- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.281
Sus kız bı gönlümü alın ilk önceBaska kime gitcekkk yavrooooo
Oh ne güzel :))Kayinvalideme gidiyim de hediyelerimi aliyim
Senin gönlüne can kurbanSus kız bı gönlümü alın ilk önce
Hoşgeldin kuzum için nasıl rahat ederse öyle davran milleteEvime döndüm kızlar bayramlaşmalar bitti sizde ki bayramlar nasıl istemeyerek de olsa el öptünüz mu valla ben kayınpederinin elini gitmeden öptüm bayram günü de aradım ama kaynanayi aramadım haksız ya eşimle beraber bana bide çörek yollamış yemezler tabi
Yalan olmasin sevmedigim insanlarin ellerine öpmek zoruma gidiyor .....Evime döndüm kızlar bayramlaşmalar bitti sizde ki bayramlar nasıl istemeyerek de olsa el öptünüz mu valla ben kayınpederinin elini gitmeden öptüm bayram günü de aradım ama kaynanayi aramadım haksız ya eşimle beraber bana bide çörek yollamış yemezler tabi
Oy oy oy senin kalbini mi kırdılar kıyamamSus kız bı gönlümü alın ilk önce
Eee trip sultanım benSenin gönlüne can kurbanne tripli hatunsun serraaaaa
Evime döndüm kızlar bayramlaşmalar bitti sizde ki bayramlar nasıl istemeyerek de olsa el öptünüz mu valla ben kayınpederinin elini gitmeden öptüm bayram günü de aradım ama kaynanayi aramadım haksız ya eşimle beraber bana bide çörek yollamış yemezler tabi
Yalan olmasin sevmedigim insanlarin ellerine öpmek zoruma gidiyor .....niye öpiyim sen benim elimi öp diyesim varrrr kiiiii diyemem cok ayip
Kırdılar apla bunlar :)) oy yerim onu benOy oy oy senin kalbini mi kırdılar kıyamam
Kız bu arada bu emojiyi görünce oğlum aklıma geliyor küsünce çiçek yapıyor kollarını sonra emojideki gibi kafasını çevirip arada bakıyor
Yerim kız onu :) maşallahOy oy oy senin kalbini mi kırdılar kıyamam
Kız bu arada bu emojiyi görünce oğlum aklıma geliyor küsünce çiçek yapıyor kollarını sonra emojideki gibi kafasını çevirip arada bakıyor
Yabancı değil ben kuma da olutm
:)) sen hep tatlısınnEee trip sultanım bensiz dayanamıyonuz kocamı düşün ama ben böle tatliyim
İyi yapmissin tadını çıkar :)Iyiyim kuzumm sen nasilsin :) kaynanaya tekme atip tatile geldimmmmm
Seni affettim nurum okadar muck boşuna gitmedi kuzum:)) sen hep tatlısınn
Hahahahahahahahhahahahhahahahagaga tamam ben matmazel olurumSen beşirsin artık
Sensiz nerelere gidemGit git mamura git
Seni affettim nurum okadar muck boşuna gitmedi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?