Ayyyyy kozlar çamaşır asmak bile çok yoruyor ya artık....eşim işe gitti o da söyleniyor bana kızı niye gönderdin denize işini yapardı diye ben kendim yaparım dedim televizyonun tozunu alıyordum abovvvvv bi kızıyor ki makinaya çamaşır atıcam tam da kendi işe gidecekti bi bağırıyor bırak yapma dedim kim yapacak sonra kıtafetim kalmamış diye çene yapıyorsun dedim bıraktırdı çamaşırı kalsın dedi ama o gittikten sonra ben kattım makinaya ama serince çok yoruldum valla adam haklı

Canımm misafir vardı mecbıren ayaktayım topal topal :))) nasıl şişti kız ayağımmm. Çok şükür iyiyim ama şimdi gittiler oturdum :) sen Napıyosun nasılsın iyi tatiller :))
İyiyim canm napalim çoluk çocuk isbguc yorgunluk valla burası kiz sen o ayakla ayakta misafir mi agirladin deli kiz

Kuzumm esin yapma diyorsa yapma bak. Dinle beni yorma kendini kuzum son haftalarin zaten dinlen. Bebis gelince dinlenemicen

Az kaldi artik yorulmakta haklisin valla esin de seni düşünüyor bence cann

Haklisin cnm da sanirim ben olsam esime ysptirirdim
Ahahhhhh ben onun yaptığını beğenmiyorum kendıde diyor zaten hafta yarım günlüğüne bir yardımcı çağır ayda da tüm gün al diye de bu sefer çok masraflı olucak diye kıyamıyorum şeker bayramında çağırdım kadın bi de Doğumdan önce alır heryeri yaptırım yeter bi de Koreli’m çıkınca mevlüt yapıcam ya o zaman da alırım

Bende begenmiyorum ama caktirmiyorum cnm esime
Tabi önemli günlerden önce yeter bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…