- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.541
Ayy şansa bak kız:) gününden önce mi oldu noldu :)Saol canm benim
O kdr sansliym ki tatilbde regl oldumolsam bi turlu olmasam bir turlu
Gününden geç olduAyy şansa bak kız:) gününden önce mi oldu noldu :)
Ay iyi bari lüzum inş en kısa zamanda iyileşirÇok şükür daha iyiyim canımm. Merhem aldı abim dün iyi geldi germiyo en azından :)
Sen nasılsın nasıl gidiyo:)
Amin insallah. Adetime tam 10 gün var cnm.Kozlar günaydın nasılsınız geçmişi anca okudum valla ne çene çalmışsınızZeytintanem ayyyyy hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz adetine kaç gün var
Amin insallah kuzumm
Findigim. Belkide hasta olucaksin. Annem diyor tr de salgin var. Bütün aile mideden rahatsizlanmis dikkat et kendineKuzum ya valla bilmiyorum midem bulanıyo bugündenoluyo bilmiyorum
Sen nasılsın napiyosun giremedim o yüzden
Ayyyy hiç iyi olmamış tampon filan kullansan olmaz mıSaol canm benim
O kdr sansliym ki tatilbde regl oldumolsam bi turlu olmasam bir turlu
Cnm hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama genelde yumurtlama gününde öyle olur ağrılar boş geçirmeAmin insallah. Adetime tam 10 gün var cnm.
Kasiklarim agriyor cok bacaklarima kadar cekiyor bazen 4 gündür falan. Acaba hamilelik belirtisi mi?
Yumurtlama günüm gecti cnm. Hayirlisi bakalim artik 10 gün sonra ögrenicemCnm hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama genelde yumurtlama gününde öyle olur ağrılar boş geçirme
Oy küçük nurum benim
Neyse ona şükür kibrit çöpü de olabilirdim
Cnm sen yine de beni dinle bazen yumurtlama günü erken ya da geç olabilir inşallah hamilelik belirtisidirYumurtlama günüm gecti cnm. Hayirlisi bakalim artik 10 gün sonra ögrenicem
Kız olursa Serra koy :) oğlana karışmamAmin insallah kuzummisim düsünmeye baslayin yegeninize
Kız olursa Serra koy :) oğlana karışmam
Kız cok da sorun değil daha iki hafta daha burdayimAyyyy hiç iyi olmamış tampon filan kullansan olmaz mı
İyi o zaman canım takıl öyle boşverKız cok da sorun değil daha iki hafta daha burdayim
Aynen :)İyi o zaman canım takıl öyle boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?