- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.781
Cay içiyorm çocukları saldm kuzuByNkoaLa um napiyor acaba cocuklarlan:))))))
Caylan etrafi gozden geciriyom desene :)) afiyet olsin kolay gelsin simdiden sana arkadan yetisirler bizim tosunlar:)Cay içiyorm çocukları saldm kuzuheryeri talan ettiler birazdan toplıycam
Benim de öyle büyük oğlum hiç uyumazdı gece üç de dörde başlardı harekete gündüz de hep uyırdıCanım her zaman tutmayabilir ama benim 3 çocuğum 1. ve 3. Oğlumda ben geceleri uyuyamazdım çocuklarda hiç uyumadılar 2 numarada erken yatar erken kalkardım O’da erken yatıp erken kalkan bi çocuktu.
Böyle söylerler bende tuttu.
Umarım bebişleriniz sizi üzmeyen yormayan sağlıklı akıllı mutlu bebişler olurlar
Son keyiflermi catıyormCaylan etrafi gozden geciriyom desene :)) afiyet olsin kolay gelsin simdiden sana arkadan yetisirler bizim tosunlar:)
Bende salonu supurdim uzerini silcem :)kolay gelsin bizlere:)))Son keyiflermi catıyormütüye giriscem
Amin insallah :) bende erken yarip erken kalkan biriyim. Bana ceker bebis insallah oldugu zamanCanım her zaman tutmayabilir ama benim 3 çocuğum 1. ve 3. Oğlumda ben geceleri uyuyamazdım çocuklarda hiç uyumadılar 2 numarada erken yatar erken kalkardım O’da erken yatıp erken kalkan bi çocuktu.
Böyle söylerler bende tuttu.
Umarım bebişleriniz sizi üzmeyen yormayan sağlıklı akıllı mutlu bebişler olurlar
Suan var ya icimden temizlemek geldi eviYok kuzum benimde illaki temizlerken dagiliyor aksama yemek ye adam geliyor bisoler yap giy çıkar yat kalk sag sol illaki oluyor. Herlesde kzuu
Dua edin benim icinVayyy süpersinhadi hayırlısı bekliyoruz dört gözle
Kizz cocuklara de ki oyun oynayalim birlikte toplayinCay içiyorm çocukları saldm kuzuheryeri talan ettiler birazdan toplıycam
Kolay gelsin ozaman balim ilk nap ben onceden cekmeceler duzenlem yaparim gerkli gereksiz kiyafeler katlar tozlairim heryeri ordadan bir toparlarim sonra bos kalir ordalar koltuklar halilar camlar perdeler sira sora elden gecer en son isler bitsin lavabo banyo yıkanır bezler iyi oluyor bir sure bu duzeyde gidince yerli yerinde esimin biraz arkasini topluyom yoksam rahatim cekmecelri dağılıyor:)Amin insallah :) bende erken yarip erken kalkan biriyim. Bana ceker bebis insallah oldugu zaman
Suan var ya icimden temizlemek geldi evibari gelen mektuplari düzenliyim dosyaya..
Dua edin benim icinnur'um evlenmesi icin konustuk okadar burada ertesi gün kizi istemeye gelceklerini söylediler benimde hamileligimi konusalim insallah olur
Kizz cocuklara de ki oyun oynayalim birlikte toplayinherkes kendi esyasini toplasin hemen biter ev isi biter
Canim zaten aliskanlik oldumu sorun olmuyorKolay gelsin ozaman balim ilk nap ben onceden cekmeceler duzenlem yaparim gerkli gereksiz kiyafeler katlar tozlairim heryeri ordadan bir toparlarim sonra bos kalir ordalar koltuklar halilar camlar perdeler sira sora elden gecer en son isler bitsin lavabo banyo yıkanır bezler iyi oluyor bir sure bu duzeyde gidince yerli yerinde esimin biraz arkasini topluyom yoksam rahatim cekmecelri dağılıyor:)
Konuşuruz her konustugmuz çıkar inşAmin insallah :) bende erken yarip erken kalkan biriyim. Bana ceker bebis insallah oldugu zaman
Suan var ya icimden temizlemek geldi evibari gelen mektuplari düzenliyim dosyaya..
