- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
- 73
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.901
Ayy ne güzzellllben malesef kina yakamiyorum sacima baska yerimden cikyior
8 aylık :)Kaç aylık :) bu kadar bezdirmis seni :)
Dilek benHadi bakalım bitince fotosunu atarsın merak ettim :) bu arada tanışalım mı ismin ne
Alemsin kuzu ne demek başka yerimde çıkıyorAyy ne güzzellllben malesef kina yakamiyorum sacima baska yerimden cikyior
Yapiyorum kuzumm yapiyorum. Kendime bakiyorum. Citir kalicam
Bende Serra :))Dilek ben
Ya tam yenmelik bırak işi gücü ye onuu :))))8 aylık :)
Ya tek kalıyorum evdeYa tam yenmelik bırak işi gücü ye onuu :))))
Oh daha iyi ya işte eşinin gelmesine yakın iki yemek yap onun kokusu daha önemliYa tek kalıyorum evde
Allah kolaylik versin cnm. Bilemedim ne yapican. Benim bi komsum vardi. Kizi da seninki gibiydi annesinden baska kimseye gitmiyordu.başkasının kucağına gidince ağlıyor yanından 10 dakika uzaklaşayım ağlıyor daha 8 aylık ama 3 saat filan çekilmeden emmek istiyor
Ben zaten yasimi göstermiyorum kuzum. Gecen esimin arkadasi gördü beni ilk defa. Esime sormus senin hatun kac yasinda bayagi kücük gösteriyor. Esimde demis kücük müOhh mis kal valla kuzu biz genç kalalım onlar yaşlansin gerçi icimizi yaslandiriyolar da nese :)
o nasi oluyor
Alemsin kuzu ne demek başka yerimde çıkıyor
O neymiş gi :) yakma kuzu ee minyonsan küçük gösterirsin kuzuuAllah kolaylik versin cnm. Bilemedim ne yapican. Benim bi komsum vardi. Kizi da seninki gibiydi annesinden baska kimseye gitmiyordu.
Sonra annem ona dedi koy ystagina aglasin. Komsu kizini koydu yataga agladi agladi bebek. Bilac gün böyle devam etmis sonra cocuk alismis. Insanin ici eriyor bebek aglayinca ama ancak öyle düzeldi cocuk..
Ben zaten yasimi göstermiyorum kuzum. Gecen esimin arkadasi gördü beni ilk defa. Esime sormus senin hatun kac yasinda bayagi kücük gösteriyor. Esimde demis kücük mübenim hatun benden büyük yas olarak demis de adam sasirmis
Iyi dinleyin anlatiyorum
Ben kücükken anneannem sacima hep kina yakardi. Bi ara yaktirmadim ergenlik dönemimde. Sonra adet falan oldum degisiklik istedim dedim yak anneanne.
Sonr abi ara adet oldum var ya kan yerine kina cikti resmensasirdim. Anneme söyledim hemen onda da aynisi oluyormus..
Ayyy sevindim canım olsun boşver sorunsuz atlatıp gitmişsiniz yine de önemli olan buuuKizlaaar ben geldim
Bayramlasmaya gittik esimle.
Eve geldi yemek yedik, hazirlandi.. disari cikti bana diyor gelmiyormusundedim senin arkadasinla isin yokmuydu. Yok hadi gel dedi.
Babama gittik, dayima gittik teyzem evde degildi ona yaein öbprgün ugrariz. Amcasina gittik..
Gittik de nasil gittik.. yüz ifadesi sanki cenaze varmis gibi. Sinir oldum..
Neyse simdi evdeyiz yazisabiliriz
He ondan beri yakmiyorum sacima.O neymiş gi :) yakma kuzu ee minyonsan küçük gösterirsin kuzuu
Sagol cnm:) iyilesicez insallah bakalim..Ayyy sevindim canım olsun boşver sorunsuz atlatıp gitmişsiniz yine de önemli olan buuu
Geldim kuzum bil bakalım kim varBu günde kimsecikler yok
Iyi dinleyin anlatiyorum
Ben kücükken anneannem sacima hep kina yakardi. Bi ara yaktirmadim ergenlik dönemimde. Sonra adet falan oldum degisiklik istedim dedim yak anneanne.
Sonr abi ara adet oldum var ya kan yerine kina cikti resmensasirdim. Anneme söyledim hemen onda da aynisi oluyormus..
Ben varimBu günde kimsecikler yok
korkutma beniEvet aynen öyle oluyor
Bende geldimmmGeldim kuzum bil bakalım kim var
Ta taaa teyzem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?