- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.381
Bazen elimde olmuyo yağmur dua edicegim zaman anneme babam için dediğimde her defasında için aciyoIsyan etme serram
Ah be kuzum yaaEşimle ilk tüp bebek denemek için hastaneye gitmiştik transfer felan yapılacaktı aynı odada bı başka kadında vardı annesi babası baya kalabalık gelmişlerdi biz iki dakikada biter eve geliriz kafasında kv kp hiç kimseyi cagirmamistik yan tarafımdaki kadının annesi kızının ayağına çorabını giydirince ilk tuttum kendimi eşimi yanımdan cikarmistim uyuycam çıkana kadar git başımdan bekleme demiştim ısrarlarım sonucunda gitti bende çektim kafama kadar çarşafı yüzüm düşene kadar gikim çıkarmadan aglamistim biliyorum bu boşluk içimde ölene kadar gidicek ne anane ne eş ne para ne pul dolduramiyo evlenmeden önce dedem hep diğer arkadaşlarıma göre harçlığımı hep bol tutardı güya tesellisiydi ama oda bilerek gitti olmadığını
Uyuya kalmisim kuzum ... ben sana kiyamamEşimle ilk tüp bebek denemek için hastaneye gitmiştik transfer felan yapılacaktı aynı odada bı başka kadında vardı annesi babası baya kalabalık gelmişlerdi biz iki dakikada biter eve geliriz kafasında kv kp hiç kimseyi cagirmamistik yan tarafımdaki kadının annesi kızının ayağına çorabını giydirince ilk tuttum kendimi eşimi yanımdan cikarmistim uyuycam çıkana kadar git başımdan bekleme demiştim ısrarlarım sonucunda gitti bende çektim kafama kadar çarşafı yüzüm düşene kadar gikim çıkarmadan aglamistim biliyorum bu boşluk içimde ölene kadar gidicek ne anane ne eş ne para ne pul dolduramiyo evlenmeden önce dedem hep diğer arkadaşlarıma göre harçlığımı hep bol tutardı güya tesellisiydi ama oda bilerek gitti olmadığını
Kuzumm Allah şifa versin inşallahİnşallah kuzu kadını okadar benimsemissim ki içim acıdınolur sizde dua edin
Allah'a emanet ol kuzum. İyi bayramlar sana daKızlar ben bı kaç gün olmaya bilirim hepinizi öpüyorum .şimdiden bayramınızi kutluyorum kendinize iyi bakın seviliyosunuz
Bu bayramları sevmeyen bı benmiyim ki her bayramın birinci günü büyük bı boşlukla uyanmak her bayram kuru toprağa gitmek saatlerce ağlamam kendimi tutamadan omzumu bomboş hissetmem içim acıyor bilmiyorum ama içim sızlıyor
Kuzum benim ya. Olur mu. Tabiki anlatıcaz. Seni çok seviyorum. Yanında hisset biziÖzür dilerim kızlar kim bilir sizinde ne sorunlarınız var kendi acimla bogdum sizi
Dikkat et pantolondan falan gecip hamile kalma
Hahahahahahahah
Offff ne değişik insanlar var ya rabbim
Gecmis olsun kuzumm insallah iyilesir en kisa zamandaYok kuzucum anne kadar yakın gördüğüm bı teyze yoğun bakıma kaldırılmış onun yanındaydım zaten hastaydı çok kötü hissettim kendimi ayrılmadim yanından
Sanirim annesi olmayanlarin hepsi bayrami sevmiyor... annem ve teyzem de bayramlari sevmezler anneannem gittiginden beri.Bu bayramları sevmeyen bı benmiyim ki her bayramın birinci günü büyük bı boşlukla uyanmak her bayram kuru toprağa gitmek saatlerce ağlamam kendimi tutamadan omzumu bomboş hissetmem içim acıyor bilmiyorum ama içim sızlıyor
Ahh!! Canim benim kiyamam ben sanaEşimle ilk tüp bebek denemek için hastaneye gitmiştik transfer felan yapılacaktı aynı odada bı başka kadında vardı annesi babası baya kalabalık gelmişlerdi biz iki dakikada biter eve geliriz kafasında kv kp hiç kimseyi cagirmamistik yan tarafımdaki kadının annesi kızının ayağına çorabını giydirince ilk tuttum kendimi eşimi yanımdan cikarmistim uyuycam çıkana kadar git başımdan bekleme demiştim ısrarlarım sonucunda gitti bende çektim kafama kadar çarşafı yüzüm düşene kadar gikim çıkarmadan aglamistim biliyorum bu boşluk içimde ölene kadar gidicek ne anane ne eş ne para ne pul dolduramiyo evlenmeden önce dedem hep diğer arkadaşlarıma göre harçlığımı hep bol tutardı güya tesellisiydi ama oda bilerek gitti olmadığını
Amin insallah canimmGüzel bir gün için her zaman güne tatli bir gülümsemeyle başlayın GÜNAYDINLARR..!!
