- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.521
Pamuğum kulagini cinlattim
Afiyet olsun minnosumAy inşallah hamilesindir kuzucum kahvaltı yapıyorum bende
Saol kuzucum gel beraber yapalım gitme amcalaraAfiyet olsun minnosum
Keske mümkün olsa lokumumSaol kuzucum gel beraber yapalım gitme amcalara
Ay hadi inş :) Günaydın zeytinnnmmGünaydin ponciklerimmmm
Nasilsiniz??
Bugün icimde bi heyecan var. Dünden beri kalbim hizli hizli atiyor yas sanki yerinden cikicakmis gibi
Bide 4 gündür falan kasik agrim var bacagima kadar cekiyo yaa acaba bebis mi geliyor
Gunaydinnnnnn mavisimmmm :)Gunaydiiiiin minnoslarimmmmmm
Gunaydinnnn hayatımın IşığıGünaydınnn
Ayy sabah iltifatimi da aldım tamamdır :)Immmmmmmah sana :)) ne datlı kadınsın :))
Gunaydn canm iyiyim sen nasılsın nasilbgidiyor hamislikKozlar günaydın nasılsınız geçmişi anca okudum valla ne çene çalmışsınızZeytintanem ayyyyy hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz adetine kaç gün var
İyi gidiyor tatlım biraz kasılmalarım var o kadar son 11 gün ayyyy çok heyecanlanıyorum yaaaaGunaydn canm iyiyim sen nasılsın nasilbgidiyor hamislik
Azıcık çaldık valla
Ayyyy ne kadar çok güzel bir heyecanİyi gidiyor tatlım biraz kasılmalarım var o kadar son 11 gün ayyyy çok heyecanlanıyorum yaaaa
Evet canım sezeryan olucam...sen neler yapıyorsunAyyyy ne kadar çok güzel bir heyecan
Sezeryan mi tatlim
Kuzum ya valla bilmiyorum midem bulanıyo bugündeGünaydin bebegimm nasilsin? Ayagin nasil oldu
Hee nur fener demişsinPamuğum kulagini cinlattim
Evet hayatının ışıkı benimAy hadi inş :) Günaydın zeytinnnmm
Gunaydinnnnnn mavisimmmm :)
Gunaydinnnn hayatımın Işığı
Ayy sabah iltifatimi da aldım tamamdır :)
Napim canm anca toplanıp kahvaltı yapucazEvet canım sezeryan olucam...sen neler yapıyorsun
Afiyet olsun canım şimdiden bende kk da keyif yapayım biraz uykum var amaNapim canm anca toplanıp kahvaltı yapucaz
İvet sensin
Saol canm benimAfiyet olsun canım şimdiden bende kk da keyif yapayım biraz uykum var ama
dedim valla
Çok şükür daha iyiyim canımm. Merhem aldı abim dün iyi geldi germiyo en azından :)İvet sensinayağın nasıl oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?