Inanirim kelebegim. Zor bir durum fakat onlarin sana bunu neden anlattigini anlayamadim. Benim basimda gelse ben anlatmazdim (oglan annesi olarak) sonucta sözleniceksin kafa karisikligi, vicdan azabi olsun istemezdim..
Kuzu kafa karışıklığı değil benimki zaten erkek arkadaşım olmasa da Oluru yok diye düşünürdüm çünkü çok küçük gösteriyo :) sadece güldüğüm için kötü oluyorum :) bide hani düşünsene seviyosun birini ama nişanlandı pat diye öğrendin :) insan olarak üzüldüm ona. Kuzu aslında şunun için de anlatmamaları gerekiyodu haklısın. Yani haberim yoktu bırakın olmasın zaten önce söylememişsiniz çocuk içinde yaşamış şimdi de haberimin olmasını istemezdi bence. Platonik olduğu için. Çocuk açısından düşününce hani hoş değil. onun yerinde olsam bilmesini istemezdim :)
Allah gönlüne göre birini çıkarsın inşallah vicdan azabı gibi yapıştı kendi mutluluğumu yaşayamıyorum gibi :) :)

Belki de tam da yapmak istedikleri buydu nurum mutluluguna gölge düşürmek bence düşürtme

İyice canım senlik bşsey değil ki bu herkes platonik asık olabilir: D
Dmi kuzu ya hiç tanımıyorum bile ne zaman böyle bu kadar yoğunlaşmış :) yolda karşılaştik o düğünden sonra bu senenin içinde o da üç kere bile değildir. hiç konuşmuşluk falan yokk. Benim kendimi kötü hissedeceğim bi şey yok haklısın umut mu verdim sanki :) dmi kız :)

Yani canım konuşsan görüşsen ark gbi görsen se umut versen haklısın vicdan yapmakta ama öyle bçsey olmamış annesinin yaptığı da tam saçmalık aklını bulandormaya çalışmış gbş geldi bana

Belki de tam da yapmak istedikleri buydu nurum mutluluguna gölge düşürmek bence düşürtme
Yok kuzumm valla öyle düşünmezler bence. Ben güldüğüm için orda annesini üzmüşümdür oğlumu ciddiye almadı diye düşünmüştür diyorum. Sadece bu yani :) karşılaşınca dile getiririm onu da.

Hepsi çok sevindi fotoğrafına falan bakmak istediler işte :) bilmiyorum öyle yapmak istedilerse çok üzülürüm :) çünkü hepsini çok severim :)

Hmm öyle mi diyosun. Üzülürüm ya eğer öyleyseeee. Bilmiyorum kuzu neyse konuşmiyim onu :)

Sen ne anlatıcaktın :)

O zaman skntı yok canım birden diyip mutlu günğnde yapınca belki dedim ama eğer öyle bşsey sezmedysen skntı yok cnm

Bilemem ki kuzummm. Yani çok sevindim senin adına ama oğlum platonikti ben durdurdum ona üzüldüm dedi annesi.
Aman ne bileyim işte :)
bir kadın ogluna beni beğenmiş istemeyiz gelcklerdi ben istemedim hatta kimse onaylamadı tanıyoruz falan neyse başkasıyla nişan yapıyorlar kadın gelmiş keşke sen olsaydn keske senle evlenseydi oğlum diyor gelin de yanında oturuyor dedim bak boyu boyuna gelin alıyorsun n istiyorsun dedim ağlamaklıydı

Anamm :) :) kızın yanında bari demeseymiş deli mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…