- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.381
Sen göynümde açan çiçeksin balımBenim senin hayat ışığın nur fefener
İyidir kuzum öyle balkonda oturuyorum milleti kesiyorum ayranın ve ben :))Bayram bitti
Bence bittim
Yorgunluktan bayılıyorum
Sen nasılsın
Hayat sana güzelİyidir kuzum öyle balkonda oturuyorum milleti kesiyorum ayranın ve ben :))
Alakasiz ama ben seni hepBayram bitti
Bence bittim
Yorgunluktan bayılıyorum
Sen nasılsın
Oy kıyamam evde yokuz tabelası as kapıyaHayat sana güzel
Bugün en az 30 misafir ağırladım desem
Ayaklarım sızlıyor
merhaba cnmAlakasiz ama ben seni hepElalis ile karistiriyodum: ( avatariniz ayni galiba
Oy kıyamam evde yokuz tabelası as kapıya
Kapıyı açmaAz kaldı yazmama
Ya sabır
Sen neler yapıyorsun
Senden daha yeni evet.. keklere boreklere takiliyo.. orda konusuyoruz onlada sen sanarak konusuyodum ama farkli geldi:) bide baktim baskasiymis:))merhaba cnm
Burda söylediler ve yeni gördüm
Yeni bir üye sanırım
Evet benziyor
Senden daha yeni evet.. keklere boreklere takiliyo.. orda konusuyoruz onlada sen sanarak konusuyodum ama farkli geldi:) bide baktim baskasiymis:))
Aynı bildiğin gibi kuzucum dün akşam üstü kızlarla bulustum bu günde bı alışverişe çıktım evdeydim genelde bayramı ilk iki gün bitirdim ben :))Az kaldı yazmama
Ya sabır
Sen neler yapıyorsun
Kapıyı açma
Aynı bildiğin gibi kuzucum dün akşam üstü kızlarla bulustum bu günde bı alışverişe çıktım evdeydim genelde bayramı ilk iki gün bitirdim ben :))
Biliyorum kuzum kalbinizde hepinizin vip takılıyorumSen baskasinnnn ahh başkasının
Nicke degilde avatara gore yorum atan nasum koylu :))Yaaa :)))
Bize getir biz yeriz canmmOlur mu
Oncan hazırlık ziyan olur
Oysa ki şimdi tatlı tepsisi bitti bile
Sen ne yapıyorsun kuzu
Sen dahada süpersin minigim benim şöyle o gelenlere daha gelmesinler ozleniyosun çünküMaşallah süpersin sen ya
Sen olmak vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?