- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.081
Zaman zaman evet kuzum. Kac keu gittim dpktora bisey cikmadi hersey temizSık mı ağrıyo canım geçmiş olsun. Hastaneye niye gitmiyosun sık sık ağrıyosa
He tamm ozaman :))Taktım ama ayak ucumda 8 oldu aldım tekrar takıcam :)))
Hoşbuldumm balımm :)
bilmiyorum kuzum kac yasindaymis ki:))) Kaç yaşında biliyo musun
Inşallahhh iyi gelir canımm. Dediğin gibi sıcaktan falan da olur. Dikkat et.Zaman zaman evet kuzum. Kac keu gittim dpktora bisey cikmadi hersey temiz
Bu hafta spora baslicam yine insallah iyi gelir
He tamm ozaman :))
Bilmiyorum balım hani küçük yaşı cahil mi dicem de :)bilmiyorum kuzum kac yasindaymis ki
Zeytintanem balım biraz gözlerimi kapatıcam olur mu izin istiyorum senden :))
Yaziyordur belki aradaki yorumlarda hepsini okumadimBilmiyorum balım hani küçük yaşı cahil mi dicem de :)
Valla yorgunluk tan oldum ya :)
Canım yaaa kiyamazmis da bana
İyiyim canm napalim çoluk çocuk isbguc yorgunluk valla burası kiz sen o ayakla ayakta misafir mi agirladin deli kizCanımm misafir vardı mecbıren ayaktayım topal topal :))) nasıl şişti kız ayağımmm. Çok şükür iyiyim ama şimdi gittiler oturdum :) sen Napıyosun nasılsın iyi tatiller :))
Kuzumm esin yapma diyorsa yapma bak. Dinle beniAyyyyy kozlar çamaşır asmak bile çok yoruyor ya artık....eşim işe gitti o da söyleniyor bana kızı niye gönderdin denize işini yapardı diye ben kendim yaparım dedim televizyonun tozunu alıyordum abovvvvv bi kızıyor ki makinaya çamaşır atıcam tam da kendi işe gidecekti bi bağırıyor bırak yapma dedim kim yapacak sonra kıtafetim kalmamış diye çene yapıyorsun dedim bıraktırdı çamaşırı kalsın dedi ama o gittikten sonra ben kattım makinaya ama serince çok yoruldum valla adam haklı
Kiyamam sana ben oyyCanım yaaa kiyamazmis da bana
Ayyyyy kozlar çamaşır asmak bile çok yoruyor ya artık....eşim işe gitti o da söyleniyor bana kızı niye gönderdin denize işini yapardı diye ben kendim yaparım dedim televizyonun tozunu alıyordum abovvvvv bi kızıyor ki makinaya çamaşır atıcam tam da kendi işe gidecekti bi bağırıyor bırak yapma dedim kim yapacak sonra kıtafetim kalmamış diye çene yapıyorsun dedim bıraktırdı çamaşırı kalsın dedi ama o gittikten sonra ben kattım makinaya ama serince çok yoruldum valla adam haklı
Evet öyle ama bu sefer de ev üstüne geliyor sankiKuzumm esin yapma diyorsa yapma bak. Dinle beniyorma kendini kuzum son haftalarin zaten dinlen. Bebis gelince dinlenemicen
Aynen düşünüyor ama rutin işler mecbur yapılacakAz kaldi artik yorulmakta haklisin valla esin de seni düşünüyor bence cann
Haklisin cnm da sanirim ben olsam esime ysptirirdimEvet öyle ama bu sefer de ev üstüne geliyor sanki
Ahahhhhh ben onun yaptığını beğenmiyorum kendıde diyor zaten hafta yarım günlüğüne bir yardımcı çağır ayda da tüm gün al diye de bu sefer çok masraflı olucak diye kıyamıyorum şeker bayramında çağırdım kadın bi de Doğumdan önce alır heryeri yaptırım yeter bi de Koreli’m çıkınca mevlüt yapıcam ya o zaman da alırımHaklisin cnm da sanirim ben olsam esime ysptirirdim
Bende begenmiyorum ama caktirmiyorum cnm esimeAhahhhhh ben onun yaptığını beğenmiyorum kendıde diyor zaten hafta yarım günlüğüne bir yardımcı çağır ayda da tüm gün al diye de bu sefer çok masraflı olucak diye kıyamıyorum şeker bayramında çağırdım kadın bi de Doğumdan önce alır heryeri yaptırım yeter bi de Koreli’m çıkınca mevlüt yapıcam ya o zaman da alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?