki olucaksin güzel arkadasim :) sanirim ilk dogdugu zaman biraz zor gecer tabi. Ameliyat olur demi? Bir anne olarak sinavlardan geciceksin... ama onun bir gülüsüne deger hersey :)

Tabiki olucaksin güzel arkadasim :) sanirim ilk dogdugu zaman biraz zor gecer tabi. Ameliyat olur demi? Bir anne olarak sinavlardan geciceksin... ama onun bir gülüsüne deger hersey :)
Inşallah gerek kalmaz alcilik olmazsa ameliyatlik olcak sittada aciklik devamsa ordanda gerisi allahtan kisalik kafada ödem ve cene geriliği ne olur bende bilmiyorum

Inşallah gerek kalmaz alcilik olmazsa ameliyatlik olcak sittada aciklik devamsa ordanda gerisi allahtan kisalik kafada ödem ve cene geriliği ne olur bende bilmiyorum
Plasenta yetmezligi ola bilir mi?
Gercekten cok üstüne gelmek istemiyorum bu konuda ama lütfen fol asidi kullan nolur ... daha yegenim dogmadi ve belki bir umut kapanir sirti canim... ki sirtindaki ameliyat ile kapatilir diyd biliyorum ... kollar ve bacaklarin kisa olmasi plasenta yetmezligi ola bilir ....

Ve her kim sana destek vermeyip birde arkandan vurduysa kendinden kisiliginden boyundan posundan karekterinden utansin utansinnn...
Sen cok güclü bir kadinsin ve cok güclü bir anne olucaksin... allahim en hayirlisini versin kurban oldugum allah hic birimizi evladiyla sinav etmesin

Hiç bilgim yok kuzum ankaraya araştırmaya sevkettiler bunlari dediler alcaklardi bize baglidi dogustan dediler falan su aldirdim ilk dow sendromu denip kafada buyume yani su birikiyor falan birdaki gebelikte olmasin diye suyu aldirdim temiz geldi devam mdendi o soruarda kalmadi aradan 2 hafta sonra bunlar çıktı fol asidi bugün alcaktim ama unuttum alayim olmazsa

Amin canım aminn benimde tek isteğim bu bakmakdan asla gucenmem şükür o konudada dikim ama benimde ne olcagim garanti degil ve yavrumuda benide streste sokarlarsa çok üzülürüm boleyken anlamayan insanlar var dog7nca bilmiyorum artık o yuzden allahimdan isteğim kendi aykalari uzerinde bir bebek olsun akli yerinde rabbimden baska kimseye muhtac etmesin.

Insallah öyle olucak bitanem :) ben hep dua ediyorum sende et canim benim... allahtan umut kesilmez. Gün dogmadan neler dogar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…