- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.941
Uyumam azcik daha sohbet edelim
Takma kafana kuzum. Kurban stresindendir belki ne bileyim herkeste bi tuhaflik var son zamanda..Üf amann kuzu teyzem. Her halta alınır küser. Daha o hırsla konuşuyo şu günlerin tadını çıkaramadım küsüyo ona buna bi şeyler diyo hepsi kulağıma geliyo. Tak etti valla artık bıktım tavırlarından. İçindekileri söyledim bende o da iyice küstü kalktı. Ayağımı duymuş geçmiş olsun demiyo. Oturunca noldu diyo hee gelirken de şununla karşılaştık söyledi diyo.
Manyakmi ne kuzu kusura bakma ama çok kızıyorum senin bu teyzene ya akranin değil yasitin değil ne istiyo bu kadın sendenÜf amann kuzu teyzem. Her halta alınır küser. Daha o hırsla konuşuyo şu günlerin tadını çıkaramadım küsüyo ona buna bi şeyler diyo hepsi kulağıma geliyo. Tak etti valla artık bıktım tavırlarından. İçindekileri söyledim bende o da iyice küstü kalktı. Ayağımı duymuş geçmiş olsun demiyo. Oturunca noldu diyo hee gelirken de şununla karşılaştık söyledi diyo.
Allah'ım ya sanane acaba onun lafiylami vereceklerdi Allah Allah ya bı uzak dur deseydinHayırlı olsun demedi. Neymiş annem akşamdan arayıp haber vermemiş. Bayram bayram onun da canını sıktım bende artık yutkunamıyorm valla boğazımda her şey. Sinir ediyo. Diyorum ki çok ani oldu demediniz diyo
40-45 var kuzuu. Kuzu samimi olmak istemiyorum barışmasak da daha iyi. Yani küs kalmak değil de mesafeyle az görüşmekle çözülür. Kimse insan yerine koymaz ben de her gün gelse her gün sanki ilk defa geliyormuş gibi davranırdım. Ondan işte böyleTakma kafana kuzum. Kurban stresindendir belki ne bileyim herkeste bi tuhaflik var son zamanda..
Düzelirsiniz insallah. Kac yasinda teyzem
Fesat canım çok kötü niyetli. Bide istiyo ki beni her zaman şımartın. Her şeyi danışın. Ya ben de istiyorum ki biz aileler olarak bi biz gelelim bir araya sende sonra misafirler gibi misafir gibi gel git. Tüm aile meselelerine burnunu sokmak istiyo.Manyakmi ne kuzu kusura bakma ama çok kızıyorum senin bu teyzene ya akranin değil yasitin değil ne istiyo bu kadın senden
Aaa o yastaki kadinin baska derdi yokmu da seninle ugrasiyor. Hic yakistiramadim dogrusu. Ozaman en iyisi mesafeyi koymak. Ya bu aile bireylerine ne oluyor anlamiyorum..40-45 var kuzuu. Kuzu samimi olmak istemiyorum barışmasak da daha iyi. Yani küs kalmak değil de mesafeyle az görüşmekle çözülür. Kimse insan yerine koymaz ben de her gün gelse her gün sanki ilk defa geliyormuş gibi davranırdım. Ondan işte böyle
Alındığı şeyleri söylüyorum şuna şuna alındın bu kadın hastaydı o haliyle yardım bekledin alınmadım diyo bi konu daha vardı kuzu onu diyorum haberi yoktu sonradan duydu haberim mi vardı ki alınaym diyo hem lafını sokuyo hem alınmadım diyo nefesim daraldı deli gibi hissettiriyo anlatabiliyo muyum :))Allah'ım ya sanane acaba onun lafiylami vereceklerdi Allah Allah ya bı uzak dur deseydin
Yok kuzu valla aynen. Lafları sokuyo bende tutamadım kendimi cevap veriyorum annem kırmamak için susuyo o da çok dolu. Ben konuştum sen sus adını duydun mu lafa karışıyon diyoAaa o yastaki kadinin baska derdi yokmu da seninle ugrasiyor. Hic yakistiramadim dogrusu. Ozaman en iyisi mesafeyi koymak. Ya bu aile bireylerine ne oluyor anlamiyorum..
Ayy her ailede vardir böyle bi kisi...Fesat canım çok kötü niyetli. Bide istiyo ki beni her zaman şımartın. Her şeyi danışın. Ya ben de istiyorum ki biz aileler olarak bi biz gelelim bir araya sende sonra misafirler gibi misafir gibi gel git. Tüm aile meselelerine burnunu sokmak istiyo.
Yok kuzu valla aynen. Lafları sokuyo bende tutamadım kendimi cevap veriyorum annem kırmamak için susuyo o da çok dolu. Ben konuştum sen sus adını duydun mu lafa karışıyon diyo
Deliriciiiim
Sizinkide kötü olmuş kuzu haklısın. Öyle canım valla ayne. Özgüven tavan aynen :))Ayy her ailede vardir böyle bi kisi...
benim büyük teyzem yillarca annesiyle konusmadi görüsmedi kizlari da öyle. Bikac hafta önce annem anneanemin mezar tasini yaptirmak icin kardeslerine söylemis. Hepsi tamam yaptir demis teyzemin kizlari karismis yok öyle olmaz böyle olmaz diye. Annemde "size ne oluyor. Yillarca anneannenizin yüzüne bakmadiniz simdi en degerliniz mi oldu. Siz hicbirseye karisamazsiniz annenize verin telefonu" demis. Bayagi sinirlendi annem sonucta anneannemin hastanesine, doktoruna, hastane önünde beklemelerini biz yaptik torun olarak. Söz hakkinolan biri varsa o da ben ve kardesimdir. Biz bile karismadik inanirmisin. Insanlar hem suclu hem güclü hemde özgüvenleri tavan yapmis durumda
Yok kuzu valla bildiğin ciddi ciddi söyledim. Tartışır gibi olduk.ben olsam bende lafimi söylerdim findigim. Dalgaya alirdim heralde..
Yok ezdirme kendini kuzum. Anlat icini bosalt rahatlarsinSizinkide kötü olmuş kuzu haklısın. Öyle canım valla ayne. Özgüven tavan aynen :))
Benim patlama noktam babama laf söylüyolar kuzuu ordan çok doluyum yani. Teee oralardan başlıyo amannn. Neyse anlattım rahatladım oh sağ olun kızlar :)))
Yok ezdirme kendini kuzum. Anlat icini bosalt rahatlarsin
Inşallahhh başarır kuzuu ama oku üfle kendine maazallah sonra halimiz ortadaKizlar esimin amcasinin esi benim fizigimi cok begeniyor. Kendisi kilolu 3 cocuktan sonra kilo vermemis be bogazina cok düskün. Bana her görüsmemizde soruyor nasil böyle zayif kalabildigimi. Bende anlattim iste özel bisey yapmadigimi. Türkiyeden geldiler bugün bana diyor ki selcan türkiyede diyetisyene gittim kan verdim. Iste bana söyle böyle yapmami söyledi. Kiz selcan sen bana diyordun da inanmiyordum. Bundan sonra sana sorucam
Kafasina takmis durumda kilo vermeyi. Insallah
Basarir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?