- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.121
Gecmis olsun kuzum. Iyimi bebis simdi?bebegini öpe öpe hasta etti kac defa ikaz etmisdim ... gece melegim nefessiz kaldibende kaynanama saldirdim .... suan hoteldeyiz kiz barut arum sende gel :)
Iyi iste ilac yazdi doktor ... :) dahada iyi olucak teyzesi insallahGecmis olsun kuzum. Iyimi bebis simdi?
Oy yerim ben onuIyi iste ilac yazdi doktor ... :) dahada iyi olucak teyzesi insallah
Yok kiz zaten son gündüOy yerim ben onukayinvalidenle tartistigin icin mi hotele gittiniz lokumum
Ha iyi ozamanYok kiz zaten son gündü
Biz her gordugmzde birbirimize giriyoruz gbi birşeyUlen kaynanayla birbirimize girdik ya leeen
Noldu canımmmBazı gereksiz insanlara laf anlatmak insanı yoruyor Herkes her gördüğüne yorum yapma gibi bir zorunluluk ta hissediyor bazen susmak iyidir gerçekten. Sırf görüşün farklı diye o insanı yerden yere vurmak ne kadar doğru ki yok psikyatri yok çocuk yapmak komik anlamıyorum siz şuan o insanın ne durumda olduğunu biliyormusunuz ki direk katı bir yorum yapıyorsunuz ben anlamıyorum günlük hayatımda da boyle burda da düşük tehlikem var kaynanam yetmiyor bide burda kaynanam zihniyeti var burda alın işte budur bahsettiğim psikolojik şiddet bu değilse nedir. Kuzum kusura bakma senin de kafanı şişirdim ver hasıl bir anda yasadigin hiçbirşeyi yada bosbogazligina gelen bir harekette veya yorumda bulunulmicak onu anladım
Neler oluyoo:))Ulen kaynanayla birbirimize girdik ya leeen
bebegini öpe öpe hasta etti kac defa ikaz etmisdim ... gece melegim nefessiz kaldibende kaynanama saldirdim .... suan hoteldeyiz kiz barut arum sende gel :)
Günaydinlar sultanimGünaydın güzel bayanlar
Günaydın canımmm :)Günaydın güzel bayanlar
Neler oluyor hayattaNeler oluyoo:))
:))Neler oluyor hayatta
Valla deBiz her gordugmzde birbirimize giriyoruz gbi birşey
Simdilik iyi gidiyir balım senin nasıl geçiyor günlerin :)Günaydinlar sultanim
Nasilsiniz? Nasil gidiyor
Mcx ayağın nasil iyi mi kuzucm indi mi sisligiGünaydın canımmm :)
Ayagin nasil oldu prensesim
Evet canımm imdi çok şükür. Üzeri çatlamış gece kanamış :) temizledim az önce :)Simdilik iyi gidiyir balım senin nasıl geçiyor günlerin :)
Mcx ayağın nasil iyi mi kuzucm indi mi sisligi
Benimde iyi geciyor normal gün isteSimdilik iyi gidiyir balım senin nasıl geçiyor günlerin :)
Mcx ayağın nasil iyi mi kuzucm indi mi sisligi
Kuzumm daha iyiyim çok şükür temizledim işte bugün. Kuruyo yavaş yavaş çok şükür. :) sen nasılsınn :)Ayagin nasil oldu prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?