- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.361
Hoşbuldum kuzucum çok kulagim cinladi ya
Napim kuzum balkon keyfi yapıyorumcinlar tabi
Herkes onlara taktigin lakaplari konustu
Napiyon
Hava güzel balkonds oturuyorsun dimiiNapim kuzum balkon keyfi yapıyorumeee napim dizide 5 6 tane bihter yoktu ki
Ay ohhh ne güzeldir ora şimdi biraz serinledi kuzum ama gündüz hala sıcakHava güzel balkonds oturuyorsun dimii
Burasi sogudu kuzum ya 16 derece falandi bugün
Hic de güzel degilAy ohhh ne güzeldir ora şimdi biraz serinledi kuzum ama gündüz hala sıcak
Ay ben soğuk hastasıyım ee kuzum git kedi gibi kivran tavir yapıp bisi derse ısınıp gitcem kendini bişi sanma deHic de güzel degildondum bugün ya hala isinamadim kocis de yaklasmiyor bana yoksa ona sarildim mi isitiyordu beni
Hosgeldinn :)iyi geceler herkese
hoşbuldum nasılsınız ?Hosgeldinn :)
İyi resmi olmazsak mi :) sen nasılsınhoşbuldum nasılsınız ?
ıımİyi resmi olmazsak mi :) sen nasılsın
Kuzu nittin uygulamaya mi geçtinAy ben soğuk hastasıyım ee kuzum git kedi gibi kivran tavir yapıp bisi derse ısınıp gitcem kendini bişi sanma deben kışın tartıştığımizda öle filim yapıyorum çaktırma al sana ders 1
Bizim kızlar gecede geliyor :)) gece kusuyuzda ayriyettenıım
pardon :) iyiyim bende sıkılmıştım buraya bakayım dedim sohbet olduğunu bilsem daha erken gelirdim
iyiymiş :) bende eşimi beklerken sıkıldım televizyondan da buraya geldim tanışalım:) emine benBizim kızlar gecede geliyor :)) gece kusuyuzda ayriyettenee tanışalım mı televizyo
Bende Serra :) ee neler yaparsın bakalım yaşın kaç kimsin nesiniyiymiş :) bende eşimi beklerken sıkıldım televizyondan da buraya geldim tanışalım:) emine ben
Benim senin hayat ışığın nur fefener
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?