Tunaydinlar kızlar ben 2 saate yola çıkıcam artık orda konuşuruz. Merkezden ayrılıyorum malum bayram koca kişisinden de kafa dinlerim biraz hepinizi çok öpüyorum

Hayırlı gunler kizlar napiyosunuz.
Nurcum hayırli olsun şimdi okudum bütün mesajları bugün ignin 10.gunum belli olurmus sizce ins.bayramda hayırlı haberi alirim

I
Hayırlı gunler kizlar napiyosunuz.
Nurcum hayırli olsun şimdi okudum bütün mesajları bugün ignin 10.gunum belli olurmus sizce ins.bayramda hayırlı haberi alirim
Inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip eder

Ayy kiyamam ben yazik cocuga. Simdi annesi kendisini sucluyordur neden gitmedim diye.

Kizlar kizlaaaarrrr
Dün esimle koca bir gün sokaktaydik
Öglen ciktik, 50km uzakliktaki sehire gittik waffle yedik, carsi pazar gezdik, yemegimizi yedik, alisverisimizi yaptim (mutfak), eve geldik onlari biraktik sinemaya gittik gece geldik eve inanirmisiniz.
Sinemada otururken de babam aradi yarin kahvaltiyi disarda yapalim diye. Bu sabah da kahvaltimizi yaptik babam esim kardesim ben yeni ggeldik eve daha...

Ayy kiyamam ben yazik cocuga. Simdi annesi kendisini sucluyordur neden gitmedim diye.
Kuzum ya aynen.. Keşke söyleseydi bari çocuk yoluna bakardı. Abisiyle aynı okuldaydık alt sınıfımdı. Samimiydik yani nerde görsek yanımıza gelip hal hatır sorardık. O kız arkadaşını anlatırdı falan.

Ama bu çocuğu hiç tanımıyodum. İşte iki sene önce kuzenimin düğününde gördüm halalarını falan öptüm iyi akşamlar dedim ona da ama küçük benden tabi erkek arkadaşım da var hiç öyle bi şey gelmedi aklıma. İşte demek ondan beri düşünüyomuş kuzuu. O düğünden sonra bize geldiler o toplayıp getirmiş meğer. Nenesi yengesi iki halası annesi hepsi. Ay annesi biraz dalgaya vurdu önce seni de üzmek istemem dedi bende güldüm biraz ama şu an çok vicdan azabı çekiyo gibiyim.. Susup dinleseydim yani neden güldüm ki. Hani halaları falan da güldü. Annesinin gözü doldukça ay nasıl kötü oldum kuzuu :)

Maşallah n güzel

Inanirim kelebegim. Zor bir durum fakat onlarin sana bunu neden anlattigini anlayamadim. Benim basimda gelse ben anlatmazdim (oglan annesi olarak) sonucta sözleniceksin kafa karisikligi, vicdan azabi olsun istemezdim..

İyice canım senlik bşsey değil ki bu herkes platonik asık olabilir: D

Ayy ne güzel bi program olmuş canım :) maşallah size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…