- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.261
Kuzu kafa karışıklığı değil benimki zaten erkek arkadaşım olmasa da Oluru yok diye düşünürdüm çünkü çok küçük gösteriyo :) sadece güldüğüm için kötü oluyorum :) bide hani düşünsene seviyosun birini ama nişanlandı pat diye öğrendin :) insan olarak üzüldüm ona. Kuzu aslında şunun için de anlatmamaları gerekiyodu haklısın. Yani haberim yoktu bırakın olmasın zaten önce söylememişsiniz çocuk içinde yaşamış şimdi de haberimin olmasını istemezdi bence. Platonik olduğu için. Çocuk açısından düşününce hani hoş değil. onun yerinde olsam bilmesini istemezdim :)Inanirim kelebegim. Zor bir durum fakat onlarin sana bunu neden anlattigini anlayamadim. Benim basimda gelse ben anlatmazdim (oglan annesi olarak) sonucta sözleniceksin kafa karisikligi, vicdan azabi olsun istemezdim..
Ne oldu atarlı hatun..!!
Belki de tam da yapmak istedikleri buydu nurum mutluluguna gölge düşürmek bence düşürtmeKuzu kafa karışıklığı değil benimki zaten erkek arkadaşım olmasa da Oluru yok diye düşünürdüm çünkü çok küçük gösteriyo :) sadece güldüğüm için kötü oluyorum :) bide hani düşünsene seviyosun birini ama nişanlandı pat diye öğrendin :) insan olarak üzüldüm ona. Kuzu aslında şunun için de anlatmamaları gerekiyodu haklısın. Yani haberim yoktu bırakın olmasın zaten önce söylememişsiniz çocuk içinde yaşamış şimdi de haberimin olmasını istemezdi bence. Platonik olduğu için. Çocuk açısından düşününce hani hoş değil. onun yerinde olsam bilmesini istemezdim :)
Allah gönlüne göre birini çıkarsın inşallah vicdan azabı gibi yapıştı kendi mutluluğumu yaşayamıyorum gibi :) :)
Dmi kuzu ya hiç tanımıyorum bile ne zaman böyle bu kadar yoğunlaşmış :) yolda karşılaştik o düğünden sonra bu senenin içinde o da üç kere bile değildir. hiç konuşmuşluk falan yokk. Benim kendimi kötü hissedeceğim bi şey yok haklısın umut mu verdim sanki :) dmi kız :)İyice canım senlik bşsey değil ki bu herkes platonik asık olabilir: D
Ayy inşallah canımmmDarisi sizin basiniza insalla
Yani canım konuşsan görüşsen ark gbi görsen se umut versen haklısın vicdan yapmakta ama öyle bçsey olmamış annesinin yaptığı da tam saçmalık aklını bulandormaya çalışmış gbş geldi banaDmi kuzu ya hiç tanımıyorum bile ne zaman böyle bu kadar yoğunlaşmış :) yolda karşılaştik o düğünden sonra bu senenin içinde o da üç kere bile değildir. hiç konuşmuşluk falan yokk. Benim kendimi kötü hissedeceğim bi şey yok haklısın umut mu verdim sanki :) dmi kız :)
Anlatırım sonra btenm
Yok kuzumm valla öyle düşünmezler bence. Ben güldüğüm için orda annesini üzmüşümdür oğlumu ciddiye almadı diye düşünmüştür diyorum. Sadece bu yani :) karşılaşınca dile getiririm onu da.Belki de tam da yapmak istedikleri buydu nurum mutluluguna gölge düşürmek bence düşürtme
Hmm öyle mi diyosun. Üzülürüm ya eğer öyleyseeee. Bilmiyorum kuzu neyse konuşmiyim onu :)Yani canım konuşsan görüşsen ark gbi görsen se umut versen haklısın vicdan yapmakta ama öyle bçsey olmamış annesinin yaptığı da tam saçmalık aklını bulandormaya çalışmış gbş geldi bana
O zaman skntı yok canım birden diyip mutlu günğnde yapınca belki dedim ama eğer öyle bşsey sezmedysen skntı yok cnmYok kuzumm valla öyle düşünmezler bence. Ben güldüğüm için orda annesini üzmüşümdür oğlumu ciddiye almadı diye düşünmüştür diyorum. Sadece bu yani :) karşılaşınca dile getiririm onu da.
Hepsi çok sevindi fotoğrafına falan bakmak istediler işte :) bilmiyorum öyle yapmak istedilerse çok üzülürüm :) çünkü hepsini çok severim :)
Dedim ya kuzummm belki değildir inş da değildir ama ne bilim o kdr çok şey duyuyoruz ki birbirimize güvenemez olduk ya da ben öleyimHmm öyle mi diyosun. Üzülürüm ya eğer öyleyseeee. Bilmiyorum kuzu neyse konuşmiyim onu :)
Sen ne anlatıcaktın :)
O zaman skntı yok canım birden diyip mutlu günğnde yapınca belki dedim ama eğer öyle bşsey sezmedysen skntı yok cnm
Yokk canım çok haklısın. Ben bazen saf saf kalırım böyle durumlardaDedim ya kuzummm belki değildir inş da değildir ama ne bilim o kdr çok şey duyuyoruz ki birbirimize güvenemez olduk ya da ben öleyim
Bilemem ki kuzummm. Yani çok sevindim senin adına ama oğlum platonikti ben durdurdum ona üzüldüm dedi annesi.
Aman ne bileyim işte :)
bir kadın ogluna beni beğenmiş istemeyiz gelcklerdi ben istemedim hatta kimse onaylamadı tanıyoruz falan neyse başkasıyla nişan yapıyorlar kadın gelmiş keşke sen olsaydn keske senle evlenseydi oğlum diyor gelin de yanında oturuyor dedim bak boyu boyuna gelin alıyorsun n istiyorsun dedim ağlamaklıydı
Sorma hem ne deli
Anamm :) :) kızın yanında bari demeseymiş deli mi ne
Olayın içindeyken bende anlamam safmdır :)Yokk canım çok haklısın. Ben bazen saf saf kalırım böyle durumlarda
Aynen canim suan yapisik yasiyoruz pisik kicimdan ayrilmiyorHahahahahahah o bile yetmiştir
Aynen canımm :)Sorma hem ne deliinsanlar çok saçma hareketler yapıyo gerçekten
Herseh nasip sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?