- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.601
Var kuzum nane limon mu yapayım.Kuru nane varmi peki
Uzmemde kuzu çok şeker bı kadındı çocukken felan mahallede hep şeker verirdi bize kızı ders felan çalıştırdı teyze keki yaptım diye yedirirdi ondan insanın içi burkuluyor koskocaman kadın ne halde diyeHa bende taburcu olacak sandım kuzum. Git tabii dualarını alırsın ama dediğim gibi üzülme :)
Yesss :)Var kuzum nane limon mu yapayım.
Kuzum benim.. Bak ne güzel anıyosun. Tabi sevdiklerimizi hep iyi hatırlayalım istiyoruz ama her şey bizim için işte. Hastalıkta şifa da. Allah ele ayağa düşürmesin derler kuzum bizde kimseye muhtaç olmasın diye. Allah hayırlı ömür nasip etsinUzmemde kuzu çok şeker bı kadındı çocukken felan mahallede hep şeker verirdi bize kızı ders felan çalıştırdı teyze keki yaptım diye yedirirdi ondan insanın içi burkuluyor koskocaman kadın ne halde diye
Öyle tabi kuzucumKuzum benim.. Bak ne güzel anıyosun. Tabi sevdiklerimizi hep iyi hatırlayalım istiyoruz ama her şey bizim için işte. Hastalıkta şifa da. Allah ele ayağa düşürmesin derler kuzum bizde kimseye muhtaç olmasın diye. Allah hayırlı ömür nasip etsin
Yesss :)
Ohh sefan olsun
Napıyon kuzu :)@RoSsSs gelsen de muhabbet etsek kuzum
Napim kuzucum kuslarin evini temizledim benimki halı saha maçı varmış onun çantasını hazırlıyorumNapıyon kuzu :)
Sen nasıl oldun kuzucumNapıyon kuzu :)
Ayy kuşların nasıl eline falan geliyolar mı kuzu :)Napim kuzucum kuslarin evini temizledim benimki halı saha maçı varmış onun çantasını hazırlıyorum
Çok şükür iyiyim Kuzumm oturuyorum bende :)Sen nasıl oldun kuzucum
Geliyorlar kuzum ama ısırıyor ya :) aman iyi olda sıcak sıcak şeyler iç bı ılık duş alAyy kuşların nasıl eline falan geliyolar mı kuzu :)
Çok şükür iyiyim Kuzumm oturuyorum bende :)
Oyun oynuyo da olabilir canım :) Aynen Kuzumm aldım duşumu.Geliyorlar kuzum ama ısırıyor ya :) aman iyi olda sıcak sıcak şeyler iç bı ılık duş al
Gel ben sana çorba yapım iyles hemencikOyun oynuyo da olabilir canım :) Aynen Kuzumm aldım duşumu.
Giciiiikkk
Ohh sefan olsun
Evet bizzat ben cagirdimmBiri beni mi cagirdi
Sagol bidenemm
Ben sana küsdümbana katya dedin senEvet bizzat ben cagirdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?