- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.341
Bacım peykerin kayınvalidesi
Ayy ben niye sınıfta kaldım kız :) hamilelere torpil olmalı bence
Vakit bulamıyorduuuu
Ayy ben niye sınıfta kaldım kız :) hamilelere torpil olmalı bence
Ben niye deniz yaaa:)) Altıncı hissinin kuvvetli kuzum sen Peyker @RoSsSs bihterZeytintanem nihal @Oeksuez Katya T Tatlianne20 Cemile N Nnuurrr Aynur gulse14 deniz
Sağol canım :) valla bayram temasıydı temizlikti derken uzak kaldım sizlere bide bu aralar hep erken yatıyorum çok agrım oluyor uyumaya çalışıyorum bendecaktirma seni de affettim nasilsin cnm
Temizlik bende yapmam lazimSağol canım :) valla bayram temasıydı temizlikti derken uzak kaldım sizlere bide bu aralar hep erken yatıyorum çok agrım oluyor uyumaya çalışıyorum bendesen nasılsın canim
Benimki de öyle ince temizlik değildi canım 1 eylülden sonra yapmaya başlarım yavaş yavaş artık. Bizde eşimle netten film açtık izledik bitti hemen buraya geldim bende napiyosunuz bi bakayım dedim:)Temizlik bende yapmam lazim
Iyim kuzum esimi yatirdim oturuyorum
Gitsinler zatennn gitsinleeeer:))
Bak yine biraktilar bizi tek basimiza
Hangi filmi izlediniz canim :)Benimki de öyle ince temizlik değildi canım 1 eylülden sonra yapmaya başlarım yavaş yavaş artık. Bizde eşimle netten film açtık izledik bitti hemen buraya geldim bende napiyosunuz bi bakayım dedim:)
Aynen yazin herkes bi yerde oluyor kışın burası daha kalabalık olurHangi filmi izlediniz canim :)
Bi ara hepimiz toplaniyoruz sonra dahiliyoruu istekis geldimi herkes hergün kk da olur
Severim karayip korsanlariAynen yazin herkes bi yerde oluyor kışın burası daha kalabalık olurkarayip korsanları salazarin intikamını izledik canım
Aynen çok sempatik yaa ❤Severim karayip korsanlarijhonny depp en sevdigim oyunculardan biri
Hoşgeldin canımm :)Aynen çok sempatik yaa ❤
Hoşbuldum nurummm nasılsın canım:)Hoşgeldin canımm :)
Aynen katılıyorum :))
Ayıp ettin kuzum :)Bu triplerin tiyolarini istiyorum arkadasimbana da lazimm
Hosgeldinnn kuzummmGellllldddiiimmm :)
Hoşbuldum kuzucum çok kulagim cinladi yaHosgeldinnn kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?