- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.421
:)) dua edin banaaGecmis olsun nurummmdikkat et kendine. Söz öncesi bir yerlerini kirma..
Anladım canım dikkatli ol o zaman enfeksiyon kapmasınÇok sağ ol canımm. Yok öyle batmadı kenarı tırnağa geçti yukarı kaldırdı
Napim canım çoluk çocuk uğraşıyoruz bayramın stresti var
Sen napiyosun balım
canım çektiler işte tırnağı merhem sürdü sardı yarın yine gel dedi. Sonra bir gün bekle diğer gün gel dediAnladım canım dikkatli ol o zaman enfeksiyon kapmasın
:) ne stresi kuzuu :))Napim canım çoluk çocuk uğraşıyoruz bayramın stresti var
İşler karışık kuzu kurban bayramı hep stresli geçer bnm için her bayram gerçi öyle:) ne stresi kuzuu :))
Kuzum benim Allah kolaylık versin inşallah :)İşler karışık kuzu kurban bayramı hep stresli geçer bnm için her bayram gerçi öyle
Hoşgeldin canımm. Ellerine sağlık kolay gelsin ama yormayın kendinizi böyle hamile hamile kızz :)Kizlaaar nasılsınız özlediniz mi bakim benikaç gündür temizlik yapıyorum bebeğin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim çok uğraştırdı beni bu işler. Bugün se çok sancim var sol taraftan kramp gibi göbeğime doğru vuruyor ama sağ tarafta hiç bisey yok. Artarsa akşama giderim artık acile
Özlemezmiyiz hiç kuzum nasılsınKizlaaar nasılsınız özlediniz mi bakim benikaç gündür temizlik yapıyorum bebeğin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim çok uğraştırdı beni bu işler. Bugün se çok sancim var sol taraftan kramp gibi göbeğime doğru vuruyor ama sağ tarafta hiç bisey yok. Artarsa akşama giderim artık acile
Keşke inşKuzum benim Allah kolaylık versin inşallah :)
Aynen hepsi öyle kız :)Özlemezmiyiz hiç kuzum nasılsın
Hamiş hamiş neden yoruyorsnz kendinizi bu kdr yaa :/
İnşallah canım sizinle paylaşırım burdaŞükür kuzum bizlerde iyiyiz seninde inşallah mutlulugunu duyariz hep hayırlı olur.
Sağol kuzum daha iyiyim bi duş aldım iyi geldiHoşgeldin canımm. Ellerine sağlık kolay gelsin ama yormayın kendinizi böyle hamile hamile kızz :)
Dikkat et kendine artmaz inşallah ama artarsa boşverme git kuzu hastaneye
E yavrum mecbur yapıoruz yapmasam alıp basını gidecekÖzlemezmiyiz hiç kuzum nasılsın
Hamiş hamiş neden yoruyorsnz kendinizi bu kdr yaa :/
Bu arada geçmiş olsun canım galiba tırnağını cektirmissinAynen hepsi öyle kız :)
İyi akşamlar hoş geldinizİyi akşamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?