KIZÇELER..
Allah bayrama sağ salim cikmayi nasip etsin inşAllah..
Saol kuzum seninde basın saolsun içim acıyor işte bazen öyle zamanlarda okadar ihtiyacım oluyor ki arkanda kapı gibi babam var demeye yada ne sorunum olursa olsun annem yanımda demeye ananem dedem başımdaydi kimseye muhtaç büyümedim ama yinede bı yanım hep eksik büyüdüm işte herkes bayramda annesinin babasının yanına giderken elimde çiçekle daha hiç bisiyi idrak edemezken mezarlığa giderdik dedemle ananem annen baban burda sarıl topraklarına demesi bilmiyorum kuzum sabırAhh!! Canim benim kiyamam ben sanao kadar üzdüldüm ki , benimde annem babam vefat ettiler..Emin ol onlarda istemezlerdi seni birakip gitmeyi ama iste takdir-i ilâhi, bizim onlar icin yapacağimiz dua etmek , hayır yapmak...
Bende diyorum bazen zamani geri alsaydim annemli babamli zamanlara dönmek isterdim diye öyle içleniyorum işte.
O anne olarak gördüğün teyzeye de Allah acil sifalar versin iyi olur inşAllahh..
Aahhhh!!! Çookk üzgünümm kuzuumm ... Rabbim sabrini arttirsin..İnşAllah yavrularin olur da onlara sarilirsin...Saol kuzum seninde basın saolsun içim acıyor işte bazen öyle zamanlarda okadar ihtiyacım oluyor ki arkanda kapı gibi babam var demeye yada ne sorunum olursa olsun annem yanımda demeye ananem dedem başımdaydi kimseye muhtaç büyümedim ama yinede bı yanım hep eksik büyüdüm işte herkes bayramda annesinin babasının yanına giderken elimde çiçekle daha hiç bisiyi idrak edemezken mezarlığa giderdik dedemle ananem annen baban burda sarıl topraklarına demesi bilmiyorum kuzum sabır
Sağolun canlarım derdime can oldunuz hepinizi çok seviyorum bilinoy kuzum ya kıyamam sana Annenin babanın mekanı cennet olsun inşallah Ama teyzeye de bi şey olmaz inşallah kuzum yıpratma kendini böyle
İnşallah kuzummAahhhh!!! Çookk üzgünümm kuzuumm ... Rabbim sabrini arttirsin..İnşAllah yavrularin olur da onlara sarilirsin...
Bence fake dalga geciyor madem korkuyorsun girişme öyle işlere demibuna bende cok güldüm yaa. Cahil mi desem bilincsiz mi desem
Gecmis olsun kuzumm insallah iyilesir en kisa zamanda
Sanirim annesi olmayanlarin hepsi bayrami sevmiyor... annem ve teyzem de bayramlari sevmezler anneannem gittiginden beri.
Bana da fake geldi. 3 yere mi ne acmis ayni konuyuBence fake dalga geciyor madem korkuyorsun girişme öyle işlere demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?