- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.981
Bende ozledm valla hepinizi
Günaydın canımmmGünaydın bu arada ballı lokmalar
Günaydinnn premsesssAyyy geldim geldim de şimdi yola cikicazdun kaynana denilen insansi varlığın yanndayim
Hani bir insan nasıl bayramdan nefret eder bknz : örneği benm
Günaydinn kuzuHayırlı sabahlar canlar
Ben ekim annelerine takılıyordum canım ama o kadar saçma ve abartı şeylerden bahsediyolar ki çıktım yazmıyorum burası yetiyor bana :)Ayyyyyy desenize ikimizde eylül annesi olucaz sen niye etlül anneleri grubuna gelmiyorsun kız hem orda aklına takılan şeyler varsa orda da konuşulur rahatlarsın
Evet hiç görüşemiyoruzGünaydın kızlar. 2 gündür etle uğraşmaktan mahfoldum yaa dün akşam bitti. Eşim sinirlerini ayiklattiriyor ince zarını bile çıkarıyorum ben ameliyat ediyorum resmen ondan çok uzun sürdü. Benim telefonda nedense kk ya girince kasıyor sürekli tüm uygulamaları kapatıp yeniden sayfaya girmem gerekiyor neden öyle oluyor anlamadım. Uygulamasını mi yüklesem acaba. Ben telefonun tarayıcısından giriyorum.EternaaLLove kuzum seni de çok özledim görüşemedik ne zamandır yaaa
İnş iyi olurGünaydinnn premsesssbende bsyramlari sevmiyorum hayirli yolculuklar bakalim size iyi tatiller
Nasılsın canmmmmGünaydın canımmm
Günaydın kızlar hepinize :)
Canimmmm nasilsinGunaydiiiiin :)
Bende evlendigimden beri sevmiyorumİnş iyi olurvalla bende hic hoşlanmaz oldum evlendiğimden beri
Napim arabadayiz gidiyoruzBende evlendigimden beri sevmiyorum
Napiyon
Bende evi süpürdüm toz aldim süslendim oturuyorumNapim arabadayiz gidiyoruzsen nabiyorsun canm
İyidir kuzum bildiğin gibi gel kahvaltı yapalımCanimmmm nasilsin
Anladım canım ama eylül anneleri güzel bi bak istersenBen ekim annelerine takılıyordum canım ama o kadar saçma ve abartı şeylerden bahsediyolar ki çıktım yazmıyorum burası yetiyor bana :)
Hosgeldinnn findigmmmmHııhhhhh geçmişi okudum geldim gunaydınlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?