Uyku tutmadı dolanıyorum buralarda T Tatlianne20 Allah sana sabır ve kolaylıklar versin.Dermansız dertler göstermesin. Biliyorum ki en zoru beklemek.Dilerim bebeğin umduğundan çok daha kolay atlatır sıkıntılarını ve sağlıklı mutlu uzun bir ömür görürsünüz.
Sevgiler

Hoşgeldin kuzum allah razi olsun aminn canım Rabbim tum benim gibi annelere sabır yavrularina hastalara şifa versin♡♥iyi etmessin gelmekle heraaman bekleriz sohbete kuzum.

Hoşbulduk tatlım
Ne hoş bi topikmiş takibimdesin
Sağol canım bende biran heveslendim arkadaslarla topikte takilirken herkes dağıldı bir yerlere actim kendime bir gaza gelip ama iyi oldu çok güzel arkadaşlıklar var burda sende hosgeldin tekrardan

Hoşgeldin kuzum allah razi olsun aminn canım Rabbim tum benim gibi annelere sabır yavrularina hastalara şifa versin♡♥iyi etmessin gelmekle heraaman bekleriz sohbete kuzum.
Teşekkür ederim
Geçmişi okumadım sorunu tam olarak bilmiyorum seni de üzmek ve yormak istemiyorum ama okursan 3. oğluma hamileyken yaşadıklarımı aktarayım.
Pimpirikli karakterim çok güvendiğim 15 yıllık doktoruma rağmen farklı şehirlerde farklı uzmanlara ve üst ihtisas görmüş profesörlere gitmeyi hobi edinmiştim. Tüm genetik testleri yurt içinde yurt dışında gerektiği şekilde yaptırdım. Sonuçlar temizdi. 24. Hafta detaylı ultrasonda perinatoloğa gittim kalpte minik bi delik var ama çok küçük kapanır dedi dert etmedim. Sonra radyologa gittim kalpte bişey var gibi emin olamadım perinatoloğa gidin dedi yine gittim. DNA testi yaptırmışsın zaten bu parlak odaktan korkma bişey yok dedi. Dayanamadım başka perinatolog başka perinatolog derken 30. Haftamda bebeğin kalbinde anevrizma tespit edildi Doğum sonrası ilk 4 saat içinde ameliyat diyenler oldu ilk 10 saat diyenler oldu. Kordon bağı kesildikten sonra akciğerleri kanla dolabilir yaşayamayabilir diyenler oldu. 5 büyük şehirde 9 doktor gezdim. Hergün ağladım ağladım ağladım.
Sonuç: Bebeğim doğdu ameliyathanede dışarıdan özel izinle getirdiğimiz doktor ordusu hazırdı. Bebeğim ağlıyor şükürler olsun akciğerlerine olması gerektiği gibi hava doldu kan değil bebeğim yaşıyor. Muayenesi yapıldı 2 çocuk doktoru 1 çocuk kardiyoloğu herşey yolunda. EKG si yapıldı ampul gibi bir yapı kalmış baloncuktan. 3 gün sonra yine EKG küçük bir buruşukluk kalmış 15. gün EKG de aynı çocuğa baktığıma inanamıyorum şu an hiçbir problem yok 3.ay EKG sinde ise tekrar gelmenize gerek yok, önlem alınacak bişey yok, herşey yolunda. dediler bana. Anlatırken basit sözcüklerden oluşmuş sonu tatlıya bağlanmış bir anı. Ne yaşadığımı ben bilirim.
Senin içinde dilerim sonu mutluluk olsun canım
Sonunda yazıyorum ama
Hoşbulduk

Büyük geçmiş olsun baya sorunlar atlatmissin şükür yavruna kavusmus ve okadar mücadele etmissiniz helal sana canım tebrik ediyorum minigimizede uzun ömürler sağlık diliyorum umarim bende senin gibi bu sınavı atlatip geçerim kuzum. Canim benim ♡♥ paylastigin için teşekkür ederim yavrularimizdan iyiki vaz gecmedigimizi birkez daha anliyorum.

Sende her zaman seviliyorsun kiz Hayirli cumalar

Uyudum guzum ama yola cikicaz iki saat sonra :) hazirlaniyoruz yani :) sen napiosun nasilsin??
Ohhh hayırlı yolculuklar minigim unutma bizi yada brnii ) ikinci uykuma hazırlanıyorum kuzu sonra kalkıp yurus yapcam k.bandinda ama gözlerim yaniyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…