- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.901
Valla ben gelince de kayboldu kuzu sevmiyorsun heralde bizi
Tamam bidenemBida olmasın
Kim ben mi ben seviyorum beee sizi: DValla ben gelince de kayboldu kuzu sevmiyorsun heralde bizi
Napim kuzu arkadaşım kahvaltıya geldi spor yaptım biraz yarın bebisini bana birakcakmis heyecan yaptım az :)) saatlik işi varmış daTamam bidenemnaptn nasılsn
Yok kuzu nurdan bahsediyorum biz gelince gidiyo yaKim ben mi ben seviyorum beee sizi: D
Oy ne güzel yaaa ilk deneyim (;Napim kuzu arkadaşım kahvaltıya geldi spor yaptım biraz yarın bebisini bana birakcakmis heyecan yaptım az :)) saatlik işi varmış da
Ay evet bizi sevmiyor artıkYok kuzu nurdan bahsediyorum biz gelince gidiyo ya
Valla nasıl yapcam bilmiyom kuzu ilk deneyim valla fazla küçük değil aslında ama bakalım :))Oy ne güzel yaaa ilk deneyim (;
Ay evet bizi sevmiyor artık
Kaç yasnda canım üç yasndaysa rahat bakarsnValla nasıl yapcam bilmiyom kuzu ilk deneyim valla fazla küçük değil aslında ama bakalım :))
7 aylık :))Kaç yasnda canım üç yasndaysa rahat bakarsn
Ona da rahat bakarsn7 aylık :))
HangisiAbbbov kuzu bdv deki konuyu gördün mü :))
Valla kuzu yardıma ihtiyaç duyabilirim haberin olsun ama gikim çıkmazsa idare ediyorum demektir :))Ona da rahat bakarsnek gıdaya geçmiştir :) iki pjşpış uyur zaten
Her zaman yardmcı olurum oluruz canm telas yapmaValla kuzu yardıma ihtiyaç duyabilirim haberin olsun ama gikim çıkmazsa idare ediyorum demektir :))
Şimdi okudum değişik insanlar yaSevgilisinden kalicakmisin ama annesi büyük sorunmus
Oys heyecan yaptım kızada olurdedim gaza gelip çocukluk arkadaşım gaz verdi azcik :) bakalim bana yarın nasıl olcak bilmiyorum :))Her zaman yardmcı olurum oluruz canm telas yapma
Kuzu resmen yalan danisiyo bu ne ya gençlik nereye diyelim geldi bana yerim diye girmedim :))Şimdi okudum değişik insanlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?