başkasının kucağına gidince ağlıyor yanından 10 dakika uzaklaşayım ağlıyor daha 8 aylık ama 3 saat filan çekilmeden emmek istiyor
Allah kolaylik versin cnm. Bilemedim ne yapican. Benim bi komsum vardi. Kizi da seninki gibiydi annesinden baska kimseye gitmiyordu.
Sonra annem ona dedi koy ystagina aglasin. Komsu kizini koydu yataga agladi agladi bebek. Bilac gün böyle devam etmis sonra cocuk alismis. Insanin ici eriyor bebek aglayinca ama ancak öyle düzeldi cocuk..

Ohh mis kal valla kuzu biz genç kalalım onlar yaşlansin gerçi icimizi yaslandiriyolar da nese :)
Ben zaten yasimi göstermiyorum kuzum. Gecen esimin arkadasi gördü beni ilk defa. Esime sormus senin hatun kac yasinda bayagi kücük gösteriyor. Esimde demis kücük mü benim hatun benden büyük yas olarak demis de adam sasirmis

Alemsin kuzu ne demek başka yerimde çıkıyor

Iyi dinleyin anlatiyorum

Ben kücükken anneannem sacima hep kina yakardi. Bi ara yaktirmadim ergenlik dönemimde. Sonra adet falan oldum degisiklik istedim dedim yak anneanne.
Sonr abi ara adet oldum var ya kan yerine kina cikti resmen sasirdim. Anneme söyledim hemen onda da aynisi oluyormus..​

O neymiş gi :) yakma kuzu ee minyonsan küçük gösterirsin kuzuu

Ayyy sevindim canım olsun boşver sorunsuz atlatıp gitmişsiniz yine de önemli olan buuu

neeeey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…