Dua edin benim icinnur'um evlenmesi icin konustuk okadar burada ertesi gün kizi istemeye gelceklerini söylediler benimde hamileligimi konusalim insallah olur
Kizz cocuklara de ki oyun oynayalim birlikte toplayinherkes kendi esyasini toplasin hemen biter ev isi biter
Gözümde büyüyor vallahiBende salonu supurdim uzerini silcem :)kolay gelsin bizlere:)))
Benm bizimkinin köyü iste ailesi falan gelcek ole tatil gibi degil bana aslindada:) bende bitik yani işlerim var daha ora bura derken cikiyor işlerGözümde büyüyor vallahitatile gitsem de rahatlasam
Çocuğun okulu açılmadan biraz daha denize gitsek iyi olacak canm bizim içinBenm bizimkinin köyü iste ailesi falan gelcek ole tatil gibi degil bana aslindada:) bende bitik yani işlerim var daha ora bura derken cikiyor işler
Bizimde ole kv mutlaka kuser bisi eder olaylar çıkar bizimkide aksi kusluk sevmez tartismalar cikiyor nasil gecfeo bilmiyom bakalım.Çocuğun okulu açılmadan biraz daha denize gitsek iyi olacak canm bizim için
Bayramda da napıcaz Allah bilir artık çok karışık işler hiç bir bayramı sevmz oldum artık her bayram olay her bayram kırgnlık bezdm
Oh iyi bari kuzucuklar ögrensin kendi esyalarini toplamayi..Konuşuruz her konustugmuz çıkar inş
İnşşşş en kısa zamanda hamiş haberini alırız canmmm
Valla toplarttırdm canım ben ellemiyorm artık bunlar sizin ve siz toplamanız lazım diyince anlıyorlar çok şükür
Kuzum sen hamilesin sana is yaptirmazlar. Yinede tatil gibi olmaz, istedigin zamab ayaklarini uzatamicaksin belki. Simdiden kolay gelsin diyorum insallah zaman cabuk gecer de evine dönersibBenm bizimkinin köyü iste ailesi falan gelcek ole tatil gibi degil bana aslindada:) bende bitik yani işlerim var daha ora bura derken cikiyor işler
Benim iki taraftan da öyle kuzuBizimde ole kv mutlaka kuser bisi eder olaylar çıkar bizimkide aksi kusluk sevmez tartismalar cikiyor nasil gecfeo bilmiyom bakalım.
Konuşalım dün de Serra nınkini konuşuyordukOh iyi bari kuzucuklar ögrensin kendi esyalarini toplamayi..
Ayyy insallah hadi aksama konusun bari
Kuzum sen hamilesin sana is yaptirmazlar. Yinede tatil gibi olmaz, istedigin zamab ayaklarini uzatamicaksin belki. Simdiden kolay gelsin diyorum insallah zaman cabuk gecer de evine dönersib
Dün okadar cok konusmussunuz ki 50 sayfadan fazla sabah gözüm kesmedi yaniKonuşalım dün de Serra nınkini konuşuyorduk
Bugün seninkini konusırız
Kendi eşyaların sorumluluklarını bilmeleri gerekiyor canım hep ben toplarsam büyüyünce de ergenliginde de ben toplucam demek şimdiden alıssınlar
Bende okumuyorum bazenDün okadar cok konusmussunuz ki 50 sayfadan fazla sabah gözüm kesmedi yaniokumadim..
Tabiki sorumluluk herzaman iyidir.
Napiyorsun?
Ne güzel ev isi bitti sayilir. Hava günesli olsaydi bende camasir yikayacaktim ama malesef...Bende okumuyorum bazennapim evi süpürdüm toparladım ütü yaptım çamaşır astm kurusun bir daha atıcam smdiilk dinleniyorum sen nabıyorsun canmm
Ben hiç TV açmam nedenseNe güzel ev isi bitti sayilir. Hava günesli olsaydi bende camasir yikayacaktim ama malesef...
bende eve geldim az önce arkadasla yürüdük biraz.
Bende cekmecedeki kagitlari dosyalara düzenlicektim ama üseniyorum suanrv bile acik degil inanirmisin kkda takiliyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?