Benim de öyle büyük oğlum hiç uyumazdı gece üç de dörde başlardı harekete gündüz de hep uyırdı ve gerçekten dogdugunda geceleri hiç uyumadı

Amin insallah :) bende erken yarip erken kalkan biriyim. Bana ceker bebis insallah oldugu zaman

Yok kuzum benimde illaki temizlerken dagiliyor aksama yemek ye adam geliyor bisoler yap giy çıkar yat kalk sag sol illaki oluyor. Herlesde kzuu
Suan var ya icimden temizlemek geldi evi bari gelen mektuplari düzenliyim dosyaya..

Vayyy süpersin hadi hayırlısı bekliyoruz dört gözle
Dua edin benim icin nur'um evlenmesi icin konustuk okadar burada ertesi gün kizi istemeye gelceklerini söylediler benimde hamileligimi konusalim insallah olur

Cay içiyorm çocukları saldm kuzu heryeri talan ettiler birazdan toplıycam
Kizz cocuklara de ki oyun oynayalim birlikte toplayin herkes kendi esyasini toplasin hemen biter ev isi biter

Kolay gelsin ozaman balim ilk nap ben onceden cekmeceler duzenlem yaparim gerkli gereksiz kiyafeler katlar tozlairim heryeri ordadan bir toparlarim sonra bos kalir ordalar koltuklar halilar camlar perdeler sira sora elden gecer en son isler bitsin lavabo banyo yıkanır bezler iyi oluyor bir sure bu duzeyde gidince yerli yerinde esimin biraz arkasini topluyom yoksam rahatim cekmecelri dağılıyor:)

Canim zaten aliskanlik oldumu sorun olmuyor ben dün kutu aldim gereksiz esyalarimi dekorasyon falan filan ortalikta duranlari kutularin icine koydum dün dolabin üstüne. En azindan daginiklik kalkiyor ortadan. Bugün de kagitlari düzenledim mi bitiyor isim aslinda. Simdi arkadasla yürüyüse cikicaz biraz.. hava almaliyim kac gündür basim agriyor

Konuşuruz her konustugmuz çıkar inş
İnşşşş en kısa zamanda hamiş haberini alırız canmmm
Valla toplarttırdm canım ben ellemiyorm artık bunlar sizin ve siz toplamanız lazım diyince anlıyorlar çok şükür

Benm bizimkinin köyü iste ailesi falan gelcek ole tatil gibi degil bana aslindada:) bende bitik yani işlerim var daha ora bura derken cikiyor işler
Çocuğun okulu açılmadan biraz daha denize gitsek iyi olacak canm bizim için
Bayramda da napıcaz Allah bilir artık çok karışık işler hiç bir bayramı sevmz oldum artık her bayram olay her bayram kırgnlık bezdm

Bizimde ole kv mutlaka kuser bisi eder olaylar çıkar bizimkide aksi kusluk sevmez tartismalar cikiyor nasil gecfeo bilmiyom bakalım.

Oh iyi bari kuzucuklar ögrensin kendi esyalarini toplamayi..
Ayyy insallah hadi aksama konusun bari

Benm bizimkinin köyü iste ailesi falan gelcek ole tatil gibi degil bana aslindada:) bende bitik yani işlerim var daha ora bura derken cikiyor işler
Kuzum sen hamilesin sana is yaptirmazlar. Yinede tatil gibi olmaz, istedigin zamab ayaklarini uzatamicaksin belki. Simdiden kolay gelsin diyorum insallah zaman cabuk gecer de evine dönersib

Konuşalım dün de Serra nınkini konuşuyorduk
Bugün seninkini konusırız

Kendi eşyaların sorumluluklarını bilmeleri gerekiyor canım hep ben toplarsam büyüyünce de ergenliginde de ben toplucam demek şimdiden alıssınlar

Dün okadar cok konusmussunuz ki 50 sayfadan fazla sabah gözüm kesmedi yani okumadim..

Tabiki sorumluluk herzaman iyidir.

Napiyorsun?

Bende okumuyorum bazen napim evi süpürdüm toparladım ütü yaptım çamaşır astm kurusun bir daha atıcam smdiilk dinleniyorum sen nabıyorsun canmm
Ne güzel ev isi bitti sayilir. Hava günesli olsaydi bende camasir yikayacaktim ama malesef...
bende eve geldim az önce arkadasla yürüdük biraz.
Bende cekmecedeki kagitlari dosyalara düzenlicektim ama üseniyorum suan rv bile acik degil inanirmisin kkda takiliyorum öyle

Ben hiç TV açmam nedense hiç aram yoktur bir iki dizi takip eder o kdr
Almanya hep yağmurlu zaten dmi benim halamlarda orda oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…