- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.561
Bence yaprak koy sen annesinin ama kizininda gönlü olsun bence papucu dama atilcak gibi hissetmesinYa kızlar şimdi benim kızım Yaprak ismini çok istiyordu bizde kırmayalım dedik Masal Yaprak katalım dedik..ama ben Mina yı çok istiyorum şimdi kızım dedi anne senin istediğin olsun Masal Mina nasıl sizce
Kuzucum şanssız bedevim benim :)Aynen :)
Yok aslında öyle hissetmiyor ama bilemedimBence yaprak koy sen annesinin ama kizininda gönlü olsun bence papucu dama atilcak gibi hissetmesin
Yaprak ismini begenmediyseniz başka isim bulmasını sağlayan bence bı isim sizin istediğiniz olsun diyeri kızının istediği olsun bence öyle çok mutlu olur kızınYok aslında öyle hissetmiyor ama bilemedim
Neyse daha 10gun var bakalım bi orta yol buluruzYaprak ismini begenmediyseniz başka isim bulmasını sağlayan bence bı isim sizin istediğiniz olsun diyeri kızının istediği olsun bence öyle çok mutlu olur kızın
Hoşgeldin kuzucumBen geldimmm
Naptin tatlim? Ne var ne yok?Hoşgeldin kuzucum
İlk kızomın adı Kumsal ..Masal ona uygun olsun istiyoruz ama bakalım bakalım
:)) ana ne güzel ben olsam bir haftam gider :))Gününden geç olduaman olsun en fazlabdort gün sonra gene giderim
Inşallahhh canımm sağ ol. Oh ne güzel maşallah maşallahAy iyi bari lüzum inş en kısa zamanda iyileşirben iyiyim guzelngidiyor ya
:)) ayy ben elif Zeynep Asya isimlerine bayılıyom yalnız demedi deme kesin erkek olacak hislerimin hep tersi çıkar benimAmin insallah kuzummisim düsünmeye baslayin yegeninize
Yaa öyle mi eti falan da çok yemem aslında. Daha iyiyim ama çok şükür :)Findigim. Belkide hasta olucaksin. Annem diyor tr de salgin var. Bütün aile mideden rahatsizlanmis dikkat et kendine
Zeynep görümcemin adi bu listeden elendi:)) ayy ben elif Zeynep Asya isimlerine bayılıyom yalnız demedi deme kesin erkek olacak hislerimin hep tersi çıkar benim
Napim kuzucum sıcaktan benimde miskinligim üstümde hiç bişi yapicak halim yok sankiNaptin tatlim? Ne var ne yok?
Bugün cok üsüyorum ben ya
Oy küçük nurum benim
Ada cayi falan ic üsütmeye iyi gelir (eger üsüttüysen)Yaa öyle mi eti falan da çok yemem aslında. Daha iyiyim ama çok şükür :)
Otur ozaman kuzum. Yapma bugün bisey. Bende sadece mercimek corbasi yaptim esim yedi.Napim kuzucum sıcaktan benimde miskinligim üstümde hiç bişi yapicak halim yok sanki
Benim obalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?