- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.221
Noldu bakım sanaaaa anlatmadan gidemezsin :)haklısın ben bugün gerginim dalasm var demekkş
dagılınnnnnnnn
Çıkıyorum kızlar görüşrüüzHhahahHha duyuyorlar ablalarini
İyi geceler canim ben geldim...
Kizlarr.. epey bir çene çalinmiş burda bizim burada elektrikler yok gelemedi bir turlüİyi geceler canim ben geldim...
Ne oldu atarlı hatun..!!haklısın ben bugün gerginim dalasm var demekkş
Hoşgeldin Kuzucumİyi geceler canim ben geldim...
İyi geceler canimmÇıkıyorum kızlar görüşrüüz
❤❤
Hoşgeldin Kuzucum
Ne dion giz sen dedimAğzını yırtsaydn caaaaarrrrttttt diye
Evet canim benim sen daha daha nasilsin? Naptiniz bensiz bi özet gec :)Sen 5 gün sonraya odaklanmış kendinieşin sen bebisin deniz
Işık görmüş tavşan edasıyla en sevdiğim kaynana durumu yakalanınca kivirmasiNe dion giz sen dedimgözleri pörtledi
AyyynneeennnIşık görmüş tavşan edasıyla en sevdiğim kaynana durumu yakalanınca kivirmasi
Napalim kuzum pek bişi yapmadıkEvet canim benim sen daha daha nasilsin? Naptiniz bensiz bi özet gec :)
İyi susturmussundur ilk gitmeden dinleseydin keşkeAyyynneeennncar car car komusuyor ...
Evet kuzu hepsi biliyomuş ailesinin. Hala baba amca. Yok kuzu görücü usulü mü dedi annesi değil dedim ha bizimki zaten olmazmış dedi.Getir kuzum ama öle suçlu piskolojisine girmesinir koy açık olur diye düşünmesin oğlan bu kadar plotonik se umut besler halla
Ayyy vallahi öyle oldu :))) dün ortaokul hocamı gördüm evli yani adam yeğenleri falan çoktu onlara düşündü diye düşündüm :))) . Ay parmaklarıma bakıp durdu güldü oğlu çok küçüktü okulumuza getirirdi işte bizim oğlan senin boyunda oldu dedi var mı söz falan dedi bende dedm hocam sözlenmek üzereyim :) ama ilk parmaklarımı aradı bi şey var mı diyeOlsun hayırli olsun bu arada anlattıklarını okudum da genelde bu söz nisan olaylarında gelinin kısmeti çoğalır daha çok duyarsın biz gelip isteyecektik diyenleri
:))) kuzuuuummmmm:))
Kuzum şu an şarj %2 ama bak burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?