- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.401
Ergenlerin işi gücü yok dalga geçiyorlar utanmazlarBana da fake geldi. 3 yere mi ne acmis ayni konuyu
Canımsınnn benimm. Allahım sabır versin sana daAhh!! Canim benim kiyamam ben sanao kadar üzdüldüm ki , benimde annem babam vefat ettiler..Emin ol onlarda istemezlerdi seni birakip gitmeyi ama iste takdir-i ilâhi, bizim onlar icin yapacağimiz dua etmek , hayır yapmak...
Bende diyorum bazen zamani geri alsaydim annemli babamli zamanlara dönmek isterdim diye öyle içleniyorum işte.
O anne olarak gördüğün teyzeye de Allah acil sifalar versin iyi olur inşAllahh..
Aaaa geçmiş olsun nurumKuzular büyük bi teneke kutu vardı onu kaldırmaya çalışırken tırnağıma geçtiacile gittik tırnağımı çektiler
Ya kuzu deme söz var düğün var birsürü şey bekliyoAaaa geçmiş olsun nurumdikkat etseydin ya söz önü ah ab ayy içim çiz etti kız
Ayy valla yüregim hopladı :/Ya kuzu deme söz var düğün var birsürü şey bekliyo
Bide kötü durucak şimdi
İğne vurdu uyuşmadı öyle çekti Ross
Okudum canım erkek arkadaşıma da dedim dün o da okuduAyy ayak mı bir de
Kız nazar var sende oku üfle bi
Ayy ayak mı bir de
Kız nazar var sende oku üfle bi
Adam kanı silerken zaten çok acıyodu çektirmicektim kalkıcaktım annemle komşumuz tuttu adam çekti hemenAyy valla yüregim hopladı :/
Canmmm bnm yaaa ne acımıstır of
Ayak kuzumbaş parmağım
Adam kanı silerken zaten çok acıyodu çektirmicektim kalkıcaktım annemle komşumuz tuttu adam çekti hemenağladım dokunma diye güliym mi ağliym mı
Inşallahh rosum ya çok sağ ol.Benim annemin de bas parmagını dikmışlerdı uyuaturmadan el bir de :/
Beni kan tutar zaten damar yolu bile actırırken 10 kere yapmasanız mı diye soruyorm :)
Çok geçmiş olan cnm inş hemen geçer
İnsanların gözü çok fena dikkat et canmmInşallahh rosum ya çok sağ ol.
Kuzu ne biliym bi hal vardı başımda da işte buna şükür daha büyük bi şey olmadı. O zamana kadar iyileşir inşallah.İnsanların gözü çok fena dikkat et canmm
İnş kuzum hemen iyileşirKuzu ne biliym bi hal vardı başımda da işte buna şükür daha büyük bi şey olmadı. O zamana kadar iyileşir inşallah.
Ayyyyyy geçmiş olsun canım ya dikkatli ol tetenoz alışı vurdular mıKuzular büyük bi teneke kutu vardı onu kaldırmaya çalışırken tırnağıma geçtiacile gittik tırnağımı çektiler
Gecmis olsun nurummmKuzular büyük bi teneke kutu vardı onu kaldırmaya çalışırken tırnağıma geçtiacile gittik tırnağımı çektiler
Çok sağ ol canımm. Yok öyle batmadı kenarı tırnağa geçti yukarı kaldırdıAyyyyyy geçmiş olsun canım ya dikkatli ol tetenoz alışı vurdular mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?