- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.321
Hilminin karısıKız aykırı hatırlayamadım. Sen bu arada tatlı anne sesinde o kacgun gözükmüyor iyidir inşallah
Hımmm. Hatırladım şimdiHilminin karısı
Seni yiyerem yiyerem öperem :) :) parmağıma merhem falan sürdüm balkona oturdum :) esmiyee:) çok sıcak ya:)Ye kuzucum afiyet olsun al sevgimi de ye
Ha biz değiliz yaniAynen çok sık giremiyorm bu ara bir de tatile geldik :) ama serra hep göynümde
Aynur kim kuzum ben istemem öyle kıyıda köşede birini ben Halit Ziya uşaklıgil:)) Altıncı hissinin kuvvetli kuzum sen Peyker @RoSsSs bihterZeytintanem nihal Oeksuez Katya T Tatlianne20 Cemile N Nnuurrr Aynur @gulse14 deniz
Beni yapa yapa Aynur yapmışTabikide :))) kıyamıyorum saaaaa
Aynen öylesinEee trip sultanım bensiz dayanamıyonuz kocamı düşün ama ben böle tatliyim
Nihal mi:)) Altıncı hissinin kuvvetli kuzum sen Peyker @RoSsSs bihterZeytintanem nihal Oeksuez Katya T Tatlianne20 Cemile N Nnuurrr Aynur @gulse14 deniz
Bu triplerin tiyolarini istiyorum arkadasimEee trip sultanım bensiz dayanamıyonuz kocamı düşün ama ben böle tatliyim
Ben nihal mi oluyorum:)) Altıncı hissinin kuvvetli kuzum sen Peyker @RoSsSs bihterZeytintanem nihal Oeksuez Katya T Tatlianne20 Cemile N Nnuurrr Aynur @gulse14 deniz
Gördün mü kimi sana layik buldu
Gördün mü kimi sana layik buldusimdi küsme sirasi sende sanirim
Aynur hangisi kuzum tanidik gelmediHele bi de bana bakın :))
Bana da gelmemişti Hilmi nin karısıymış :) :) :)Aynur hangisi kuzum tanidik gelmedi
Onu da bilmiyorum neyseBana da gelmemişti Hilmi nin karısıymış :) :) :)
Bacım peykerin kayınvalidesiOnu da bilmiyorum neyseizlemiyordum o diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?