- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.301
Hahahaha Firdevs yapım mi seniHahahahahahahahhahahahhahahahagaga tamam ben matmazel olurum
Ye kuzucum afiyet olsun al sevgimi de yeHee biliyom kuşum
Yemek yiyem de gelem öptüm sizi :))
Kırmayın da ne istiyonuz cicimden. Kim dedi çocuğum de ben onların kafasını kırimKırdılar apla bunlar :)) oy yerim onu ben
Abovvvv buralar aşkı memnu oldu gızHahahaha Firdevs yapım mi seni
Oldu peykerim :))Aski
Abovvvv buralar aşkı memnu oldu gız
Kız inanki bende izlediğimde acaba ben olsam ne yapardım yada kim olurdum ve peyker olurum herhal derdim bihterin ablası turnayı tam yakaladınOldu peykerim :))
Barisicam zaten kıyamam onlaraama sen yinede falakaya yatır onları [/QUOTE
Ahhahahah nayır nayırHahahaha Firdevs yapım mi seni
:)) Altıncı hissinin kuvvetli kuzum sen PeykerKız inanki bende izlediğimde acaba ben olsam ne yapardım yada kim olurdum ve peyker olurum herhal derdim bihterin ablası turnayı tam yakaladın
Sus kız listeyi yaptım :)))Ahhahahah nayır nayır
Tamam kuzucumDur bir gelsinler yatiracam ama bu sefer sen dayanamazsın kapat gözlerini bari
Kiyamamis bni gene bihteri yapmış:)) Altıncı hissinin kuvvetli kuzum sen PeykerByNkoaLa bihter Zeytintanem nihal Oeksuez Katya T Tatlianne20 Cemile N Nnuurrr Aynur gulse14 deniz
Tabikide :))) kıyamıyorum saaaaaKiyamamis bni gene bihteri yapmış
Kız aykırı hatırlayamadım. Sen bu arada tatlı anne sesinde o kacgun gözükmüyor iyidir inşallah:)) Altıncı hissinin kuvvetli kuzum sen PeykerByNkoaLa bihter Zeytintanem nihal Oeksuez Katya T Tatlianne20 Cemile N Nnuurrr Aynur gulse14 deniz
Tatildeyim kuzum tatlı anne :)Kız aykırı hatırlayamadım. Sen bu arada tatlı anne sesinde o kacgun gözükmüyor iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?