- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.861
Niye bende iştahsızlık yok valla ha bire yiyiyorumBen sadece kahvaltıyla duruyorum + kahveyle :)) sıcaktan yenmiyo ki
Hormonlardan kuzuuEvet canım Ama biraz uzuyom kendimi konuşmak bile benim canımı acıtıyor belim ağrıyor ya ben sakın olamıyorum ya başkalarına gelince kuzu bana gelince bir erkeklik taşlamadı yokmu sinir ediyor beni ya
Kuzu İzmir yaniyo sanki aşırı sıcak evdede sabahtan akşama kadar pek bişi yiyen biri değilim ondan :)N
Niye bende iştahsızlık yok valla ha bire yiyiyorum
Vallahi canım denize karşı eşim ben kızım uzanıyoruz sizde neler var bakim
Oh ne güzel kizzVallahi canım denize karşı eşim ben kızım uzanıyoruz sizde neler var bakim
Canim ne oldu gulseye hastanedemi
Kuzu daha yeninoturdum desem mutfakla ugrastim valiz hazirla falan en son dus alip lavaba banyo yikayip yatcam biraz dinleneyim siz napiyoniz balım
Oh neguzel kzum bizde isler bitti şimdi oturdum dus alıp bizimkide kapida arabayla ugrasiyor sabah 7 8 gibi yolculuk var anca oturd evlen ugras valiz derken bi duş alip yatmak kaldi:)Vallahi canım denize karşı eşim ben kızım uzanıyoruz sizde neler var bakim
Nasıl kurtulcaz kız çare mi buldun
Aynen canım çok iyi geldi valla bu tatilllllOh ne güzel kizztadini cikarinnn
Bende tv basinda kk d takiliyorumherzamanki gibi
Dikkat et canım yorma kendini dazla iş yapma bol bol dinlen iyi tatillerOh neguzel kzum bizde isler bitti şimdi oturdum dus alıp bizimkide kapida arabayla ugrasiyor sabah 7 8 gibi yolculuk var anca oturd evlen ugras valiz derken bi duş alip yatmak kaldi:)
Burasi sicak degilüstüne bide spor yaptim su icince cok acligim gitti
Yok kuzu bilmiyorum ama dün ağrım var diyordu bu günde göremeyince doğurdu heralde dedimCanim ne oldu gulseye hastanedemi
Dua ederek alla siginarak :) umud ederek yetmez mi :))Nasıl kurtulcaz kız çare mi buldun
Dua ederek alla siginarak :) umud ederek yetmez mi :))
Tatlimm kuzum yorma kendini. Esine söyle yardim etsin sanaKuzu daha yeninoturdum desem mutfakla ugrastim valiz hazirla falan en son dus alip lavaba banyo yikayip yatcam biraz dinleneyim siz napiyoniz balım
Yandin mi kizDenizden geldim
Çok yorulmuşum
Sen nasılsın
inanirim tatil herzaman iyidirAynen canım çok iyi geldi valla bu tatilllll
Ayy güzel olan haber ne
Tatlimm kuzum yorma kendini. Esine söyle yardim etsin sana
Yandin mi kiz
inanirim tatil herzaman iyidir
Neyi yaptırayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?