- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.821
Konusu geçmedi ki kızKiz sen ücret aldigini kac gündür niye söylemiyorsunbende uygulicam artik
İnşallah kuzum benimİnş olacak
Aynen pek is yapmam ama bende duramiyom oturamiyom kayinlar flaan amcamlar esimin varlar hep ordaOh iyi bari kuzucuklar ögrensin kendi esyalarini toplamayi..
Ayyy insallah hadi aksama konusun bari
Kuzum sen hamilesin sana is yaptirmazlar. Yinede tatil gibi olmaz, istedigin zamab ayaklarini uzatamicaksin belki. Simdiden kolay gelsin diyorum insallah zaman cabuk gecer de evine dönersib
Al benden okadar bayramda esimin ailesi hep bu tarafa gelir koye giderler esimde ailesinin yaninda koyde vakit gecirmek ister bende ona uyuyorum benim ailem kaliyor olay oldu anliycagin annem gilde yolumu gözülüyor ama malesef hamile yi m falan diye busefer yatistirdim seker bayramda gelmedi kvler biz gittik ankaraya ailemde ayni yerde olduklarindan gördük ama halbuki kvler gekmediginde gelseler di kiyamet kopardi babam epey patladi yani benim durumlarda epey karışık iki taraftandanBenim iki taraftan da öyle kuzuartık bayram gelmesin diye dua eder oldum
Sankş evlenince kendi aileni atmak zorundaymısson gbi izlenim veriyorlar ya snr oluyorum valla esin de ailesi de çok değişik yemin edermAl benden okadar bayramda esimin ailesi hep bu tarafa gelir koye giderler esimde ailesinin yaninda koyde vakit gecirmek ister bende ona uyuyorum benim ailem kaliyor olay oldu anliycagin annem gilde yolumu gözülüyor ama malesef hamile yi m falan diye busefer yatistirdim seker bayramda gelmedi kvler biz gittik ankaraya ailemde ayni yerde olduklarindan gördük ama halbuki kvler gekmediginde gelseler di kiyamet kopardi babam epey patladi yani benim durumlarda epey karışık iki taraftandan
Aynen 5 6 gun koydeyiz esimde ailesini bırakıp gitmiyor diyorum bak normalde ailen gelitor tamm 2 gun 3 gun veya koyde onlarla gezip tozalim vakit gecirelim birgun ailemin yanjna bayrama gidip gelelim diyorum neymis annemler burda ole olurmu ayip olur hep geziyoz sonununa kadar sonrada is başı olcak deyip geciyor benide tek gondermek istemiyor orda kalsam kvlerde yakin kiskaniyor birsuru tantana epey karisik kuzum benim simdi dogum yapsam onu dusunuyom ne olcak.Sankş evlenince kendi aileni atmak zorundaymısson gbi izlenim veriyorlar ya snr oluyorum valla esin de ailesi de çok değişik yemin ederm
Ayyyy bilmiyorum ya kızımda hiç problem yaşamdım çocuğum nereye katsam uyurdu 11yasında hala öyle bakalım bu cadı nasıl olucakBu demek oluyor ki bebeğinde gece uyumayacak
Ayyyyy valla ben çok rahatım tatildeGözümde büyüyor vallahitatile gitsem de rahatlasam
Ben gec kaldim ozamanKızlar bebek düşünenlere benden bi tavsiye yapmak isterseniz soğan suyu deneyin
Adet bitiminden 7 gün sonra sabah akşam 1tane kabuklu soğanı dörde bölüp 2bardak suda 10 dk haşlayın soğuyunca 1bardak kalıyor zaten onu için 15 gün boyunca devam edin her seferinde taze hazırlanacak
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Belki gerek bile kalmazBen gec kaldim ozamanbidahaki aya insallah
insallah hicbirimize gerek kalmazBelki gerek bile kalmaz
Balkon keyfiii
Yapım kuzu yarınKızlar bebek düşünenlere benden bi tavsiye yapmak isterseniz soğan suyu deneyin
Adet bitiminden 7 gün sonra sabah akşam 1tane kabuklu soğanı dörde bölüp 2bardak suda 10 dk haşlayın soğuyunca 1bardak kalıyor zaten onu için 15 gün boyunca devam edin her seferinde taze hazırlanacak
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Keyfin bol olsun canimmmBalkon keyfiii
Mersi canikom gel beraber denize karşı meyve yiyelimKeyfin bol olsun canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?